Львів'ян запрошують на благодійний ярмарок писанок

2406 0
На ринку «Шувар» розпочався марафон із писанкарства. Розмальовані на спільних заняттях символи Великодня планують продати на благодійному аукціоні, а отримані кошти віддадуть у військовий госпіталь.
фото: segodnya.ua

фото: segodnya.ua

На майстер-класи запрошують працівників ринку разом із дітьми. Загалом, тут планують розмалювати щонайменше 300 писанок.

«Такі акції ми будемо проводити щосереди протягом 3 тижнів у передпасхальний період, а 8 квітня буде відбуватися благодійний продаж писанок. Всі виручені кошти будуть направлені у військовий госпіталь для поранених бійців АТО», –  розповіла Олеся Потьомкіна, керівник групи по роботі з клієнтами ринку «Шувар».

Писанки планують продавати щонайменше за 50-100 гривень кожну. Тут переконують: продати за таку ціну на благодійному аукціоні символи Великодня буде нескладно. Адже на Новий рік на ринку вже організовували подібну акцію. Тоді за 100 грн за штуку продавали ялинкові кульки. Із продажу  новорічних прикрас вдалося зібрати 13 тисяч гривень. Усі виручені на аукціоні кошти передали пораненому бійцю на лікування.

Допомога бійцю буде адресною, кажуть організатори. «Ми плануємо поспілкуватися із медиками у госпіталі, щоби з'ясувати, кому із бійців допомога потрібна найбільше. Родичам саме цього військового плануємо передати кошти», – сказала Олеся Потьомкіна. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!