«Самопоміч» висунула в президенти міського голову Львова Андрія Садового

2093 0
Інших кандидатів від партії не було.
фото: Надя Марченко

фото: Надя Марченко

Партія «Об'єднання "Самопоміч"» під час з'їзду в Києві сьогодні, 3 січня, висунула кандидатом у президенти міського голову Львова Андрія Садового.

Нагадаємо, про намір балотуватися в президенти Андрій Садовий оголосив ще 3 жовтня. На посаду міського голови Львова він претендувати більше не планує. Після цього в інтерв'ю Zaxid.net Андрій Садовий повідомив, що на час виборчої кампанії збирається взяти відпустку, а його обов'язки по черзі виконуватимуть його заступники.

Читайте також: Андрій Садовий: Львів отримає той, хто має потенцію керувати

«Є виконувачі обов’язків: по економіці – Васьків, по інженерії – Бабак, по питаннях розвитку – Москаленко. Завжди один з них виконує обов’язки, коли я відсутній у місті. У нас немає посади першого заступника», – сказав він.

Додамо, що президентська кампанія офіційно стартувала 31 грудня. Першим свою кандидатуру висунув шоумен Володимир Зеленський. Раніше про намір балотуватися також оголосив народний депутат зі Львова Дмитро Добродомов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!