Політична реклама

Синютка представив свій план боротьби з коронавірусом

1997 0
Нардеп знову звернувся до міської влади Львова із закликом негайно розпочати заходи для доставки до міста 100 тисяч тестів на коронавірус виробництва Південної Кореї.
Фото Надії Марченко

Фото Надії Марченко

Кандидат на голову Львівскьої ОТГ, нардеп Олег Синютка заявив, що  у нього та його команди є свій план того, що  потрібно зробити у Львові, щоб приборкати епідемію Covid-19.

Зокрема, за його словами, з ковідом потрібно боротися реальними заходами. «Мій план складається з декількох пунктів», – зазначив кандидат на голову Львівської ОТГ та перерахував їх.

Читайте також: Синютка знайшов можливість протестувати 100 тис. львів’ян і вимагає в ЛМР негайно ухвалити рішення

Перше. Юридичну допомогу отримають усі підприємці, які в суботу та неділю працювали. Фракція «Європейської cолідарності» у Верхвоній Раді ініціюватиме заборону уряду приймати неконституційні рішення по боротьбі з Covid-19.

Друге. Олег Синютка знову звернувся до міської влади Львова із закликом розпочати заходи для доставки до міста 100 тисяч тестів на коронавірус виробництва Південної Кореї. Він закликав скликати сесію міської ради і прийняти рішення про виділення коштів на проведення безкоштовного тестування. Ці препарати можуть бути поставлені у Львів окремим чартером не пізніше семи днів.

Третє. Катастрофічними темпами зростає проблема недостатньої кількості лікарів, медсестер та інших груп медичного персоналу. Тож нардеп запропонував впровадити міську Програму підтримки та мотивації медичного персоналу, який буде залучений до лікування пацієнтів.

«При укладанні (продовженні) контракту на рік у міських лікарнях Львова пропоную з міського бюджету разово виплачувати матеріальну допомогу у розмірі:

  • 80 тис. грн лікарям;
  • 60 тис. грн медсестрам;
  • 40 тис. грн санітаркам.

Відповідна програма повинна бути прийнята сесією ЛМР для усіх лікарень Львова», – зазначив він.

Нагадаємо, Львівська міська ТВК 1 листопада оголосила результати виборів голови Львівської ОТГ і призначила другий тур виборів на 22 листопада. 

За остаточними результатами, за Андрія Садового проголосували 40,09% виборців (91 131 голос), а за Олега Синютку – 31,1% (70 682 голосів). Відповідно, розрив між кандидатами склав 8,99%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!