Ситуація непередбачувана. Посольство США закликало американців негайно залишити Україну

6206 0
У посольстві США закликають своїх громадян уникати масових зборів та організованих заходів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Посольство США закликає своїх громадян негайно залишити Україну через непередбачувані військові атаки з боку російської федерації. Відповідну заяву опублікували на сайті американського посольства.

«Ситуація з безпекою на всій території України залишається жорстокою і непередбачуваною через військові атаки з боку росії, активні бойові дії в країні та невизначені умови безпеки», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія випустила по українських містах майже три тисячі ракет

Зазначимо, що посольство закликає американців не в'їжджати до України, а тих, хто перебуває в країні, негайно виїхати, використовуючи доступні та безпечні варіанти наземного транспорту. Також, вони закликають своїх громадян уникати масових зборів та організованих заходів, оскільки вони можуть стати мішенню для російських військових у будь-якій точці України, включаючи її західні регіони.

«Ситуація з безпекою на всій території України є вкрай нестабільною, і умови можуть погіршитися без попередження», — додали в посольстві.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія завдала серію ракетних ударів по Вінниці. Цілями стали цивільні об'єкти в центрі міста: відомо щонайменше про 21 загиблого, серед яких троє дітей, також 90 поранених. 34 особи перебувають у важкому стані. Через ракетний удар по Вінниці загинув учасник команди львівської співачки Роксолани. Наразі ще один учасник команди бореться за життя.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!