Tvoemisto.tv рекомендує: Куди піти на вихідні у Львові

3256 0
Вихідні у Львові традиційно багаті на цікаві події. 1-2 листопада буде цікаво не лише вам, але й вашим дітям та домашнім улюбленцям.

Для любителів активного відпочинку вночі з 1 на 2 листопада на території Винниківського лісництва відбудеться веломарафон Night Madness 2014. Цього року захід пройде для підтримку українських військових, які беруть участь в АТО на Сході України. Марафон триватиме близько 6 годин. «Ми організували цей марафон, в першу чергу, для тих, хто зараз найбільше потребує нашої підтримки – це наші хлопці, які захищають Україну. Також це для тих, хто ніяк не може наважитися або вже полюбив нічні крос-кантрійні велоперегони, хто хоче ефектно закрити сезон, отримати море адреналіну і позитивних емоцій. Це для найбільш навіжених і несамовитих відчайдухів, щоб було, що згадати довгими зимовими вечорами. Не забуваємо за ліхтарики, мигалки та правила дорожнього руху для велосипедистів», – розповів організатор акції Назар Проців.

1 та 2 листопада в межах благодійного заходу «DOG DAYs», який проводять для спортивних та активних собак, у Скнилівському парку (поблизу ринку «Південний») відбудуться змагання з різних спортивних напрямків. Усі зібрані за участь у змаганнях кошти будуть переведені на підтримку притулків для тварин. Захід буде розділено так: квест за участю собак різних порід; змагання з вейтпуллінгу (тяжка атлетика для собак); показові виступи з дог-пуллінгу; осінній драйленд (змагання з їздового спорту); семінари та показові виступи з аджиліті та дог-фрісб, інформує прес-служба Львівської міської ради. Кошти, сплачені за участь, передадуть в притулки для тварин.

У неділю, 2 листопада, біля Шевченківського гаю на південній околиці парку «Знесіння» випробують перший у місті рейковий ровер. На присутніх, окрім поїздки на рейковому ровері, очікує також низка розваг – ігри, перегляди фільмів просто неба, музика, їжа й напої. Презентація розпочнеться з короткої інформації про проект і з першої поїздки на рейковому ровері, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Заплановані заходи: гра «мобільність» (гра на тему мобільності, не шкідливої для клімату – засоби і способи пересування з мінімальним впливом на довкілля) ; малювання на полотні для дорослих і молоді; знайомство з парком на велосипеді; мобільна майстерня «Подих Зими» – (готуємо ровер до сезонних змін); музика біля багаття; «роверове» кіно – кіно просто неба.

У львівському Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького проводжатимуть теплі осінні дні незвичним пікніком – з гарбузами, лабіринтами з сіна, червоним листям та іншими дарунками осені, інформують організатори. 2 листопада, у неділю, на Осінньому пікніку готуватимуть гарбузовий сік, смаколики та особливе гарбузове лате. Працюватиме майстерня з виготовлення осінніх прикрас та капелюшків, живопису та догляду за осінніми квітами, а також – карвінгу по гарбузах. У програмі також незвична акція «Підвішена книга» та швидкі побачення. Крім того, на осінньому пікніку буде Дівочий модний салон (модна барахолка) з благодійною складовою.

Також на вихідних (і до 5 листопада включно) можна піти в кіно на фільм тижня у Львові – нову стрічку від творців легендарної «Амелі». Головний герой фільму «Неймовірна подорож містера Співета» – дванадцятирічний хлопчик, який пережив нещастя. Його улюблений братик- близнюк трагічно загинув. Співет після цього закривається в собі, і все його дитинство проходить у науці. Серед однолітків Співет має славу справжнього генія, проте свою геніальність хлопчик намагається не демонструвати, адже він наділений неабиякою сором’язливістю.

Якось Співет вирішує проблему, над якою вчені працювали століттями. Виявляється, вічний двигун спроектувати не дуже складно, достатньо правильно використати знання. Один приятель Співета бере його креслення та відправляє в престижний столичний інститут, де всі викладачі та професори дуже здивувалися такому відкриттю. Співета запрошують на відому наукову конференцію, де йому вручать цінну нагороду за вагомий вклад у науку. Однак батьки геніального Співета не збираються їхати через всю країну за якоюсь невідомою винагородою, адже для них геніальність сина – всього лиш видумка. Тоді Співет сам відправляється у подорож, кінцевою метою якого і стає університет. Подорож стане найбільш захопливою подією в житті Співета, тому що хлопчик стикнеться з неймовірними казусами.

Використано фото: puppytime.org, phamfatale.com


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!