У абонентів «Київстару» виникли перебої зі зв’язком. Оновлено

3037 0
Проблеми виникли з вихідними дзвінками та інтернетом.
Фото: Політека

Фото: Політека

Увечері 26 квітня львів’яни почали скаржитись на перебої зі зв’язком мережі «Київстар». Зокрема, труднощі виникли під час вихідних дзвінків та при користуванні інтернетом. Про проблему із зв’язком пишуть не лише у Львові, а й по всій Україні.

Як зазначив мобільний оператор «Київстар» на своїй сторінці у Фейсбуку, на поточний момент дійсно спостерігаються складнощі з мережею.

Читайте також: У Львові понад 200 укриттів обладнали інтернетом. Як під'єднати

«Наші інженери займаються усуненням проблеми. Приносимо вибачення за тимчасові незручності», – йдеться у повідомленні.

Оновлено. У компанії в відповідь на запит Tvoemisto.tv повідомили, що в ніч з 26 на 27 квітня в роботі інформаційних систем «Київстар» відбувся тимчасовий збій, через що у частини клієнтів спостерігалися короткострокові обмеження в роботі голосових послуг. Протягом кількох годин сервіси у клієнтів почали працювати. У якості компенсації «Київстар» обіцяв надати клієнтам, хто відчув проблему, додаткові пакети послуг у вигляді хвилин для дзвінків на інші мережі або гігабайти інтернету.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!