У Львові асфальтуватимуть ями на вулицях

2284 0
Латати вулиці планують за сприятливої погоди.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

За сприятливих погодних умов, у Львові почнуть асфальтувати ями на вулицях міста. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Які вулиці Львова ремонтуватимуть у 2019 році. Інтерактивна мапа

«Маємо сприятливі погодні умови, тому у всіх районах міста впродовж найближчих днів проводитимемо ремонтні роботи з ліквідації ямковості на дорогах. Для якісного проведення цих робіт будемо використовувати як холодний так і гарячий асфальт», — сказав заступник міського з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Додамо, що торік ЛКП «Львівавтодор» придбало у лізинг спеціальну техніку для ремонту ям у зимовий період. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, техніку вже придбали та передали ШРП Личаківського району.

В ЛМР Tvoemisto.tv уточнили, що техніку купували з-за кордону, тож нині нормативні документи для її роботи виготовляють у Києві, після чого їх затвердять на виконкомі ЛМР. Тож поки що вона на вулицях Львова не працює.

Читайте також: У Львові погодили міський бюджет на 2019 рік. Як розподілили кошти

На 2019 рік департамент житлового господарства та інфраструктури отримав 150 млн гривень на капітальний ремонт вулиць. Ще 120 отримають районі адміністрації.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!