У Львові школяр продає квас, щоб допомогти ЗСУ

1173 0
Пʼятикласник продає напій власного виробництва.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Львівський п’ятикласник Назар разом з бабусею робить квас, а потім продає його у дворі. Кошти від продажу напою школяр передає на потреби ЗСУ. Про це йдеться у відеопроєкті Управління освіти Львова про школярів, які паралельно із навчанням займалися активним волонтерством.

Одним з героїв проєкту став Назар Біжик, учень 5 класу ліцею №75 ім. Лесі Українки. З початку літа хлопець вирішив, що не сидітиме вдома у телефоні, а займатиметься тим, що допомагатиме військовим.

ʼ

«Волонтерство для мене – це допомагати ЗСУ, армії, допомагати людям в Луганську, Донецьку. Волонтерити зараз може будь-хто, це законно», – каже Назар.

У міськраді зазначили, що кожен герой проєкту #учніволонтерять – це учень чи учениця, які виконують різну роботи. Цим проєктом управління хотіло показати, що волонтерство багатогранне і кожен може знайти свою нішу, де він чи вона будуть потрібні. Мета проєкту – показати, що волонтерство не має віку, і кожен першокласник може бути на рівні із випускником школи чи іншою повнолітньою людиною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!