У Львові зупинили будівництво житлових будинків на вулиці Куліша

4204 1
Департамнет Держархбудінспекції (ДАБІ) у Львівській області зупинив будівельні роботи зі спорудження багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями комерційного призначення зі знесенням частини складських будівель на вулиці Куліша, 47 у Львові.
фото: news.vashmagazin.ua

фото: news.vashmagazin.ua

Під час позапланової перевірки будівництва ДАБІ виявила, що проектна організація передала замовнику – ТзОВ «ЗАХІД БІЗНЕС ЦЕНТР» – проектну документацію, розроблену з порушенням законодавства, будівельних норм та вихідних даних на проектування, йдеться в повідомленні прес-служби ДАБІ пише zaxid.net.

Відтак будівництво вказаного об’єкта зупинили, а порушника оштрафували на 248 тис. грн.

Читайте також: У Львові назвали перелік незаконних будівництв. Деталі

Нагадаємо, улітку департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області зупинив виконання будівельних робіт щодо спорудження багатоквартирних житлових будинків у Львові по вулиці Голубовича, 37. Проектна документація забудовників порушує містобудівне законодавство. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
12 Січня, 2016 15:22
Львівянка Вміє влада розсмішити )))) Якщо почати перевіряти, то де не глянь порушення. Швидше за все мало заплатити, але і це вирішується, просто більшими грошима.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!