У понеділок Андрій Садовий має повернутись до обов’язків міського голови Львова

2857 1
Нещодавно він зняв свою кандидатуру з президентських перегонів і заявив про підтримку Анатолія Гриценка.
фото: Надя Марченко

фото: Надя Марченко

У понеділок, 11 березня, міський голова Львова Андрій Садовий має повернутись на роботу в Ратушу.

«Я повернусь до виконання обов’язків міського голови Львова, коли закінчиться моя передвиборча відпустка. Так, як це передбачає закон», – процитували слова Андрія Садового Tvoemisto.tv у виборчому штабі політика.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv керівниця прес-служби ЛМР Христина Процак, 5 березня було останнім днем передвиборчої відпустки Андрія Садового. Але він взяв відпустку без збереження заробітної плати ще на 6 і 7 березня. Відтак, Андрій Садовий має повернутись на роботу після вихідних. Водночас Христина Процак додала, що знатиме про це точно в понеділок.

Читайте також: 60 грн на добу. Хто заплатив за турне Андрія Садового Україною. Інфографіка

Щодо подальших політичних планів Андрія Садового, то, за його словами, він робитиме «все, щоби відбулися чесні вибори і ми мали гідного президента».

Нагадаємо, під час передвиборчої відпустки Андрія Садового обов’язки міського голови виконували його заступники. 1 березня Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру з виборчих перегонів на користь Анатолія Гриценка. Коли ще в жовтні стало відомо про президентські плани Андрія Садового, він заявив, що на посаду міського голови на наступну каденцію не претендуватиме.

Олександра Бодняк


Читайте також:
13 Березня, 2019 13:07
Володимир Сєводня!.. Послє тяжолой і продолжітєльной болєзні!.. Нє пріходя в сознаніє!.. Гєнєральний секрєтарь ЦК КПСС!.. Лєонід Ільїч Брєжнєв!.. Пріступіл к випалнєнію своіх об'язанностєі! )))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!