УКУ готує кадри нового зразка для держструктур. Як записатись?

3024 0
Український католицький університет розпочав набір другої хвилі набору програми інноваційного підходу до державного управління «Good Governance». У фокусі навчання не тільки актуальні для України теми, такі як люстрація чи лобіювання, а також виховання лідерських навичок і пошук нових ефективних рішень.
Фото: essentialsofbusiness.ufexec.ufl.edu

Фото: essentialsofbusiness.ufexec.ufl.edu

Програма інноваційного підходу до державного управління «Good Governance» («Ефективне управління») була започаткована УКУ з метою підготовки управлінців нового зразка, які розумітимуть, яким чином можна впроваджувати зміни в кризових умовах і практикуватимуть етичні принципи та цінності, спрямовані на користь суспільства. Крім того, стратегічною метою програми є формування спільноти випускників відповідного рівня та світогляду, які за підтримки один одного зможуть зробити зміни у суспільстві дійсно помітними і ефективними.

«В Україні є величезна кількість чиновників, які знають напам'ять Конституцію, проте не розуміють, як її застосовувати в інтересах громадян, або не усвідомлюють, що вони прийшли служити народові. Ми переконані, що при підготовці кадрів для держструктур окрім знання теорії та законів, треба давати так звані «soft skills» − лідерські навички, вміння працювати в команді, шукати нові рішення і впроваджувати їх, вести переговори. Фактично, досі в Україні не було програм для держуправлінців, які б навчали лідерству і відповідальності, і саме на розвитку таких потрібних навичок ми зробили акцент у програмі «Good Governance» УКУ», − коментує декан Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька.

Серед тем, які вивчають учасники програми «Ефективне управління»: «Люстрація», «Адвокасі і лобіювання», «Інституційна організація державної влади», «Спільне управління», «Локальні та регіональні фінанси».
Decision making Topics: «Лідерство і влада», «Управління змінами», «Переговори», «Навчання для дорослих» («Adult Learning»), «Релігія і суспільне життя»

Хто може стати учасником програми «Good Governance?

- хто бачить свій професійний розвиток у сфері державного управління та місцевого самоврядування
- хто хоче працювати над змінами системи державного управління і потребує для цього додаткових знань та компетенцій
- новопризначені посадовці
- представники громадських організацій та політичних партій, які хочуть виховати нових лідерів

Щоб подати заявку на участь у програмі «Ефективне управління» потрібно:

1. Заповнити онлайн форму
2. Надіслати CV, відскановану копію диплому магістра (спеціаліста) та рекомендаційний лист на адресу [email protected] (рекомендаційний лист може бути від працедавця/голови громадської організації, до якої належите/викладача університету/голови парафіяльної спільноти/представника бізнес-середовища).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!