УКУ оголосив конкурс на отримання стипендій для журналістів. Умови і дедлайни

1411 0
Дві стипендії передбачають покриття 100% вартості навчання одного року на магістерській програмі «Журналістика», третя – покриває 50% або 100%.
Фото: УКУ

Фото: УКУ

До 15 липня абітурієнти УКУ мають змогу отримати стипендії на навчання для журналістів, які покривають половину і навіть повну вартість навчання. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Школи журналістики та комунікацій УКУ.

Читайте також: Викорінені

Конкурс на отримання трьох стипендій оголосили для вступників на магістерську програму з журналістики – «За креативність», «Зі Сходу на Захід» та для вихідців з окупованих територій та Криму. Заявки прийматимуть до 15 липня 2021 року.

Перші дві стипендії передбачають покриття 100% вартості навчання одного року на магістерській програмі «Журналістика», що дорівнює 37 500 грн. Загалом навчання на програмі триває два роки.

Стипендія «Зі Сходу на Захід» передбачена для вступників, які закінчили бакалаврські студії поза Галичиною (всі області за винятком Львівської, Тернопільської і Івано-Франківської) і виконують відповідні умови. Вона покриває 50% або ж 100% вартості навчання.

Читайте також: «Називайте мене Джонні». Історія білоруса, змушеного переховуватися у Львові

Претендувати на стипендію можуть вступники, які відповідають стипендійним критеріям та успішно пройдуть конкурсний відбір.

Умови отримання стипендії «За креативність»:

  • Бути вступником до Школи журналістики та комунікацій УКУ на магістерську програму «Журналістика».
  • Не відповідати критеріям отримання інших стипендій на навчання від УКУ.
  • До зазначеного дедлайну подати на розгляд готовий творчий доробок, що включає опубліковані у медіа матеріали на актуальну тематику, які демонструють креативний підхід та оригінальні творчі рішення автора.

До розгляду приймаються матеріали, опубліковані у авторських блогах на різноманітних платформах, а також матеріали/медіапроєкти, поширені у соціальних мережах. Стипендію отримає вступник, творчий доробок якого комісія оцінить у  найвищий бал

Умови отримання стипендії для вихідців з Криму та окупованих територій (щорічна стипендія Школи журналістики та комунікацій УКУ від журналіста міжнародної інформаційної агенції Reuters Сергія Каразія):

  • Бути вступником до Школи журналістики та комунікацій УКУ на магістерську програму «Журналістика».
  • Бути вихідцем із Криму або окупованих територій.
  • Цікавитися та брати активну участь у висвітленні тем, що стосуються Сходу України та Автономної Республіки Крим.

Умови отримання стипендії «Зі Сходу на Захід»:

  • Середній бал вступника за навчання на бакалаврській програмі має бути більше-рівно 85/100.
  • Вступник повинен увійти в першу 5-ку рейтингової таблиці на магістерську програму УКУ.
  • Вступник повинен успішно пройти співбесіду

Матеріали можна надіслати на email:[email protected] до 15 липня 2021 року.

Ознайомитися з програмою навчання можна тут.

Нагадаємо, минулого тижня в УКУ переобрали ректора.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!