УКУ проведе історичний конкурс для школярів. Як долучитись

1862 0
Український католицький університет разом з “Історичною правдою” організовує конкурс «Непізнана історія мого краю. Герої нашого часу» для старшокласників з цілої України. Кращі роботи опублікують на порталі, а переможці отримають можливість відвідати одне із цікавих історичних міст України.
фото: newsmarket.com.ua

фото: newsmarket.com.ua

За умовою конкурсу учні 9-11 класів можуть подавати свої роботи до 23 березня 2015 року. Роботи аналізуватиме журі в складі Ярослава Грицака, Вахтанга Кіпіані, Іванни Бороджук (Львівська обласна Мала академія наук) та Миколи Кацюби (Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти).  

Організатори конкурсу наголошують:

-         що проект повинен розкривати відносно давню історію (від початку ХХ ст.) визначної історичної постаті села, міста, краю в якому живуть діти;

-        до конкурсної роботи потрібно додати опис використаних матеріалів та скановані світлини;

-        обсяг текстового матеріалу не повинен перевищувати три сторінки (А4, одинарний пробіл).                             

Організатори розповідають, що кращі роботи будуть опубліковані на порталі «Історична правда», а призери конкурсу отримають грошовий приз, який покриє вартість одноденної екскурсії в одне з давніх історичних міст України: Київ, Львів, Дніпропетровськ, Харків, Чернігів, Донецьк або Одесу.

Роботи приймаються за адресою: вул. І. Свенціцького 17, м. Львів, 79011 (тема листа: «Історичний конкурс»), або ж на електронну пошту [email protected] (тема листа «Історичний конкурс»).

 

 

ТЕГИ: конкурс, УКУ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!