6 песиків ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Фото

3535 0
ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56.
фото: Ірина Шелест

фото: Ірина Шелест

Шість песиків у ЛКП «Лев» чекають на нових господарів. Про це пише підприємство на своїй сторінці у Facebook.

«Вірність — безцінна. І ми пропонуємо вам її просто зараз. Теплі друзі не лише потішать у дощовий день, але й розділять радісні прогулянки і затишний сон разом із вами», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Стерилізувати чи втопити. Львівська волонтерка про «наших людей» і любов до тварин

ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53-54-545 або 032-252-30-41.

Молодий красунчик Джонні активний та дружній. Має надзвичайну міміку. Стане чудовим другом та дзвіночом, який з радістю сигналізуватиме про прихід гостей.

Вовчиця потрапила до підприємства на повторну вакцинацію. Тут сподіваються, що цього разу вона вже не повернеться на вулицю, а знайде собі сім'ю і буде тішити та охороняти її з великим задоволенням.

Сумний Дінго все ще очікує на свого господаря. Цей душевний зворушливий собака — дуже дружній, справжній теплий красень-друг.

Крихітка Ріана важить лише 6 кг. Її витягли з ями, куди вона впала і не могла вибратись самостійно. Мала на собі ошийник, який не несе ніякої інформації про господаря. Із зовнішнього вигляду очевидно, що собачка ще зовсім донедавна була домашньою. Наразі Ріана налякана і з обережністю йде до людей. Чекає на повернення додому.

Хільда, метис німецької вівчарки, середнього віку, виважена, пильна та слухняна. Неймовірний друг та охоронець.

Молоденка, зворушлива красуня Френі чемна та виважена, може проживати в квартирі. Підійде у родину з дітьми, які люблять тварин.

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!