Київ

Чергова петиція про скасування зупинки транспорту під час тривог набрала 6 тисяч підписів

781 0
Такої кількості петицій ще не було із жодного питання в Києві.
Фото: Київпастранс

Фото: Київпастранс

Уже шоста петиція про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог набрала 6000 підписів.

«Настав час, коли міській владі варто перестати лобіювати інтереси маршрутників і відновила нормальну роботу комунального наземного транспорту під час тривог. Пасажири не хочуть переплачувати вдвічі за поїздки через неефективні та популістські політичні рішення. Міська влада вперто стоїть на своєму, хоча всім жителям міста та мерам інших міст (які вже скасували ганебне рішення) зрозуміла безглуздість та неефективність рішення зупиняти транспорт», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, міська влада відхилила кілька петицій про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог. На обидві петиції міська влада дала однакову відповідь: нагадала алгоритм дій під час повітряної тривоги і додала, що на кожній зупинці розміщені інформаційні схеми щодо того, як дістатися до найближчого укриття.

Раніше транспортна комісія Київради не підтримала одразу дві петиції киян про скасування зупинки транспорту під час повітряних тривог, але ухвалила рішення звернутися з цього приводу до Ради оборони Києва. Раніше мер Києва Віталій Кличко відхилив петицію №11709 про скасування зупинки транспорту під час тривог.

Водночас, як заявив директор департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації Роман Ткачук, поліція має зупиняти маршрутки, які продовжують рух під час повітряних тривог.

17 травня Рада оборони міста Києва вирішила, що з 22 травня наземний громадський транспорт столиці у разі оголошення повітряної тривоги довозитиме пасажирів до найближчого укриття.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!