Цього тижня планують представити нового голову ЛОДА

4779 1
Новим очільником ЛОДА має стати Максим Козицький.

Цього тижня у Львові планують представити нового голову ЛОДА Максима Козицького. Очікується, що представити його особисто приїде президент Володимир Зеленський. Про це Tvoemisto.tv стало відомо з власних джерел у Верховній Раді.

Цю інформацію Tvoemisto.tv  у Львівській облдержадміністрації не підтвердили, втім й не спростували, пообіцявши попередньо оприлюднити програму та акредитацію для журналістів, якщо цей візит відбудеться.

За інформацією Tvoemisto.tv представити нового голову Львівської ОДА мають у четвер, 6 лютого. 

Нагадаємо, що Максим Козицький подав відповідну декларацію ще 27 грудня. Того ж дня Кабмін погодив його кандидатуру та передав проєкт розпорядження Володимиру Зеленському.

Максим Козицький був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого президент Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у фейсбук-опитуванні у червні. Натомість тоді головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського, 26 грудня, президент звільнив своїм указом.

Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики та відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі Львівщини. Також Максим Козицький будує сонячні електростанції – ідеться про роботу компанії «Енергопарк «Яворів», електростанцію у Богородчанах в Івано-Франківській області, самбірські, радехівську та бориславську сонячні електростанції та інші. Окрім того, він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

У 2016 році Tvoemisto.tv спілкувалося з Максимом Козицьким під час інтерв’ю, де він розповів про одні з найпотужніших вітрових електростанцій у західному регіоні та відновлювальні джерела енергії.


Читайте також:
7 Лютого, 2020 12:34
так крадій пенсій клоун-ЗЕлупа Х--У--Й--Л--О бу-га-га-га!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!