Минула доба на Львівщині пройшла спокійно, розселили ще до 2 тисяч людей, – Козицький

1272 0
Уночі та вчора протягом дня жодного разу не лунала сирена, однак 7 квітня вранці отримали сповіщення про повітряну тривогу.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Повітряна тривога. Минула доба (з 9 ранку 6 квітня по 9 ранку 7 квітня) в області пройшла спокійно, наскільки це зараз можливо. Жодного разу не лунала сирена, не було загроз з повітря. Однак сьогодні, 7 квітня, в 11:16 отримали сповіщення про повітряну тривогу. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький, однак деталей сьогоднішньої загрози не називає.

Пожежі сухої трави. На Львівщині підрозділи ДСНС знову гасять пожежі сухостою. Палії відновили свої диверсії. Вчора ліквідували 6 пожеж у Дрогобицькому, Золочівському, Львівському, Стрийському та Яворівському районах. Вогонь знищив понад 3000 кв. м сухої трави та чагарників.

Читайте також: У Львові запустили проєкт про тих, хто на першій лінії допомагає перемогти у війні

Додамо, що за скоєне паліїв можуть притягнути до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Переселенці. На Львівщині прийняли та розселили понад 1800 людей, які були вимушені покинути домівки через атаки російських військових. Від початку повномасштабного вторгнення область дала прихисток 289 тисячам людей. Ще приблизно стільки ж поселились самостійно у приватному секторі.

Є ще понад 17 тисяч облаштованих місць для вимушених переселенців у державних та комунальних закладах області, майже 3 тисячі – у приватній сфері.

Читайте також: Геноцид в Україні може стати найбільшим у Європі з часів Другої світової, – Центр стратегічних комунікацій

Перетин кордону. Через західний кордон з України за добу виїхали 36 тисяч осіб. Із них приблизно 19 тисяч через пункти пропуску у Львівській області. До нашої держави за добу через переходи західного кордону повернулась 21 тисяча громадян.

Підозрілі особи. У поліції опрацювали 1389 звернень щодо підозрілих людей, автівок та об’єктів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!