Розвідка Британії про наступ ЗСУ та найбільш відвідувані туристичні локації Львова. Підсумки доби

901 0
Нині 26 червня та 488 доба героїчного протистояння російській агресії.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Ситуація на фронті: Розвідка Британії оцінило наступальні операції українських військ на трьох ключових напрямках як впевнений тактичний прогрес. «Українські сили використовують досвід перших двох тижнів контрнаступу для вдосконалення тактики наступу на глибоку, добре підготовлену російську оборону. Українські підрозділи поступово, але стабільно просуваються в тактиці на ключових напрямках», – йдеться у звіті розвідки.

За даними Генштабу (станом на 6:00), ворог зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках – за добу 36 бойових зіткнень.

Українська авіація та підрозділи ракетних військ і артилерії завдали 10 ударів по районах зосередження противника. Уражені 2 пункти управління, 4 склади боєприпасів, станцію РЕБ, 10 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях та ще 3 важливих цілі окупантів. Збито 6 розвідувальних БпЛА.

Уночі російські терористи завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї атаки у Генштабі уточнюється.

Читайте також: «Вагнер» може очолити напад на Київ із боку Білорусі, – ексголова генштабу Британії. Якщо Пригожин утримав навколо себе ефективну бойову силу, то він становить загрозу для українського флангу, найближчого до Києва, звідки почалася війна.

Ключові події:

1. росія завершила замінування ЗАЕС, – розвідка. Ядерні реактори без охолодження можуть розплавитись за період від 10 годин до 14 днів.

Читайте також: На Львівщину евакуювали ще 82 людини з Запоріжжя. Частина евакуйованих вирішила поїхати за кордон, а інші – залишиться на Львівщині;

2. Результати основної сесії НМТ-2023. Як і де дізнатися. Результати оприлюднять в персональних кабінетах у вкладці «Результати» до 28 червня. Також у ній буде доступна опція формування інформаційної картки, яка необхідна для вступу до закладів вищої освіти України. Кожен абітурієнт отримає бал за шкалою 100–200 балів.

Читайте також: На площі Двірцевій у Львові облаштовують туристично-інформаційний центр. Уже змонтували покрівлю та стіни будівлі. Також тривають підготовчі роботи для прокладання кабеля живлення»;

3. В яких ЦНАПах Львова можна замовити послуги самостійно. Перелік. Зазвичай, замовляють такі онлайн-послуги: отримання дубліката свідоцтва про народження, смерті, зміни імені; онлайн-реєстрацію та розірвання шлюбу та пенсійні довідки.

Читайте також: Як у Львові забирають відсортовані відходи. У місті працює п’ять компаній-перевізників зі збору твердих побутових відходів, кожна з яких має різні автомобілі для забору всіх фракцій відходів;

4. У Львові відбувся велопробіг з Арсеном Мірзояном. Цьогоріч мета – зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на облаштування зони прийому важкохворих у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.

Читайте також: У Львові пройшов благодійний забіг. Фото. Він пройшов в дистанції на 10 км, 100 метрів та 200 метрів, а також скандинавська ходьба на 10 км. На зібрану суму планують придбати дрони для Львівської 125 ТРО.

Та: Львівські школи запрошують на літні кіновечори. Упродовж всього літа школи стануть вуличними кінотеатрами для львівʼян;

5. Найбільш туристичні локації Львова. Опитування. Найчастіше гості міста прибувають сюди потягом (56%), також власним автомобілем (26,3%) та рейсовим автобусом (12,3%). Їхні середні витрати у Львові на одну особу в день – 1450 грн. (36 євро). Для іноземців це 2065 грн. (52 євро).

На цю ж тему: Де можна поплавати поблизу Львова. Перелік озер, графік та ціни. На Львівщині визначили 12 водойм, які є готовими для безпечного купання відпочивальників. Ці об’єкти мають рятувальні пости, персонал пройшов відповідне функціональне навчання.

Слава Україні! Гарного Вам дня!

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!