Школа іконопису у Львові. Як долучитись?

3138 0
Із 21 червня по 11 липня 2015 року у Львові відбудеться Літня іконописна школа Навчання у цій школі – це тритижневий інтенсивний курс іконопису і богослов’я ікони, відкритий для всіх, хто бажає спробувати себе у мистецтві іконопису (україномовна та англомовна програма).
фото: radruzh.org

фото: radruzh.org

Як повідомили в УКУ, програма включає: теоретичні заняття з богослов`я ікони; практичні заняття з іконопису; навчально-пізнавальну поїздку.

Для участі в програмі не потрібні попередні навички іконопису чи мистецька освіта. Учасників забезпечують усіма необхідними матеріалами для іконопису. Після успішного завершення школи учасники отримають сертифікати, а також важливі пам’ятки – власноруч написані ікони. Є можливість відвідувати лише теоритичні заняття.

Навчання відбуватиметься в приміщенні Українського католицького університету (м. Львів). Для учасників з інших міст України та з-за кордону є можливість поселення.

Щоб узяти участь у школі, необхідно написати на [email protected] та заповнити анкету до 31 травня 2015 року, – додали в Департаменті інформації УГКЦ.

Опублікувала Наталія Середюк

    

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!