Сьогодні відключення електрики будуть у Києві та 8 областях

2002 0
Це наслідок російських повітряних атак.
Умовне фото

Умовне фото

У неділю, 13 листопада, з 00:00 до 24:00 діятимуть планові відключення електроенергії у місті Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях. Про це повідомили в «Укренерго». 

Обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження частини енергосистеми російськими ракетами та дронами. У інших областях України відключення не прогнозуються. Зокрема, як уточнив очільник Львівської ОВА Максим Козицький, відповідно до інформації «Укренерго», графіків аварійних чи планових відключень в області сьогодні не запроваджують.

Читайте також: Як львівські підприємці готуються до блекауту та чи закуповують генератори

Що стосується Києва, то в місті будуть застосовані стабілізаційні відключення згідно з графіком. Він доступний за посиланням

Нагадаємо, що детальніше про те, що приготувати їсти, якщо нема світла та газу, можна дізнатися тут. Також підготували пояснення, чому коли немає світла, зникає мобільний інтернет. Детальніше читайте за посиланням

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!