У день фіналу Євробачення будівлі Лондону підсвітять синьо-жовтими кольорами

898 0
Прихильники Євробачення зможуть обʼєднаютися, аби дивитися фінал конкурсу в офіційній фан-зоні в парку Battersea.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

У день фіналу Євробачення у різних районах Лондона на будівлях з’явиться синьо-жовте підсвітлення на знак підтримки України, про це в Телеграм повідомив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Київ отримав від мерії Лондона повідомлення про підтримку України перед фіналом Євробачення. У листі від столиці Великобританії йдеться, що в різних місцях по всьому Лондону сьогодні зʼявиться синьо-жовто підсвітлення на знак підтримки України», – написав він.

Кличко додав, що прихильники Євробачення зможуть обʼєднаютися, аби дивитися фінал конкурсу в офіційній фан-зоні в парку Battersea.

Нагадаємо, сьогодні, 13 травня, у Ліверпулі пройде гранд-фінал «Євробачення-2023». 26 країн-учасниць презентуватимуть свої номери, а за результатами голосування один з учасників стане переможцем конкурсу.

У фіналі Євробачення-2023 буде представлена і Україна: гурт TVORCHI з піснею Heart Of Steel автоматично потрапив до вирішальної частини конкурсу. За результатами жеребкування Україна отримала 19 номер для виступу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!