Політична реклама

У неділю львів'ян запрошують на день відкритих дверей у Ботанічний сад

4235 0
Ботанічний сад Львівського національного університету ім. І. Франка (вул. Черемшини, 44) запрошує на день відкритих дверей «Розмаїтий світ ірисів».

День відкритих дверей відбудеться в неділю, 2 червня, з 14.00 до 18.00 год, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Вхід для усіх вільний.

Відтак, усіх відвідувачів в неділю чекає: природничо-мистецька акція «Людина і сад – 2013», огляд колекції ірисів Ботанічного саду, виставка квітів ірисів з колекцій ірисоводів Львівщини.

Для тих, хто захоче дізнатися ще більше, будуть ознайомчі екскурсії з колекціями Ботанічного саду, які розпочинатимуться о 14:30 та 15:30 год.

Нагадаємо, доїхати до Ботанічного саду можна трамвайними маршрутами № 2 та 10 до зупинки «Богдана Котика», трамвайним маршрутом № 7 до зупинки «Погулянка (кінцева)». Також курсують автобусні маршрути № 5А, 15, 18, 24, 29, 36, 39, 47А, 50.

Організатори просять усіх відвідувачів скористатися громадським транспортом, через відсутність місць для паркування приватних автомобілів біля Ботанічного саду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!