50 нових підприємств вже почали свою роботу на Львівщині

2463 0
Так, вдалося створити понад тисячу робочих місць.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Понад 700 заявок подали підприємці на розміщення бізнесу у Львівській області, і вже більш ніж 100 – зголосилися на переїзд. Про це під час стріму Tvoemisto.tv на пресконференції про підсумки двох місяців повномасштабного вторгнення росії в Україну повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

«Активно займаємося релокацієї бізнесу. Понад 700 заявок подали підприємці на розміщення бізнесу у Львівській області, і вже більш ніж 100 зголосилися на переїзд та 45 додатково подали заявки на переїзд і чекають свого часу», – каже він.

Читайте також: На Львівщину перемістився український лідер з виробництва натуральної кави

Окрім цього, 50 нових підприємств вже почали свою роботу на Львівщині. Так, вдалося створити понад 1000 робочих місць.

Нагадаємо, що у Львівській області запрацює Програма підтримки бізнесу на час воєнного стану, що стане допоміжним інструментом до економічних ініціатив, які запровадила держава. Йдеться про фінансову допомогу бізнесу, який переїхав на Львівщину чи веде діяльність в нашій області. Першочергово у неї заклали 50 мільйонів гривень. 

Антоніна Костик

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!