5 Головних новин. Як будуть госпіталізовувати хворих на Covid-19 та коли завершать Меморіал Небесної сотні

2105 0
Найважливіше за 21 серпня.
Фото: Taras Zaluzhnyi FOR UNSPLASH

Фото: Taras Zaluzhnyi FOR UNSPLASH

1. МОЗ планує по-іншому госпіталізовувати людей з Covid-19. Через ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію Міністерство охорони здоров’я планує змінити підхід до госпіталізації та приймати до стаціонару лише тяжкохворих пацієнтів.

Читайте також: Була там, де важко. У пам’ять про лікарку-анестезіолога Ірину Федоришин

2. В області зафіксували 162 нових випадків інфікування коронавірусом. Загалом станом на 21 серпня на Львівщині лабораторно підтверджено 12 793 випадків. За весь період карантину одужали 3 651 людей, померли – 347.

Лабораторні центри провели 1 499 ПЛР-тестів. У холодильнику залишається 756 проби.

В Україні за добу 2 106 нових хворих на Covid-19. Разом – 100 643 особи. Вилікувалися – 51 078 (плюс 637), а померло 2 207 (плюс 23).

3. Депутат заявив про понад 20 хворих на Covid-19 чиновників міськради. У мерії спростовують. Голова фракції «Європейська солідарність» у Львівській міськраді Петро Адамик заявив, що серед чиновників міськради виявили понад 20 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Читайте також: Тут нема батьківських чатів. Як це вчитися у американській школі

Натомість, як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської міськради, йдеться лише про поодинокі випадки захворювання на коронавірус.

4. Коли біля Меморіалу Небесної сотні у Львові висадять заплановані сосни. Вісім сосен, які мали висадити тут узимку, посадять швидше за все восени.

«Сосни стовідсотково мають бути. Посадка буде швидше за все осінню. Проблема в тому, що проєкт не зданий ще в експлуатацію, немає офіційного завершення будівництва. Дерева є його завершальним етапом. Якщо вдасться завершити швидше, то висадка дерев може піти окремим проєктом», – розповів Tvoemisto.tv архітектор проєкту Андрій Лесюк.

Читайте також: Львівський театр Воскресіння відкриває новий сезон. Яким він буде

5. Dzidzio із симфонічним оркестром записали гімн України, щоб надихнути українців. Відео. «Для мене велика честь виконувати Гімн України! У це виконання вкладаю безмежну любов до своєї держави, щоб надихати українців у всьому світі на перемогу! Слава Україні», – сказав артист.

Гарного Вам вечора!

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!