Митниці трьох західних областей об’єднали в одну. Коли вона запрацює

10658 0
Частина теперішніх митників можуть залишитись без роботи у новій структурі.
Фото: 032online.com

Фото: 032online.com

Державна митна служба України реорганізувала регіональні митниці. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє голова ДМСУ Максим Нефьодов.

У західному регіоні Львівську, Івано-Франківську і Тернопільську митниці об’єднали в Галицьку. Згідно із зразком наказу, оприлюдненим Максимом Нефьодовим, до Галицької митниці не увійшла низка районів Тернопільщини: Чортківський, Борщівський, Гусятинський, Монастирський, Заліщицький та Бучацький, а також місто Чортків. Ці райони увійшли до складу Буковинської митниці.

Загалом замість 26 митниць в Україні їх буде 16.

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv  у Львівській митниці ДФС, наразі Галицька митниця створена лише юридично, фізично – ні.

«Кабінет міністрів має видати розпорядження про покладання обов’язків на виконання функцій Галицької митниці. А це буде після того, коли наберуть 30% особового складу в нову Галицьку митницю», – кажуть у пресслужбі Львівської митниці ДФС.

Читайте також: Яким має бути пішохідний пункт пропуску в Рава-Руській. Візуалізація

Щодо набору особового складу, то, зазначають у Львівській митниці, частина її нинішніх працівників перейде у новостворену структуру.

«Як говорив Максим Нефьодов, частину переведуть, частину – ні. А наступного року серед тих, кого переведуть, буде переатестація», – додають у Львівській митниці ДФС.

Нагадаємо, голова уряду Олексій Гончарук анонсував, що з 1 листопада в Україні почне працювати нова Митна служба. А попередній уряд розділив Державну фіскальну службу на окремі – митну та податкову.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!