У Львові попрощалися з військовослужбовцями, які загинули на Яворівському полігоні

6634 0
Львів’яни прощалися з чотирма загиблими Героями.
Фото: Національна академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного

Фото: Національна академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного

Сьогодні, 15 березня у Львові попрощалися з чотирма військовослужбовцями, які загинули через ракетний удар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, більш відомий як Яворівський полігон. Усі були випускниками Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Про це повідомили на сторінці закладу.

Читайте також: На Яворівському полігоні загинув офіцер, брат якого 10 днів тому поліг у боях за Україну

Читайте також: На Яворівському полігоні загинув полковник Олег Ящишин

Військовослужбовці Львівського гарнізону разом із львів’янами попрощалися з мужніми українськими офіцерами полковником Олегом Ящишиним, майорами Сергієм Мельником, Кирилом Вишиваним та Ростиславом Романчуком.

Спільна молитва відбулася у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Трьох Героїв поховали на Личаківському кладовищі, а Кирила Вишиваного у селі Дуліби на Стрийщині. 

Нагадаємо, що 13 березня, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових. 

Фото зі сторінки Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!