Новини
  • Скільки державних вихідних матимуть українці у 2016-му. Перелік Скільки державних вихідних матимуть українці у 2016-му. Перелік Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням рекомендував графік перенесення робочих днів у 2016 році з урахуванням встановлених законом святкових і неробочих днів в Україні. Пропонуємо вам їх перелік.
  • Як зміцнити імунітет восени: 5 підказок Як зміцнити імунітет восени: 5 підказок Зміцнення імунітету в осінній час надзвичайно важливо, це дозволить не тільки уникнути хвороб, а й покращити самопочуття та краще виглядати. Існує п’ять простих й ефективних методів простимулювати захисні сили свого організму.
  • Стало відомо, хто палив фаєри під часу матчу між збірними України та Словенії Стало відомо, хто палив фаєри під часу матчу між збірними України та Словенії Правоохоронці ідентифікували вболівальників, котрі під час матчу національних збірних команд з футболу України та Словенії, на трибуні стадіону «Арена Львів» всупереч заборони запалили фаєри. Про це повідомив начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія.
  • Завтра у Львові оперний театр підсвітять фіолетовим кольором Завтра у Львові оперний театр підсвітять фіолетовим кольором 17 листопада відзначають Всесвітній день передчасно народженої дитини. Львів приєднається до події, підсвітивши фіолетовим фасад оперного театру. Про це інформують у прес-службі ЛМР.
  • У Львові ще тиждень асфальтуватимуть просп. Червоної Калини У Львові ще тиждень асфальтуватимуть просп. Червоної Калини Роботи з асфальтування дорожнього покриття планують закінчити через тиждень, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
  • Де завтра у Львові не буде світла: адреси Де завтра у Львові не буде світла: адреси Завтра, 17 листопада, ПАТ «Львівобленерго» продовжить планові ремонтні роботи електрообладнання. Тож частина будинків у місті залишиться без електроенергії. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
  • У Центрі Львова встановлять два «розумні» світлофори У Центрі Львова встановлять два «розумні» світлофори На вулицях Коперника та Гнатюка у центрі Львова облаштують світлофори, які самостійно регулюватимуть рух. Світлофори регулюватимуть дорожній рух залежно від інтенсивності транспортного потоку і визначатимуть, яке світло вмикати: зелене або червоне.
  • У Львові побудують дитячий майданчик для дітей з обмеженими можливостями У Львові побудують дитячий майданчик для дітей з обмеженими можливостями Вже наступного року у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького у Львові можуть встановити новий, сучасний дитячий майданчик доступний також для дітей з обмеженими можливостями.
  • Люди Твого міста: Ігор Копчик про Ван Гога та урвища Львова Люди Твого міста: Ігор Копчик про Ван Гога та урвища Львова Майстерня львівського художника Ігоря Копчика заповнена картинами, книгами та металевими статуетками. Надворі – гіпсові кліше для майбутніх виробів. Він єдиний у Львові професійно витискає на шкірі складні сюжетні композиції. Його роботи дарували Івану Павлу ІІ та Білу Клінтону, але Ігор Копчик планував стати чемпіоном світу з боксу. Майстер розповідає про те, де у Львові він почувається щасливим.
  • Трамвай на Сихів цього року не поїде. Офіційно Трамвай на Сихів цього року не поїде. Офіційно До кінця цього року львів’янам так і не вдасться проїхати трамваєм з центру міста на Сихів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.
  • Режисер зі Львова отримав нагороду на кінофестивалі у Мінську Режисер зі Львова отримав нагороду на кінофестивалі у Мінську Документальний фільм львівського кінорежисера Остапа Костюка «Жива ватра» отримав нагороду мінського міжнародного кінофестивалю «Лістапад». Картина була відзначена дипломом журі «за вираз надії на збереження національної культури в умовах глобалізації».
  • У Львові в оренду передають п’ять об’єктів нерухомого майна. Адреси
У Львові в оренду передають п’ять об’єктів нерухомого майна. Адреси Управління комунальної власності підготувало до передачі в оренду п’ять об’єктів нерухомого майна, що розташовані у трьох районах міста. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • У поліції Львова кадрові зміни: очікують призначення нового шефа У поліції Львова кадрові зміни: очікують призначення нового шефа Шеф львівської поліції Юрій Зозуля пішов на підвищення. Новим керівником патрульної поліції Львова стане 36-річний Антон Пузиревський.
  • Нового мера Львова представлять у середу Нового мера Львова представлять у середу Остаточні офіційні результати мерських виборів у Львові будуть оприлюднені аж у середу. Про це на брифінгу у Львівському прес-клубі повідомив голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.
  • У яких квартирах львів’ян можуть вимкнути газ: деталі У яких квартирах львів’ян можуть вимкнути газ: деталі Мешканці Львова та області, які користуються газовими приладами, повинні встановити лічильники у своїх помешканнях. Усім, хто цього не зробить, з 1-го січня 2016 року припинять газопостачання. Про це сьогодні, 16 листопада, повідомила заступник голови правління ПАТ «Львівгаз» Марія Прохоцька під час наради у Львівській ОДА.
  • У мережі з’явилася літературна онлайн-мапа України У мережі з’явилася літературна онлайн-мапа України В українському інтернет-просторі з’явилася «Літературна мапа України». Це онлайн-каталог організацій, установ та ЗМІ, які пов’язані з літературними проектами.
  • У центрі Львова відреставрують балкон У центрі Львова відреставрують балкон За інформацією управління охорони історичного середовища ЛМР, у Львові від реставрують ще один балкон у центральній частині міста – на вулиці Курбаса, 8.
  • Запуск муніципального велопрокату у Львові відтерміновують Запуск муніципального велопрокату у Львові відтерміновують Запланований на кінець жовтня запуск муніципального велопрокату затримано через неготовність платіжної системи сервісу.
  • У Карпатах випав сніг. Фото У Карпатах випав сніг. Фото На вихідних високогірні райони Карпат замело снігом. Також почав падати сніг у «Буковелі», проте вкрити землю він на цей час ще не встиг.
  • В Україні з’явився онлайн-кінотеатр з легальними фільмами. Де переглянути? В Україні з’явився онлайн-кінотеатр з легальними фільмами. Де переглянути? Власники файлообмінника FS.to спільно з асоціацією з управління аудіовізуальними правами «Арма-Україна» запускають онлайн-кінотеатр з легальним контентом. Працюватиме він на домені FS.ua.
  • Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Хмельницького. Фото Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Хмельницького. Фото Сьогодні, 16 листопада, через дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Хмедбницького у Львові ускладнюється рух.
  • Львів Львів'яни вшановують жертв терактів у Франції. Фото Мешканці Львова вшановують людей, які загинули у Франції від рук терористів. Вони приносять до Почесного консульства Франції квіти з траурними стрічками та запалюють лампадки.
  • П’ятеро львів’ян отруїлися чадним газом. Як вберегтися П’ятеро львів’ян отруїлися чадним газом. Як вберегтися Учора, 15 листопада, у п’ятиповерхівці на вулиці Грінченка отруїлися чадним газом п’ятеро осіб, серед них – дві дитини. Про це повідомляє Департамент цивільного захисту Львівської ОДА.
  • Наймолодших львів’ян кличуть на день народження Пеппі Наймолодших львів’ян кличуть на день народження Пеппі Сьогодні, 16 листопада, о 12:30 год. у Львівській обласній бібліотеці для дітей розпочнеться святкування Дня народження Пеппі – героїні книг шведської письменниці Астрід Ліндгрен, якій цьогоріч виповнюється 70. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.
  • Як українцям економити на продуктах. 20 порад. Інфографіка Як українцям економити на продуктах. 20 порад. Інфографіка Пропонуємо вам інфографіку з практичними порадами, які допоможуть заощадити до 30% сімейного бюджету на місяць.
  • Скільки мешканців Львівщини ходили вчора на вибори Скільки мешканців Львівщини ходили вчора на вибори Центральна виборча комісія оприлюднила інформацію про явку мешканців різних областей.
  • Хто стане мером у 7 найбільших містах України: результати екзит-полів Хто стане мером у 7 найбільших містах України: результати екзит-полів У неділю, 15 листопада, у день другого туру виборів міських голів, де призначено повторне голосування, Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) на замовлення ТСН провів незалежний екзит-пол. Пропонуємо вам результати дослідження.
  • У Львові опрацьовано 98% бюлетенів. Хто лідирує? У Львові опрацьовано 98% бюлетенів. Хто лідирує? Львівська міська виборча комісія оголосила попередні дані про переможця виборів міського голови Львова. Про це на своїй facebook-сторінці повідомив голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.
  • Сьогодні Львів обирав мера: результати екзит-полів. Інфографіка Сьогодні Львів обирав мера: результати екзит-полів. Інфографіка Сьогодні, 15 листопада, у Львові відбувся другий тур виборів, під час якого львів'яни обирали міського голову. Пропонуємо вам попередні результати екзит-полів.
  • 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень Тиждень, що минув уже став історією. Він був багатим на новини і події, а для декого психологічно складним. Tvoemisto.tv пропонує пригадати, чим запам’ятався львів’янам тиждень 9-15 листопада.
  • Де у Львові завтра не буде світла. Перелік вулиць Де у Львові завтра не буде світла. Перелік вулиць Завтра, 16 листопада, деякі вулиці Львова залишаться без світла. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
  • Коли стане відомо, хто буде мером Львова Коли стане відомо, хто буде мером Львова Львівська міська виборча комісія обіцяє оголосити дані про переможця виборів міського голови Львова під ранок 16 листопада. Про це під час інтернет-відеомарафону повідомив голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.
  • Дитяча розмальовка для вивчення геометричних фігур. Де завантажити? Дитяча розмальовка для вивчення геометричних фігур. Де завантажити? Проект "Розвиток дитини" пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – «Малювання геометричних фігур», що є першим кроком малюків у світ математики (а саме геометрії) та письма, а також можливістю для розвитку асоціативного та просторового мислення.
  • Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Стрийській. Фото Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Стрийській. Фото Сьогодні, 15 листопада, через дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Стрийській у Львові ускладнюється рух.
  • У центрі Львова відреставрують фасади двох будинків. Фото У центрі Львова відреставрують фасади двох будинків. Фото У Львові виконують реставраційні роботи фасадів будинків на вулиці Краківській, 34, та на вулиці Крушельницької, 23. Про це інформує прес-служба ЛМР.
  • Сьогодні львів Сьогодні львів'яни обирають міського голову Сьогодні, 15 листопада, у Львові відбудеться другий тур виборів, під час якого львів'яни обиратимуть міського голову.
  • Збірна України перемогла словенців у Львові Збірна України перемогла словенців у Львові Сьогодні, 14 листопада, на «Арені Львів» відбувся матч між збірними України та Словенії. Завдяки двом голам Ярмоленко та Селезньова українці здобули перемогу з рахунком 2:0.
  • 15 зворушливих пісень про кохання до Львова. Відео 15 зворушливих пісень про кохання до Львова. Відео Львів – це місто-улюбленець. Багато людей, які хоча б раз приїжджали сюди, закохувалися в наше місто назавжди. Тому не дивно, що як львів’яни, так і нельвів’яни склали чимало пісень, у яких висловили свої захоплення і любов. Tvoemisto.tv підготувало для вас підбірку з 15 різних, але по-своєму зворушливих пісень про особливе місто Львів.
  • Понад 10 львів’янок увійшли до сотні найвпливовіших жінок України: імена Понад 10 львів’янок увійшли до сотні найвпливовіших жінок України: імена До рейтингу 100 найвпливовіших жінок України, який уклав журнал «Фокус», потрапило 11 львів'янок. Більшість із них зараз є (або принаймні донедавна були) політиками. До «десятки» лідерів увійшла лише одна львів’янка.
  • Матч у Львові відвідають президенти України і Словенії: перекриватимуть рух Матч у Львові відвідають президенти України і Словенії: перекриватимуть рух Президент України Петро Порошенко і президент Словенії Борут Пахор будуть підтримувати збірні своїх країн на матчі плей-офф відбору на Євро-2016, який відбудеться сьогодні, 14 листопада, о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів». У місті ситуативно перекриватимуть рух.
  • У центрі Львова відреставрують балкони й «атлантів». Фото У центрі Львова відреставрують балкони й «атлантів». Фото У центральній частині Льова виконують реставраційні роботи балконів та скульптурної групи на вулиці Листопадового Чину, 12.
  • Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Франка Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Франка Сьогодні, 14 листопада, через дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Івана Франка у Львові ускладнюється рух. Тимчасово тут не курсують трамваї.
  • Через теракти в Парижі для українців відкрили гарячі лінії зв Через теракти в Парижі для українців відкрили гарячі лінії зв'язку: номери Сьогодні уночі, з 13 на 14 листопада, події в Парижі стали центром уваги всього світу. Після серії терактів у Франції введено режим надзвичайного стану. За попередніми даними, українців серед постраждалих немає.
  • Куди піти на вихідних у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує Куди піти на вихідних у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує Цими вихідними, 14-15 листопада, у Львові пройде низка цікавих та захоплюючих подій, на які неодмінно варто потрапити. Серед найважливішого: Фестиваль свічок, «Розумні» вихідні, матч між збірними України та Словенії, вечір кримськотатарської музики.
  • Сьогодні у Львові матч Україна – Словенія: як курсуватиме транспорт Сьогодні у Львові матч Україна – Словенія: як курсуватиме транспорт Сьогодні, 14 листопада, о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч між збірними України та Словенії в рамках кваліфікації на чемпіонат Європи 2016 року. для комфорту вболівальників на цей матч до стадіону будуть курсувати шатл-баси, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
  • Як читати по одній книзі в тиждень? Як читати по одній книзі в тиждень? Про користь від читання знає кожен, але змусити себе читати щодня навряд чи багато хто здатен. Якщо ви не можете викроїти час для читання книг, якщо куплені вами книги продовжують припадати пилом на полицях, скористайтеся порадами, які допоможуть вам зрозуміти, як читати більше.
  • У Львові візьмуть черговий кредит для будівництва трамваю на Сихів У Львові візьмуть черговий кредит для будівництва трамваю на Сихів Сьогодні, 13 листопада, Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив додатково залучити кредит у розмірі 6 млн євро для будівництва трамвайної колії на Сихів.
  • Фільм тижня у Львові: «Монстри на канікулах 2» Фільм тижня у Львові: «Монстри на канікулах 2» Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду продовження американського мультфільму про милих зомбі, перевертнів, мумій, вампірів і місцевої знаменитості Франкенштейна.
  • Скільки у Львові може коштувати будинок для учасників АТО. Деталі Скільки у Львові може коштувати будинок для учасників АТО. Деталі У Львові сьогодні, 13 листопада, розкрили конкурсні пропозиції відкритих торгів щодо зведення комунальним підприємством «Рембуд» будинку для учасників АТО та сімей загиблих.
  • У Львові відкрили басейн після реконструкції. Деталі У Львові відкрили басейн після реконструкції. Деталі У п’ятницю, 13 листопада, на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України урочисто відкрили реконструйований 25-метровий критий плавальний басейн, повідомляють у прес-службі Львівської ОДА.
  • В неділю у Львові - другий тур виборів мера міста В неділю у Львові - другий тур виборів мера міста В неділю, 15 листопада, у Львові відбудеться другий тур виборів, де львів'янам доведеться обирати міського голову.
  • Із біопаспортом буде легше потрапити до країн Євросоюзу
Із біопаспортом буде легше потрапити до країн Євросоюзу Власники біометричних паспортів будуть спокійно і вільно перетинати кордон. Про це розповів міністр закордонних справ України Павло Клімкін сьогодні, 13 листопада, виступаючи у Верховній Раді і пояснив, як працюватиме безвізовий режим із Євросоюзом.
  • Стало відомо, коли у Львові відкриється Різдвяний ярмарок Стало відомо, коли у Львові відкриється Різдвяний ярмарок Із 11 грудня цього року до 17 січня 2016 року на пр. Свободи від Оперного театру до пам’ятника Т.Шевченку і на пл. Ринок (західна та східна сторони) у Львові діятиме Різдвяний ярмарок. Відповідне рішення сьогодні, 13 листопада прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.
  • Сьогодні у Львові стартує Фестиваль Свічок. Програма Сьогодні у Львові стартує Фестиваль Свічок. Програма У п’ятницю, 13 листопада, на площі Музейній (біля Домініканського собору) стартує триденний Фестиваль Свічок. Розпочнуть дійство о 18:00 із проекції спеціально створеного 3D мапінгу на фасад Львівської Свічкової мануфактури, що на площі Музейній, 1.
  • В Україні введуть обмеження на купівлю товарів за кордоном В Україні введуть обмеження на купівлю товарів за кордоном Українцям хочуть обмежити купівлю товарів за кордоном. Це стосується як купівель онлайн так і перевезень через кордон.
  • У Львові розшукують вандалів, які пошкодили шлагбаум на парковці. Відео У Львові розшукують вандалів, які пошкодили шлагбаум на парковці. Відео У ніч з 7 на 8 листопада невідомі особи пошкодили в’їзний шлагбаум на вул. Валову. ЛКП «Львівавтодор» просить очевидців події зголоситися та надати інформацію про цей інцидент
  • Після концертів у Львові Макаревича обікрали у потязі Після концертів у Львові Макаревича обікрали у потязі По дорозі зі Львова злодії вкрали у Макаревича в потязі всі гроші. За словами музиканта, готівку витягли просто із сумки. Про це у себе в Facebook повідомив сам музикант.
  • Як завтра курсуватиме транспорт до «Арени Львів». Схема Як завтра курсуватиме транспорт до «Арени Львів». Схема 14 листопада о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч між збірними України та Словенії в рамках кваліфікації на чемпіонат Європи 2016 року. для комфорту вболівальників на цей матч до стадіону будуть курсувати шатл-баси, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
  • У Львові відреставрували скульптурний декор на вул. Коновальця. Фото У Львові відреставрували скульптурний декор на вул. Коновальця. Фото На замовлення управління охорони історичного середовища ЛМР ЗАТ «ПБО «Львівміськбуд» виконало реставрацію скульптурного декору на аттику будинку №37 на вул. Коновальця, скульптор – Олег Агарков. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • Розвиток громади: у Львові у школі замінили вікна Розвиток громади: у Львові у школі замінили вікна Громадська організація «Розвиток Громади» взяла під опіку школу №49 міста Львів. Юристи організації спільно з батьками звернулися до Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради з тим, що вікна «первачків» у школі у жахливому стані і невідомо, чи витримають ще одну зимівлю.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!