Директор львівського ліцею став новим керівником управління освіти ЛМР

3413 0
Новий очільник управління освіти раніше працював вчителем історії та директором декількох шкіл Львова.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові призначили нового керівника управління освіти Львівської міської ради. Ним став 35-річний Андрій Закалюк, який до призначення працював директором ліцею «Львівський». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

За фахом Андрій Закалюк – вчитель історії. Навчався на історичному факультеті у Львівському національному університеті ім. І. Франка. Голова профбюро студентів історичного факультету. У 2012 році написав власний посібник з історії України для учнів п’ятого класу. У 27 років став наймолодшим директором школи-інтернату №2. 

Читайте також: На Львівщині обиратимуть директорів шкіл за новими правилами

Зазначається, що за період роботи директор шкіл Андрій Закалюк впровадив чимало реформ для їх вдосконалення: дружній, мотиваційний підхід до учнів, новий формат «Перших дзвоників» та випускних, покращення шкільних умов за рахунок проєктів Громадського бюджету тощо.

Також працював вчителем історії у школі №28 з поглибленим вивченням німецької мови, потім – дииректором ліцей «Просвіта» та ліцею «Львівський». 

Андрій Закалюк на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії «Об'єднання «Самопоміч», офіційно – безпартійний.

Нагадаємо, раніше очільницею управління освіти ЛМР була Леся Васюта. Її призначили на посаду 1 грудня минулого року. 

Зазначимо, що навчальний рік у львівських школярів розпочнеться традиційно – з 1 вересня, проте формат навчання через війну та воєнний стан буде різний. Це залежатиме від того, в який клас ходять діти.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!