Храм Святого Миколая Чудотворця у Ірпені перейшов до ПЦУ

2106 0
«Об’єднання церков в єдину церкву духовно згуртує націю».
Фото: Державний податковий університет

Фото: Державний податковий університет

Храм Святого Миколая Чудотворця, що на території Державного податкового університету в Ірпені, перейшов до Православної церкви України. Про це повідомляють на сайті навчального закладу. 

«Вітаємо прихожан храму Миколая Чудотворця з виходом з УПЦ МП. Цей крок важливий для нас усіх, особливо у цей складний для України час. Об’єднання церков в єдину церкву духовно згуртує націю, подвоїть силу і віру у нашу скору перемогу над ворогом», – зазначають в університеті. 

Читайте також: Завод Coca-Cola відновлює роботу в Україні 

Храм побудували у 1999 році. З того часу, як додають в університеті, для багатьох він став місцем духовної сили, душевного спокою, нових знань. Сюди йде молодь, особливо в період сесій, молоді батьки з діточками, корінні мешканці Ірпеня, новосели і численні гості. 

Нагадаємо, Броварська міська рада призупинила діяльність церкви московського патріархату на території громади. Відповідна заборона діє на час воєнного стану.

 
ТЕГИ: УПЦ, ірпінь

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!