Київ

На проспекті Івасюка у Києві демонтували більше 200 незаконних рекламних конструкцій

882 0
У столиці продовжується демонтаж незаконних рекламних конструкцій.
ФОТО: УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕКЛАМИ КМДА ТА КП «КИЇВРЕКЛАМА» / FACEBOOK

ФОТО: УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕКЛАМИ КМДА ТА КП «КИЇВРЕКЛАМА» / FACEBOOK

З початку червня комунальники «Київреклами» демонтували близько 220 незаконних вивісок і рекламних конструкцій на проспекті Володимира Івасюка. Про це повідомляють в Управлінні з питань реклами Київської міської державної адміністрації.

На вимогу Управління самостійно власники прибрали 60 конструкцій, також за півмісяця порушникам правил виписали більше 50 адміністративних протоколів.
 
Найбільше було демонтовано реклами з фасадів будинків – 182 одиниці.
 
Нагадаємо, раніше на проспекті Івасюка неодноразово демонтували незаконні рекламні конструкції, зокрема наприкінці травня тут прибрали майже 180 рекламних засобів.
 
 
 
 
 
 
 
В Управлінні з питань реклами нагадали, що конструкції слід оформлювати за правилами. Це можна зробити онлайн на сайті за посиланням.
 
Додамо, у КМДА показали приклади рекламних конструкцій, які встановлені з дотриманням правил (фото). Зазначимо, загалом у травні столичні комунальники демонтували майже 2500 незаконних вивісок і рекламних засобів.
_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!