Облаштування апарт-готелю на площі Ринок та нові платні парковки у Львові. Головне за добу

1135 0
Коротко розповідаємо про головні новини минулої доби і ночі у Львові та на Львівщині.
Фото: MD Ukraine

Фото: MD Ukraine

У МОЗ хочуть винагороджувати лікарів за високий темп вакцинації. Розглядають можливість нарахування балів безперервного професійного розвитку.

У 8-ій міській клінічній лікарні Львова запрацювало нове реанімаційне відділення на 30 ліжок. Якщо буде третя хвиля Covid-19, то тут лікуватимуть хворих, а поки реанімація працюватиме для людей з іншими важкими станами.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти зібрати «фруктовий кошик» для захисників України. Як долучитися

У МОЗ заявили, що вакцинація знижує ризик тяжкого перебігу Covid-19 в 15 разів. За останні три місяці лише 0,7% людей, яким діагностували коронавірус, були щеплені двома дозами вакцини. Водночас тільки 0,4% госпіталізованих хворих були повністю вакциновані.  

Читайте також: Через річку Західний Буг облаштували тимчасовий міст. Хто ним може проїхати

Компанія «!Фест», яка є серед засновників ТзОВ «Кам’яниця Шимоновича», отримала дозвіл на облаштування апарт-готелю у центрі Львова. Для цього відновлять офіцину – приміщення, що примикає до будівлі, яка є пам’яткою архітектури.

На вулиці Героїв Майдану у Львові «Фест!» будуватиме багатоповерхівку. Будівництво вестимуть в історичному ареалі Львова біля колишньої президентської резиденції на вул. Глінки, 12, яку у 2015 році, за понад 20 млн грн, викупив «Холдинг емоцій «!Фест».

Читайте також: До 30-річчя незалежності України Нацбанк випустив пам’ятну монету. Фото

У Львові відкрили банк їжі, де потребуючі зможуть отримувати їжі безкоштовно. «Тарілка» – перший в Україні та у Львові продовольчий банк.

У вересні почнуть відновлення пункту пропуску на українсько-польському кордоні у Шегинях. Там планують облаштувати сервісну зону, однак її створення у проєкті не врахували – для цього шукають інвестора.

Читайте також: У 8-ій міській лікарні Львова відкрили нове реанімаційне відділення. Фото, відео

У Львові до кінця року планують облаштувати 97 платних парковок. Парковки облаштують у кожному з районів міста, матимуть вони різну кількість місць для авто: на найменшому майданчику можна буде запаркувати 5 одиниць транспорту, а найбільший зможе вмістити 108 машин.

Читайте також: Угорщина скасувала майже всі карантинні обмеження для українців 

Львівський каратист у дописі на сторінці Фейсбук захистив спортсменгу Ярославу Магучіх, яка обійнялася з росіянкою. Він сказав, що спорт поза політикою, що обурило багатьох читачів. Tvoemisto.tv поспілкувалося з колегою-однопартійкою від об’єднання «Самопоміч», депутатом якої є Станіслав Горуна. Детальніше читайте у матеріалі

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!