Посилення карантину й підготовка Львова та області до ймовірного нападу Росії. Головне за добу

1237 0
Коротко розповідаємо про важливі події минулої доби.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

У Львові посили карантинні обмеження. Як повинні працювати заклади громадського харчування, продовольчі та непродовольчі ринки, магазини, читайте у новині. Також у міській раді повідомили, за яких умов можна відвідувати масові заходи та чи відправили початкові школи на дистанційне навчання.

Читайте також: Зеленський підписав указ про скасування військового призову з 2024 року

Що робить Львів та Львівщина, аби підготуватися до можливого вторгнення Росії. Як розгортають тероборону у міст та області, чи є належні укриття та дієва система оповіщення населення, Tvoemisto.tv розпитало у голови Львівської МТГ Андрія Садового та керівника Львівської ОДА Максима Козицького.

Поблизу Львова планують збудувати стрільбище на 20 гектарів. Для цього місто планує виділити землі у селищах Великі Грибовичі і Малехові. Дозвіл на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок може отримати ЛКП «Спортресурс».

Читайте також: Які іспити потрібні для вступу дитини в гімназію після 4 класу і коли подавати документи

В Україні почалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Вона триватиме до 9 березня. Кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести щонайбільше з 5 навчальних предметів, загалом ЗНО відбуватиметься з 13 навчальних предметів. 

Служба безпеки України викрила масштабну схему розкрадання бюджетних коштів на рекультивації Грибовицького полігону. Йдеться про привласнення понад 6 млн грн. Ексдиректору комунальнго підприємства ЛМР повідомили про підозру.

Читайте також: У додатку «Дія» з’явились бустерні Covid-сертифікати. Як згенерувати

Ввечері 1 лютого у Львові повідомили про замінування кількох вулиць. Повідомлення від аноніма надійшло на «гарячу лінію» міста. Йшлося про вулиці Весняна, Тракт Глинянський, Сонячна, Шевченка та Бандери.

Цього року стартує будівництво Західної об’їзної Львова, загальною протяжністю більше 15 км. У лютому оголосять тендер на реконструкцію першої ділянки об’зду від Рясної-Руської до Зимної Води.

Вдалого дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!