Ryanair оголосив розпродаж квитків на рейси зі Львова від 6 євро

26213 0
Зі Львова можна полетіти до Лондона, Кракова, Меммінгена, Дюссельдорфа та Варшави.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Ірландський лоукостер Ryanair проводить розпродаж квитків зі Львова від 5 євро у один бік. Про це повідомляє сайт lowcostavia.com.ua.

Читайте також: Міністерство інфраструктури планує передати в концесію львівський аеропорт

Зі Львова за 5 євро можна полетіти до Лондона, за 10 – Кракова та Варшави (аеропорт «Модлін»), за 13 євро до Дюссельдорфа та за 15 євро Меммінгена. Придбати квитки всіма напрямками Ryanair зі Львова можна за посиланням на сайті авіакомпанії. Квитки можна придбати до 6 березня включно на рейси квітня та травня.

Крім цього, від 5 євро доступні квитки на рейси з Києва. Зокрема до Бидгоща, Познані, Вроцлава, Варшави, Ґданська, Братислави, Кракова, Софії, Стокгольма, Відня, Вільнюса, Афін, Берліна, Лондона та Манчестера.

Читайте також: Скільки багажу можна провести літаком безкоштовно. Інфографіка

Нагадаємо, Ryanair розпочав польоти зі Львова 30 жовтня з авіарейсу до Кракова. Наступного дня стартували польоти до Варшави, Меммінгена та Дюсельдорфа, а 2 листопада – до Лондона. З 1 листопада перевізник змінив правила перевезення ручної поклажі та збільшив вартість пріоритетної посадки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!