Сценарист «Карткового будиночка» зніме фільм про звірства росіян на Київщині

3333 0
Драматург хоче розповісти всьому світу правду.

До Київської області приїхав сценарист серіалу «Картковий будиночок», аби набрати матеріалів для фільму про звірства російських окупантів. Про це повідомляє Бучанська міська рада. 

Драматург хоче розповісти усьому світу правду про геноцид українців та героїчний опір українського народу.

«У Бучі знімуть документальний фільм про звірства росіян. Сценарист популярного серіалу «Картковий будиночок», відомий сценарист американських серіалів Бо Віллімон приїхав до України, щоб набрати матеріалів про жорстокі звірства росіян у Київській області», – зауважують у міськраді. 

Читайте також: Росія погрожує ракетними ударами по Києву після обстрілів власних територій 

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого міста Буча, Гостомель, Ірпінь під Києвом стали одними з ключових точок протистояння з окупантами. 2 квітня Київську область звільнили від росіян. Після цього стало відомо про масові зґвалтування та вбивства мирних громадян України загарбниками. У визволених містах та селах фіксують масові вбивства загарбниками цивільних осіб. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!