Торговий павільйон та нове укриття. Що дозволила міськрада збудувати у Львові в липні

2740 0
У липнs виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво низки об'єктів. Зокрема, містобудівні умови та обмеження надали на будівлю змішаного типу з квартирами, нове укриття, цех тощо.
Фото умовне / Unsplash

Фото умовне / Unsplash

Гараж перетворять на кав’ярню

7 липня виконком погодив реконструкцію гаража з пристосуванням під кав’ярню на вул. Котляревського, 20. Будівля розташована у межах історичного ареалу міста. Це невеликий гараж на вулиці Котляревського, що історично сформувався між двома будинками. Він у поганому стані, тому планують його відреконструювати та зробити кав'ярню з окремим входом з вулиці. Детальніше читайте тут.

Будівля змішаного типу з квартирами

11 липня погодили будівництво будівлі змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах та розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення на вул. Р. Дашкевича, 2.

Йде мова про завершення кварталу. Це перетин вулиць Р. Дашкевича, Ткацької та Замарстинівської. Наразі забудова формується по червоних лініях, цим самим вивільнить багато простору, що стане громадським простором міста. Чотири поверхи будуть над землею, а п’ятий та шостий під землею. Детальніше читайте тут.

Цех з комплектування меблевих виробів

21 липня прийняли рішення реконструювати та розширити існуючий ангар під цех з комплектування меблевих виробів та побудують ще два цехи для комплектування меблевих виробів та котельні на вул. Бескидській, 35.

Нове виробництво розмістять на земельній ділянці площею 1,3076 га. Її цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Функціональне призначення земельної ділянки – зона В-4 – зона підприємств ІV класу шкідливості (нормативна СЗЗ – 100 м). Детальніше читайте тут.

Новий торговий павільйон на Сихові

На проспекті Святого Івана Павла ІІ ринок сільськогосподарської продукції «Шувар» планує збудувати новий торговий павільйон «Продовольчі товари». Відповідні містобудівні умови та обмеження прийняли 25 липня.

Йдеться про тильний бік ринку. Там вже є сформовані три копуси. Позаду них облаштують розширення з додатковим корпусом.

Водночас на території павільйону облаштують підземні контейнери роздільного збору твердих побутових відходів. Забудовник вже збудував там підземне приміщення, яке слугуватиме укриттям з опаленням, санвузлами, рукомийниками, розкладними місцями для сидіння та двома виходами у різні боки. Детальніше читайте тут.

Нове укриття на Новому Львові

На Новому Львові, на вул. Кам'янецькій, 3, під офісним центром облаштують укриття. Відповідні містобудівні умови та обмеження ухвалили 25 липня.

Йдеться про облаштування додаткового об’єкта, а саме центру спеціалізованого призначення, до існуючої офісно-виробничої будівлі. Забудовник зобов'язався провести там опалення за допомогою кількох альтернативних джерел. Детальніше читайте тут.

 

Фото: Візуалізація виконавчого комітету ЛМР

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!