У Бучі на Київщині відновили водопостачання

971 0
На черзі – відновлення постачання світла та газу.
Місто Буча

Місто Буча

У постраждалій від російської агресії Бучі на Київщині відновили водопостачання. Про це повідомляє мер міста Анатолій Федорук.

«Водопостачання відновлено, днями з’явиться світло і газ у оселях», – наголошує він. 

Також фахівці «Київоблгаз» спільно з комунальниками та волонтерами кілька днів лагодили газові комунікації. «Належним чином відремонтували. Зараз вже подали високий тиск, і система витримала. Тепер подають газ у мікрорайони», – стверджує Федорук. 

Читайте також: Зеленський озвучив перелік важкого озброєння для України, щоб зупинити росію 

Він додає, що для перевірки всіх мереж, які подають газ у помешкання громадян, потрібен час, тому роботи активно ведуться і продовжуватимуться надалі. 

Крім того, до 17 квітня компанія ДТЕК планує забезпечити Бучу електроенергією. Міська лікарня, гуманітарний штаб, резервуари чистої води, пожежна частина вже її отримують, однак по тимчасовій схемі. 

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого міста Буча, Гостомель, Ірпінь під Києвом стали одними з ключових точок протистояння з окупантами. 2 квітня Київську область звільнили від росіян. Після цього стало відомо про масові зґвалтування та вбивства мирних громадян України загарбниками.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!