Egis передала Львову документацію на будівництво сміттєпереробного комплексу

2199 0
Техніко-економічне обґрунтування включає також проект рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

Французька компанія Egis, яка допомагала Львові в розробці техніко-економічного обґрунтування для побудови сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій, завершила свою роботу та передала відповідну документацію місту, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Яким буде сміттєпереробний завод у Львові. Приклад Польщі

«Завершення ТЕО дозволило нам погодити фінансування першої фази проекту у загальній сумі 35 млн євро. З них 25 млн — це кредитні кошти, зокрема 20 млн — кошти ЄБРР, 5 млн — кошти Фонду чистих технологій, і 10 млн — кошти в рамках партнерства з енергоефективності у Східній Європі. Ми сподіваємось, що другу фазу погодять на колегії Європейського інвестиційного банку незабаром», – розповів представник Європейського банку реконструкції та розвитку Денис Гайовий.

Читайте також: У Львові проведуть громадські слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу

Комплексне ТЕО, підготовлене експертами Egis, включає проект рекультивації сміттєзвалища в Грибовичах  будівництво нового сміттєпереробного заводу, а також комплексну оцінку екологічної, соціальної, фінансової та економічної складових проекту.

Нагадаємо, тендер на розроблення проектно-кошторисної документації для будівництва сміттєпереробного заводу у Львові оголосили 19 лютого. У квітні депутати погодили кредит ЄБРР на 25 млн євро для будівництва заводу. Роботи планують розпочати у другій половині 2018 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!