Запобіжний захід Андрієві Садовому обиратимуть 27 листопада

2469 0
Нині справа тільки надійшла до Вищого антикорупційного суду.
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

Вищий антикорупційний суд обере запобіжний захід міському голові Львова Андрієві Садовому у справі про зловживання службовим становищем у середу, 27 листопада. Про це Андрій Садовий повідомляє на своїй фейсбук-сторінці.

Початок засідання запланований на 12:15.

Як раніше розповів у коментарі Tvoemisto.tv львівський адвокат Олег Мицик, того ж дня суд мав би розглянути відсторонення Андрія Садового від обов’язків міського голови на час розгляду справи. Якщо ВАКС ухвалить таке рішення, то керувати ЛМР буде секретар ради Анатолій Забарило.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила Андрієві Садовому про підозру у зловживанні службовим становищем 21 листопада. У САП казали, що клопотатимуть про 50 млн грн застави у якості запобіжного заходу Андрієві Садовому.

Детальніше про те, чому міському голові Львова обиратимуть запобіжний захід та що може бути далі, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv «Чи відсторонять Андрія Садового від посади і що буде зі Львовом далі».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!