Новини
  • 5 порад від Девіда Брауна для тих, хто хоче вести ІТ бізнес в Україні 5 порад від Девіда Брауна для тих, хто хоче вести ІТ бізнес в Україні Віра, сміливість та комунікація – такі основні секрети у бізнесі назвав співзасновник компанії «Template Monster» (США) Девід Браун на WakeUpMeeting у Львові. А також розповів про 5 головних уроків ведення бізнесу в Україні, які він засвоїв на власному прикладі, та в чому перевага українців над рештою Європи.
  • Сьогодні у Львові говоритимуть про реформи у прокуратурі. Де подивитися? Сьогодні у Львові говоритимуть про реформи у прокуратурі. Де подивитися? Сьогодні, 11 квітня, о 16:00 годині у конференц-залі Українського католицького університету, що на вулиці Хуторівка, 35а, у рамках відкритої лекції міжнародного експерта з питань судової реформи заступника директора Kennan Institute Вільяма Померанца (Нідерланди) на тему «Реформування української прокуратури» відбудеться чергова сьома лекція від UCU Rule of Law Lecture Series. Переглянути її онлайн-трансляцію можна на Tvoemisto.tv.
  • На Intro-2016 у Львові говоритимуть про креативну економіку та сімейний бізнес

На Intro-2016 у Львові говоритимуть про креативну економіку та сімейний бізнес Львівcька бізнес-школа УКУ запрошує на щорічну Візійну конференцію Intro-2016: чи маєте ви стратегію на наступні 30 років? Про це інформують у прес-службі міськради.
  • MasterCard співпрацюватиме з facebook і twitter MasterCard співпрацюватиме з facebook і twitter Платіжна система MasterCard зацікавлена в роботі з Facebook і Twitter, оскільки обидві соцмережі активно розвиваються в сфері платіжних послуг.
  • До Львова привезуть перший український електромобіль До Львова привезуть перший український електромобіль Водії та шанувальники екологічно чистого транспорту можуть радіти – в Україні з’явився перший й допоки єдиний вітчизняний прототип електрокару.
  • У Львові створили міжнародний Ротарі Клуб. Відео У Львові створили міжнародний Ротарі Клуб. Відео Першого квітня у Львові місцеві та іноземні ротарійці святкували відкриття сьомого Ротарі клубу. Lviv International Rotary Club став першим англомовним у місті. Хто туди входить? Які проекти він здійснюватиме? Про це Tvoemisto.tv розповіли президент та члени благодійної організації Ротарі.
  • Львів Львів'ян безкоштовно навчатимуть азів ведення бізнесу. Як долучитися? Усіх охочих започаткувати власну справу запрошують на курс тренінгів «Вчимося бізнесу», який організовує Управління економіки Львівської міської ради. Тренінги будуть проходити з 15 до 29 квітня.
  • Як вийти на ринок ЄС. Історія успіху львівського печива Як вийти на ринок ЄС. Історія успіху львівського печива Багато українських підприємств мріють вийти на європейський ринок, проте значна частина українського бізнесу вже тривалий час експортує продукцію за кордон. Яскравий приклад успішного підприємства на Львівщині – кондитерська фабрика «Ярич», що знаходиться у селі Старий Яричів, і експортує продукцію не лише у Європу, а й Азію та Африку. Про європейські принципи торгівлі, європейські стереотипи щодо українського бізнесу та українців, особливості сертифікації продукції, а також, що потрібно європейським клієнтам, і які «перешкоди у голові» повинні подолати українські підприємці, щоб стати ефективними не лише у Європі, а й на інших ринках розповів Tvoemisto.tv підприємець, директор ТОВ «КФ» Ярич» Олег Клімчук.
  • У Львові свій перший в Україні офіс відкрила компанія Ericsson У Львові свій перший в Україні офіс відкрила компанія Ericsson Компанія Ericsson відкрила свій перший в Україні R&D-офіс. Сама компанія на теренах нашої держави працює вже 100 років, але повноцінних R&D-центрів поки що не відкривала.
  • Платіжна система Приватбанку відновила свою роботу Платіжна система Приватбанку відновила свою роботу Всі системи Приватбанку (платежі в Приват24, магазинах та терміналах) відновили свою роботу. Про це повідомив керівник ІТ-напрямку Приватбанку Дмитро Дубілет у своїй сторінці на facebook.
  • В ПриватБанку проблема з платіжною системою: деталі В ПриватБанку проблема з платіжною системою: деталі Вчора, 4 квітня, в післяобідній час у клієнтів Приватбанку почалися проблеми з доступом до своїх грошових коштів і рахунків. Як населення, так і бізнес не могли проводити платежі або знімати готівку, оскільки «лягла» платіжна мережа найбільшого банку країни.
  • Львів Львів'яни створили «Розумний годинник», який отримав престижну премію Ґаджет «LаMetric львівського стартапу «Smart Atoms» отримав премію «Red Dot Product Design Award 2016» – найпрестижнішу в світі, якщо йдеться про дизайн продукту.
  • Як зміняться зарплати та пенсії українців упродовж року Як зміняться зарплати та пенсії українців упродовж року У цьому році уряд планує на 12% підвищувати соціальні стандарти українців. Тому повинен зрости прожитковий мінімум, мінімальна зарплата і пенсія. При цьому реальний дохід через інфляцію найімровірніше не зміниться. Пропонуємо дізнатися, кому і на скільки підвищать зарплати і пенсії і як це відобразиться на добробуті українців.
  • Львів’ян запрошують на майстер-клас «Глобальний ринок vs український: непроста розмова про розвиток ІТ» Львів’ян запрошують на майстер-клас «Глобальний ринок vs український: непроста розмова про розвиток ІТ» 7 квітня Львівська бізнес-школа УКУ та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «Wake Up Meetings» від співзасновника компанії «Template Monster» (США) Девіда Брауна. Тема зустрічі – «Іти на глобальний ринок чи залишатись в Україні: непроста розмова про складні рішення в ІТ».
  • Зареєструвати нерухомість та бізнес відтепер можна буде у відділеннях «Укрпошти» Зареєструвати нерухомість та бізнес відтепер можна буде у відділеннях «Укрпошти» Міністерство юстиції та ДП «Укрпошта» підписали меморандум про співробітництво, який передбачає, що на базі відділень «Укрпошти» по всій Україні можна буде отримати реєстраційні сервіси Мін’юсту. Про це йдеться в повідомленні на сайті Урядового порталу.
  • Громадськість запрошують на конкурс "дорожніх карт" з розвитку малого та середнього бізнесу Громадськість запрошують на конкурс "дорожніх карт" з розвитку малого та середнього бізнесу На Львівщині стартував конкурс з розробки дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва на рівні територіальних громад. До участі запрошують неприбуткові, зокрема громадські організації, котрі мають ідеї для зменшення регуляторних бар'єрів та покращення бізнес середовища, - повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
  • Канадський експерт розповість у Львові, як збудувати успішну кар’єру. Де послухати? Канадський експерт розповість у Львові, як збудувати успішну кар’єру. Де послухати? Сьогодні, 31 березня, Любомир Хабурський, канадський підприємець, експерт з консалтингу проектів із 20 річним досвідом юридичного супроводу масштабних IT проектів, проведе у Львові майстер-клас "Сareer Effectiveness".
  • Курс на ЄС. У Львові може запрацювати центр з підтримки малого та середнього бізнесу Курс на ЄС. У Львові може запрацювати центр з підтримки малого та середнього бізнесу Маючи потенційно великі шанси для розвитку український бізнес зіштовхується з рядом проблем: не налагодження контактів з європейським клієнтами і партнерами, відсутність продуктивних міжбізнесових відносин та маркетингових навичок. З метою вирішення цих проблем в ЄС розроблено програми, для покращення розвитку українського бізнесу, одна з яких – створення в Україні 15 регіональних центрів підтримки малого та середнього бізнесу. Один із таких центрів може запрацювати у Львові. Про те, чого навчатимуть українських підприємців, на яких умовах надаватимуть кредити та чому банкам вигідно брати участь у програмі створення центрів розповів Tvoemisto. tv Давід Стулік, прес-аташе представництва ЄС в Україні.
  • На Львівщині запрацював ще один підрозділ митного оформлення На Львівщині запрацював ще один підрозділ митного оформлення 28 березня розпочав роботу відділ митного оформлення №3 Львівської митниці ДФС, створений в результаті оптимізації структури Львівської митниці ДФС. Він розташований поряд з митним постом «Краковець» на українсько-польському кордоні, що своєю чергою дозволяє суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності значно економити на логістичних витратах, – повідомили у прес-службі Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області.
  • На Весняному діловому форумі розширюватимуть співпрацю з польськими інвесторами На Весняному діловому форумі розширюватимуть співпрацю з польськими інвесторами Під час роботи Весняного ділового форуму у Львові, який відбудеться 15 квітня, дуже широко буде представлено польську панель. Зокрема, до участі у форумі вже зголосилися президент Польсько-української господарчої палати, колишній міністр економіки Польщі Яцек П’єхота та віце-президент Польсько-української господарчої палати, голова ради Асоціації українського бізнесу у Польщі Олег Дубіш.
  • Українцям стане складніше влаштуватися на сезонну роботу у Польщі Українцям стане складніше влаштуватися на сезонну роботу у Польщі Через півроку наберуть чинності суворіші правила працевлаштування іноземних сезонних працівників, на яких наполіг Європейський Союз. Вони суттєво обмежать землеробів у можливості тимчасового працевлаштування іноземців з-поза меж Спільноти, переважно з України.
  • Перші серед останніх: Україна очолила світовий рейтинг за рівнем інфляції Перші серед останніх: Україна очолила світовий рейтинг за рівнем інфляції За підсумками 2015 року рівень інфляції в Україні перевищив показники інших країн, що увійшли до світового рейтингу країн за темпами інфляції, складений американським ЦРУ.
  • В Україні запускають проект державних електронних аукціонів В Україні запускають проект державних електронних аукціонів Команда, яка свого часу брала участь у створенні ProZorro, працює над новим проектом - системою електронних аукціонів, за якою держава зможе продавати або здавати в оренду активи (землю, ліцензії, нерухомість).
  • Весняний діловий форум у Львові: що цікавого підготували організатори Весняний діловий форум у Львові: що цікавого підготували організатори Невдовзі, 15 квітня, до Львова на Весняний діловий форум з’їдуться власники великого та малого бізнесу, фінансисти та економісти, представники влади, щоб спільно визначити, куди слід рухатися українській економіці, які перспективні ринки відкриті для українських компаній, та які тренди в українській економіці будуть в найближчі роки.
  • Будьте обачними: які купюри підробляють найчастіше? Будьте обачними: які купюри підробляють найчастіше? Станом на 23 березня 2016 року, на 1 млн справжніх банкнот в країні припадало лише 3 підробки. Про це заявив заступник голови НБУ Яків Смолій. Найчастіше ж підробляють купюри середніх номіналів.
  • Мінекономіки планує змінити законодавство щодо діяльності ТОВ: 5 змін Мінекономіки планує змінити законодавство щодо діяльності ТОВ: 5 змін На сьогодні близько 95% приватних компаній в Україні (понад 500 тисяч) зареєстровані у вигляді Товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ). Це найчисельніша одиниця української економіки, а для неї досі немає окремого закону. Є лише неефективне та негнучке регулювання 1992 року, яке зовсім не відповідає сучасним потребам бізнесу та відлякує інвесторів. В Міністерстві економіки спільно з фахівцями провідних юридичних фірм та Центру комерційного права, розробили законопроект, що допоможе повернути в Україну капітал та бізнес-групи з-під іноземної юрисдикції.
  • 4 іноземні компанії, які зацікавились Львовом на виставці у Каннах 4 іноземні компанії, які зацікавились Львовом на виставці у Каннах Львівський стенд на виставці MIPIM-2016 у Каннах не лише презентував Львів як єдине місто від України. На події міжнародного значення макет із написом Lviv City став відкриттям та майданчиком для налагодження співпраці інвесторів різних країн світу. Що приваблює представників бізнесу та інвесторів у Львові? Які шанси нового інвестування отримає Львів, завдяки головній міжнародній виставці з нерухомості у світі? Про це Tvoemisto.tv розповіли на відкритті львівського стенду у Каннах.
  • Переселенцям та учасникам АТО виділять 800 000 грн. на організацію власної справи Переселенцям та учасникам АТО виділять 800 000 грн. на організацію власної справи 50 учасників, 6 тижнів інтенсивного бізнес-навчання, конкурс бізнес-планів та 800 000 грн., які розділять серед 15 найкращих бізнес-ідей – такі плани другого «Нового відліку», який стартував 14 березня у Клубі Ділових Людей. Прийом заявок триватиме до 6 квітня, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • СБУ обшукала львівську IT-компанію: вилучили сервери, звинувачують у зв’язках з тероризмом СБУ обшукала львівську IT-компанію: вилучили сервери, звинувачують у зв’язках з тероризмом 11 березня СБУ прийшла з обшуком в офіс львівської компанії «АйТі-Сфера». Приводом для візиту стало постанову Галицького районного суду міста Львова на «вилучення технічних засобів і пристроїв, які здійснюють аудіомоніторинг, запис і прослуховування телефонних розмов абонентів». Компанію звинувачують у махінаціях та зв’язках з терористами. Під загрозою опинилися сайти Української греко-католицької церкви, які знаходяться на сайтах компанії.
  • Новації Львівської митниці: інтерактивна карта митних постів та безкоштовний Wi-Fi Новації Львівської митниці: інтерактивна карта митних постів та безкоштовний Wi-Fi Львівська митниця ДФС запровадила додаткові інформаційні сервіси для громадян та підприємців. Зокрема, спільно з ЛОДА митники розробили інтерактивну карту функціонування підрозділів митного оформлення, які працюють у Львівській області. А також забезпечили безкоштовний Wi-Fi на двох пунктах перетину кордону, – повідомляється на офіційному сайті Львівської облдержадміністрації.
  • На ІТ-конференції в США буде окрема українська секція. Як потрапити? На ІТ-конференції в США буде окрема українська секція. Як потрапити? Осінню цього року в Сан-Франциско, США відбудеться одна з найбільш відомих стартап-конференцій TechCrunch Disrupt. На ній для проектів з України буде відведено окремий павільйон. Зараз триває відбір учасників.
  • Як в Україні змінились правила щодо реєстрації фізичних та юридичних осіб в 2016 році Як в Україні змінились правила щодо реєстрації фізичних та юридичних осіб в 2016 році Нещодавно Верховна Рада України прийняла новий Закон України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань». Юристи компанії «HD Partners» підготували перелік найважливіших змін, який відбувся в зв'язку з цим.
  • У Львові навчатимуть підприємницького хисту. Де і коли? У Львові навчатимуть підприємницького хисту. Де і коли? Управління економіки Львівської міської ради розпочинає реєстрацію на курс тренінгів «Вчимося бізнесу». Долучитись до навчань запрошують усіх охочих започаткувати власну справу, повідомили у прес-службі міської ради.
  • Як у Каннах «продавали» Львів Як у Каннах «продавали» Львів У Каннах на щорічній міжнародній виставці MIPIM Львів презентували десять західноукраїнських компаній спільно з представниками міської влади. Що пропонує місто потенційним інвесторам? Які перспективи та можливості відкриває ця подія для Львова? Про це організатори львівського стенду розповіли журналісту Tvoemisto.tv на місці події.
  • Сонячна електростанція на Львівщині: в чому користь для місцевих мешканців Сонячна електростанція на Львівщині: в чому користь для місцевих мешканців Єдина потужна у Західній Україні сонячна електростанція працює на Львівщині у селі Ралівка Самбірського району. Почали її будівництво у 2012 році. Це не лише альтернативне джерело енергетики, від такого підприємства має зиск громада.
  • Як зміниться мінімальна зарплата та судовий збір в Україні в 2016 році Як зміниться мінімальна зарплата та судовий збір в Україні в 2016 році В ніч з 24 на 25 грудня 2015 року Верховною Радою України був затверджений Державний бюджет України на 2016 рік, яким були встановлені відповідні соціальні стандарти. Відповідно до даного закону мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум будуть зростати двічі в році. У зв’язку з цим, відповідно зростає розмір судового збору
  • Хто займатиметься реєстрацією бізнесу та майна у Львові Хто займатиметься реєстрацією бізнесу та майна у Львові З 1 травня всі повноваження у сфері державної реєстрації бізнесу і майна органи юстиції передають на рівень районних адміністрацій та місцевих рад.
  • Українцям можуть дозволити торгувати землею вже з 2017 року Українцям можуть дозволити торгувати землею вже з 2017 року Кабінет міністрів України пропонує відкрити ринок землі в два етапи – з 2017 року почати торгівлю державними землями сільгосппризначення, а з 2019-го дозволити громадянам торгувати землею сільгосппризначення, що знаходиться в приватній власності.
  • Польська компанія на Львівщині перероблятиме та вирощуватиме салат Польська компанія на Львівщині перероблятиме та вирощуватиме салат Польська компанія «Green Faсtory» збудує на Львівщині цех з виробництва і переробки салатної продукції. Про це Tvoemisto.tv повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.
  • Американці назвали три причини, чому варто інвестувати в Україну Американці назвали три причини, чому варто інвестувати в Україну Американська торгова палата в Україні підготувала огляд української економіки на 2016 рік – путівник для ведення бізнесу, у якому визначили найперспективніші галузі для інвестицій.
  • В Україні Visa запустила цифрову картку, яка встановлюється на телефон В Україні Visa запустила цифрову картку, яка встановлюється на телефон Visa запустила першу в Україні передоплачену цифрову картку. Її особливість полягає в тому, що встановити таку картку на мобільний гаджет може кожен охочий без відвідування відділення банку.
  • ПриватБанк запустив сервіс електронного обміну документів для українського бізнесу ПриватБанк запустив сервіс електронного обміну документів для українського бізнесу Приватбанк запустив Папка 24 – сервіс який має допомогти українським підприємствам уникнути паперового документообігу з контрагентами. Якщо раніше для того, щоб обмінятись договорами, актами виконаних робіт та іншими документами необхідно було роздруковувати всі ці документи, скріпляти підписами, а потім надсилати кур’єром чи поштою, то через новий сервіс все це можна зробити в кілька кліків за допомогою електронно-цифрового підпису (ЕЦП).
  • Ми всі стали споживачами ідей. Але що це дає? Ми всі стали споживачами ідей. Але що це дає? Упродовж свого життя ми витрачаємо час на те, що є для нас неважливим. Наприклад – споживання, адже це найбільш марна трата часу. При цьому споживання буває різним – від продуктів до ідей та інформації. Головне наша проблема полягає у тому, чому ми споживаємо вже зроблене, а не генеруємо нове. Відповідь криється у відсутності ризику. Споживання є приємним, оскільки це задоволення власних потреб, це наша зона комфорту. Проте, воно ніколи не буває корисним, адже споживаючи чуже, ми рідко виробляємо своє. Про це розповів Влад Воскресенський – співзасновник компанії «Invisible Solutions» (InvisibleCRM) в рамках зустрічі на тему: «Еволюція IT індустрії в Україні: від аутсорсингу до продукту», організованого Львівською бізнес-школою УКУ. Далі подаємо пряму мову спікера.
  • Ділові амбіції Львова. Як у місті збудувати прибутковий конгрес-хол? Ділові амбіції Львова. Як у місті збудувати прибутковий конгрес-хол? У Львові тривалий час дискутують, чи варто будувати конгрес-центр. Є навіть пропозиція розмістити його неподалік «Арени Львів». Журналіст Tvoemisto.tv розпитав у генерального секретаря асоціації «Конференції та конгреси в Польщі», експерта з конференц-індустрії Славоміра Врублевського, чи доцільно у Львові розвивати діловий туризм, чи справді нам потрібен конгрес-хол та як не потрапити у пастку Олімпіад.
  • В Україні порахували кількість електромобілів: які моделі найпопулярніші? Таблиця В Україні порахували кількість електромобілів: які моделі найпопулярніші? Таблиця Станом на середину лютого 2016 року в Україні зареєстровано уже 693 електрокари. Загальна кількість таких авто за півтора місяці збільшилася на 22 відсотки. Пропонуємо вам найпопулярніші нині моделі серед українців.
  • В Україні запустили платформу, де українці зможуть кредитувати один одного В Україні запустили платформу, де українці зможуть кредитувати один одного З 1 березня ПриватБанк разом з MasterCard запустив в Україні платформу видачі невеликих роздрібних кредитів, де українці зможуть надавати кредити один одному.
  • В Україні збільшили ліміт на купівлю іноземної валюти та зняття коштів з депозиту В Україні збільшили ліміт на купівлю іноземної валюти та зняття коштів з депозиту Національний банк України збільшив обсяг денного ліміту на видавання іноземної валюти та гривні з поточних рахунків. А також збільшив ліміт продажу готівкової валюти
  • Львів’янам розкажуть про те, як започаткувати бізнес: де послухати? Львів’янам розкажуть про те, як започаткувати бізнес: де послухати? У Львові відбудеться зустріч з успішними топ-менеджерами України. Вони розкажуть про те, як започаткувати успішний бізнес та про труднощі, які можуть виникнути на шляху до успіху. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • В Україні зріс попит на легкові авто: які марки купували в лютому В Україні зріс попит на легкові авто: які марки купували в лютому У лютому на українському ринку зареєстрували 4 201 продаж нових легкових авто. Таким чином, попит на нові легкові авто зріс у порівнянні з січні на 32%, а порівняно з лютим минулого року – на 44 відсотки. Про це повідомляють у прес-службі асоціації «Укравтопром».
  • Українських підприємців запрошують на навчання до Швеції. Як взяти участь? Українських підприємців запрошують на навчання до Швеції. Як взяти участь? Українських бізнес-лідерів та підприємців запрошують взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектора "Стратегічне управління бізнесом" ("Strategic Business Managment").
  • У Львові запустили мобільний додаток для промоції місцевого виробника У Львові запустили мобільний додаток для промоції місцевого виробника З метою поширення інформації про продукцію львівських виробників серед українців, міське управління економіки спільно з управлінням ІТ розробили додаток для Android під назвою «Made in Lviv».
  • В Україні спростили процедуру переказів коштів за кордон В Україні спростили процедуру переказів коштів за кордон Національний банк України спростив проведення переказів за межі України для фізичних осіб-резидентів.
  • Канадський Bombardier інвестуватиме у Львівський локомотиворемонтний завод Канадський Bombardier інвестуватиме у Львівський локомотиворемонтний завод Ще одна канадська фірма готова інвестувати у львівське підприємство. Цього разу компанія Bombardier вирішила співпрацювати з Львівським локомотиворемонтним заводом.
  • В Україні подорожчають вино та горілка. Деталі В Україні подорожчають вино та горілка. Деталі Від сьогодні в Україні зростає акцизний збір на міцні спиртні напої. Відтак зросте й вартість самого алкоголю.
  • Середня зарплата українців у січні скоротилась на 16% Середня зарплата українців у січні скоротилась на 16% У січні 2016 року розмір середньої номінальної заробітної плати порівняно з груднем 2015 року зменшився на 16,6%.Про це йдеться у повідомленні Держстату.
  • У Львові два державні підприємства можуть приватизувати У Львові два державні підприємства можуть приватизувати Уряд дозволить приватизувати ще 44 державні підприємства. Серед них – Львівське державне спеціальне конструкторське бюро «Топаз» та «Проектний інститут «Львівський Промбудпроект».
  • Національний банк України у березні матиме чотири вихідних Національний банк України у березні матиме чотири вихідних У зв’язку зі святкуванням Міжнародного дня жінок, Національний банк України переніс робочий день з 7 березня на 12 березня. Також «відпочиватиме» банківська система 27 червня, а відроблятиме цей день 2-го липня.
  • Із «Жигулів» у «Фольксваґен»: чому зараз вигідно продавати старе житло Із «Жигулів» у «Фольксваґен»: чому зараз вигідно продавати старе житло Енергозбереження та енергоощадність – нині актуальна тема для львів'ян. Та дієвих пояснень про те, наскільки важливим є думати про своє майбутнє та заощаджувати значні кошти, досі бракує. Девелопер, а також експерт Інституту Пасивного Будівництва розповіли Tvoemisto.tv про альтернативу старим нефункціональним будинкам, європейський досвід економії завдяки енергозбереженню та дієві поради для львів’ян з енергоощадності у своїх домівках.
  • Українці назвали зарплату, необхідну для гідного життя Українці назвали зарплату, необхідну для гідного життя Для гідного життя в Україні необхідно заробляти не менше 20 тисяч гривень на місяць. І тільки 17% опитуваних заявили, що працюють в задоволення і гроші для них – не головне. Про це йдеться в даних опитування міжнародного кадрового порталу hh.ua.
  • «Stop using, start creating»: львів’янам розкажуть про революцію в ІТ індустрії «Stop using, start creating»: львів’янам розкажуть про революцію в ІТ індустрії У п’ятницю, 4 березня, Львівська бізнес-школа УКУ та Креативний квартал запрошують на майстер-клас у рамках спільного проекту «Wake Up Meetings» від Влада Воскресенського, співзасновника компанії «Invisible Solutions». Тема зустрічі «Еволюція IT індустрії в Україні: від аутсорсингу до продукту».
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!