Новини
  • Від сьогодні частину пр-ту Червоної калини закривають для проїзду. Схема Від сьогодні частину пр-ту Червоної калини закривають для проїзду. Схема Сьогодні, 30 жовтня, з 13:00 год., у зв’язку з влаштуванням асфальтного покриття, буде перекрито для проїзду транспорту одну смугу пр. Червоної Калини на ділянці від ТЦ «Шувар» до ТЦ «ВАМ», – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
  • Топ-7 музичних подій Львівської опери у листопаді Топ-7 музичних подій Львівської опери у листопаді У листопаді у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької, що на проспекті Свободи, 28, відбудеться низка знакових концертів. Зокрема із новою програмою до Львова завітає легендарний рокер та бунтар Андрій Макаревич, а оркестр «Лорди звуку» привезе саундтреки із таких фільмів, як «Великий Гетсбі», «Пірати Карибського моря», тощо. Із молодих українських виконавців свої музичні напрацювання представлять Джамала та Арсен Мірзоян.
  • Співачка Оксана Муха працює над альбомом колискових Співачка Оксана Муха працює над альбомом колискових Співачка Оксана Муха розповіла Tvoemisto.tv про те, як довго працює над записом альбому колискових, та у чому буде їхня «справжність».
  • Коли у Львові відбудеться другий тур виборів мера Коли у Львові відбудеться другий тур виборів мера Львівська міська виборча комісія прийняла постанову про другий тур голосування на виборах міського голови Львова, – інформує «Інтерфакс-Україна».
  • Замки Львівщини змініюють години роботи: оновлений графік Замки Львівщини змініюють години роботи: оновлений графік Із 1 листопада на Львівщині змінюється графік роботи замків, які підпорядковані Львівській галереї мистецтв. Зокрема, йдеться про «Золоту підкову» – Золочівський, Підгорецький та Олеський замки.
  • Львів’ян кличуть спробувати свої сили в каякінгу на Дністрі	Львів’ян кличуть спробувати свої сили в каякінгу на Дністрі У неділю, 1 листопада, львів’ян запрошують на навчально-тренувальний збір по каякінгу на річці Дністер біля села Березина. Участь безкоштовна. Попередній досвід необов’язковий.
  • Чи знають львів Чи знають львів'яни своїх сусідів? Результати дослідження Інститут міста, в рамках проекту «Громади в дії», провів дослідження соціальних контактів та доступності до спільних просторів у Львові. Дослідження проводилося у березні-квітні 2015 року та охопило 2000 респондентів віком від 18 років. Опитування здійснювалося методом анкетування.
  • На шістьох вулицях Львова сьогодні не буде води. Адреси На шістьох вулицях Львова сьогодні не буде води. Адреси У зв’язку з переключенням новозбудованої ділянки водопроводу на розі проспекту Червоної Калини – вулиці Кос-Анатольського, сьогодні, 30 жовтня з 10:00 і до 18:00 години буде припинено подачу води в мікрорайон житлового масиву «Сихів».
  • Як в Україні працюватиме нова поліція: структура, функції. Інфографіка Як в Україні працюватиме нова поліція: структура, функції. Інфографіка Очільник МВС Арсен Аваков описав структуру і функції територіальних органів Національної поліції – від невеликих населених пунктів до столиці. Про це йдеться на сайті ГУ МВС УКраїни у Львівській області.
  • Розпочався ремонт дороги Львів – Сколе Розпочався ремонт дороги Львів – Сколе Підрядник розпочав поточний ремонт ділянки Львів – Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ – Чоп. Про це повідомила заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак.
  • Уночі до будинку мера Львова кинули гранату: деталі Уночі до будинку мера Львова кинули гранату: деталі Учора вночі, 29 жовтня, близько 22.50, у Львові на подвір‘ї будинку, де проживає міський голова Львова Андрій Садовий пролунав вибух. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Чоловіка, який кинув гранату, затримали працівники міліції.
  • У Львові кінохіти прозвучать у виконанні оркестру У Львові кінохіти прозвучать у виконанні оркестру Симфонічний оркестр «Lords of the Sound» цієї осені їздить Україною з ювілейним концертним туром. Гастролі «Лордів звуку» охоплюють двадцять міст. Серед них – і Львів. У місті Лева оркестр під диригуванням Віталія Саражинського та Віталія Фізера традиційно виступить на сцені Львівської опери - 16 листопада. Того вечора відбудеться два концерти з новою програмою «Кінохіти. Grand Collection» - о 18:00 та 20:00.
  • 7 міфів про корисний сніданок 7 міфів про корисний сніданок Сніданком розпочинається день, і це той час, коли організм має отримати найкорисніші продукти, які треба вміти правильно поєднувати. Однак деякі традиційні уявлення про сніданок, на думку дієтологів, можна зарахувати до категорії міфів.
  • Завтра у Львові – туман і ожеледиця Завтра у Львові – туман і ожеледиця У п’ятницю та суботу, 30 та 31 жовтня, у Львові вночі та вранці у місцями туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця, – повідомляють у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології.
  • У Львові представлять книгу про «Іловайський котел» У Львові представлять книгу про «Іловайський котел» До річниці трагічних подій під Іловайськом, що увійшли в історію під назвою «Іловайський котел», у Львові 5 листопада Євген Положій представить свою книгу «Іловайськ».
  • У Верховній Раді з’явилася дитяча кімната У Верховній Раді з’явилася дитяча кімната Відтепер батьки, які працюють у Верховній Раді, зможуть залишити своїх дітей у дитячій кімнаті, де за ними наглядатимуть няні.
  • Де у Львові не буде світла: адреси Де у Львові не буде світла: адреси Завтра, 30 жовтня, ПАТ «Львівобленерго» продовжить планові ремонтні роботи електрообладнання. Тож частина будинків у місті залишиться без електроенергії. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
  • На вихідних до Львова курсуватимуть додаткові поїзди На вихідних до Львова курсуватимуть додаткові поїзди На вихідних Укрзалізниця вирішила запустити чотири додаткові поїзди. Два з них з’єднають Львів з Ужгородом, Києвом та Одесою, – йдеться в повідомленні на сайті Укрзалізниці.
  • Завершився фотоконкурс «50 відтінків Львова». Хто отримає призи? Завершився фотоконкурс «50 відтінків Львова». Хто отримає призи? Сьогодні, 29 жовтня, о 17:00 на Tvoemisto.tv завершився фотоконкурс «50 відтінків Львова». Автори світлин, які набрали найбільше голосів, вже можуть отримати свої призи.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: у мандрівку замками «Золотої підкови» Куди поїхати на вихідні зі Львова: у мандрівку замками «Золотої підкови» Якщо подивитися на замки у Львівській області на відстані понад 200 км згори, то вони складаються в дугу, що дуже нагадує підкову. Споруди так званої «Золотої Підкови» вважають найграндіознішою замковою спадщиною, що залишилася в Галичині. Головними об’єктами цього маршруту є замки в Олеську, Підгірцях та Золочеві. Tvoemisto.tv пропонує охочим до нових вражень та емоцій проїхатись за цим маршрутом на прийдешніх вихідних і насолодитись особливою енергетикою та теплими осінніми барвами цих місць.
  • В Україні ліквідують вищі спеціалізовані суди В Україні ліквідують вищі спеціалізовані суди Робоча група з питань правосуддя Конституційної комісії врахувала рекомендації Венеціанської комісії з ліквідації чотириланкової судової системи. Відтак вищі спеціалізовані суди в Україні будуть ліквідовані.
  • Як вибрати логопеда у Львові? Поради Як вибрати логопеда у Львові? Поради Чи знаєте ви насправді, хто такий логопед? У якому віці дитинки батькам потрібно до нього звертатися? Чим він може допомогти? Цікаві поради, які стануть у нагоді батькам про те, хто ж такий логопед, і чим він відрізняється від дитячого педіатра, розповідає фахівець, логопед медичного центру Medicover Ярослава Климовець.
  • ТОП-5 локацій для осінніх прогулянок у Львові ТОП-5 локацій для осінніх прогулянок у Львові Аби відчути красу осіннього Львова, не обов’язково їхати далеко за місто. Достатньо знайти час на невелику пішу прогулянку та запросити з собою того, хто зробить таку мандрівку особливою. Tvoemisto.tv пропонує п’ять локацій під відкритим небом, де ви зможете поспілкуватися з осінню.
  • Завтра у Львові на Сихові тимчасово не буде води. Адреси Завтра у Львові на Сихові тимчасово не буде води. Адреси У зв’язку з плановими роботами, пов’язаними з переключенням новозбудованої ділянки водопроводу на розі проспекту Червоної Калини – вулиці Кос-Анатольського, завтра, 30 жовтня з 10:00 і до 18:00 години буде припинено подачу води в мікрорайон житлового масиву «Сихів».
  • Оксана Муха про Львів: скульптури й картини треба популяризувати більше, аніж сало й пампухи Оксана Муха про Львів: скульптури й картини треба популяризувати більше, аніж сало й пампухи Співачка Оксана Муха розповіла Tvoemisto.tv про те, чого їй бракує, аби називати Львів по-справжньому культурним містом.
  • У Львові можуть прибрати зупинку біля готелю «Львів». Деталі У Львові можуть прибрати зупинку біля готелю «Львів». Деталі Вже невдовзі у Львові на проспекті Чорновола можуть прибрати зупинку громадського транспорту біля готелю «Львів». Причина – судова справа між адміністрацією готелю та міськими чиновниками щодо цього.
  • Які політичні сили потрапили до Львівської облради. Підраховано 100% бюлетенів Які політичні сили потрапили до Львівської облради. Підраховано 100% бюлетенів За офіційними даними, до Львівської обласної ради проходять дев'ять політичних партій.
  • У Львові за два тижні планують відкрити частину вул. Б. Хмельницького. Фото У Львові за два тижні планують відкрити частину вул. Б. Хмельницького. Фото У Львові тривають роботи з реконструкції вулиць з заміною колій вздовж трамвайного маршруту №6. До 13-14 листопада планують відкрити вулицю Богдана Хмельницького до вулиці Шкільної, – інформують у прес-службі міськради.
  • Завтра львів Завтра львів'яни прощатимуться із військовим, загиблим у зоні АТО Львів прощається з військовим 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини 24-ї військової частини Андрієм Малашняком, який загинув минулого року у вересні в зоні АТО. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • Стало відомо, хто очолить Генконсульство Польщі у Львові Стало відомо, хто очолить Генконсульство Польщі у Львові Республіка Польща звільнила з посади генерального консула у Львові Ярослава Дрозда, призначивши замість нього Веслава Мазура. Про це повідомляє представник генконсульства.
  • На вихідних Львів прийматиме змагання з автоперегонів. Де подивитися? На вихідних Львів прийматиме змагання з автоперегонів. Де подивитися? У суботу та неділю, 31 жовтня та 1 листопада, на території міста Львова, Сколівського та Миколаївського районів Львівщини відбудеться VІ етап чемпіонату України з гірських автоперегонів «7 Львівський стандарт» та ІV етап чемпіонату України з авторалі «ХІІІ Ралі Галіція». Про це інформують у прес-службі ЛОДА.
  • У Львові збиратимуть речі для АТО. Що приносити? У Львові збиратимуть речі для АТО. Що приносити? Сьогодні, 29 жовтня, біля пам'ятника Королю Данилу проведуть черговий збір. Як повідомляють волонтери, зараз наші захисники найбільше потребують теплих речей.
  • До Львова привезуть одну з найважливіших чудодійних святинь. Розклад богослужінь До Львова привезуть одну з найважливіших чудодійних святинь. Розклад богослужінь 5-7 листопада 2015-го року у Львові перебуватиме Плащаниця Пресвятої Богородиці – чудодійна ікона, яка зберігається в Старому місті в Єрусалимі, у Гефсиманському подвір’ї, що навпроти Храму Гробу Господнього.
  • Що впливає на вибір покупця? 5 секретів маркетингу Що впливає на вибір покупця? 5 секретів маркетингу Яким є звичайний український споживач? Як емоції впливають на те, що він придбає? Та чому навіть незначні дрібниці в оформленні магазину чи товару можуть вплинути на вибір покупця? Про секрети успішних рекламних кампаній розповів експерт з маркетингу і бізнес стратегії Ігор Гут під час маркетингового семінару, організованого компанією «Ейч.Ді.Парнерз».
  • У Львові стартує наймодніша подія осені: програма Lviv Fashion Week У Львові стартує наймодніша подія осені: програма Lviv Fashion Week Львівський Тиждень Моди – проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Пропонуємо вам основні локації та програму, де відбуватимуться покази та інші заходи під час цьогорічного Lviv Fashion Week.
  • Львів’ян запрошують на поминальну службу за Романом Лубківським Львів’ян запрошують на поминальну службу за Романом Лубківським У суботу, 31 жовтня, у Соборі Святого Юра відбудеться поминальна служба на пам’ять про Романа Лубківського. Початок о 09:00 годині, – про це інформують у ЛОДА
  • У Львові почнуть будувати житло для ІТ фахівців і закопають капсулу часу У Львові почнуть будувати житло для ІТ фахівців і закопають капсулу часу У суботу, 31 жовтня, о 12.00 год на вулиці Студинського офіційно стартує будівництво IT House. У рамках події також відбудеться посвячення землі та закопування капсули часу. Про це інформує прес-служба ЛМР.
  • Від завтра трамваї у Львові курсуватимуть зі змінами Від завтра трамваї у Львові курсуватимуть зі змінами Завтра увечері, 30 жовтня, а також повний день суботи, 31 жовтня, львівські трамваї курсуватимуть за зміненими маршрутами. Про це інформує прес-служба ЛМР.
  • У МВС стартує набір спецпризначенців:  вимоги до претендентів У МВС стартує набір спецпризначенців: вимоги до претендентів Міністерстві внутрішніх справ розпочало набір спецпризначенців Корпусу оперативно-раптового дії. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.
  • Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Угорській Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Угорській Сьогодні, 29 жовтня, через дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Угорській у Львові ускладнюється рух.
  • На двох вулицях Львова сьогодні відключать воду. Адреси На двох вулицях Львова сьогодні відключать воду. Адреси Сьогодні, 29 жовтня, мешканці двох вулиць міста тимчасово лишаться без водопостачання. Про це інформує прес-служба ЛМР.
  • Електронні петиції тепер можна адресувати й до Верховної Ради Електронні петиції тепер можна адресувати й до Верховної Ради На офіційному сайті Парламенту запрацював сервіс електронних петицій. Про це на своїй facebook-сторінці написав голова Верховної Ради Володимир Гройсман, зауваживши, що користувачі російських доменів не зможуть ані створювати петиції, ані підписувати їх.
  • Кузьму Скрябіна посмертно нагородили орденом «За заслуги» Кузьму Скрябіна посмертно нагородили орденом «За заслуги» Лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у ДТП, посмертно нагородили орденом «За заслуги» I ступеня. Таким чином Президент Петро Порошенко відповів на петицію про присвоєння звання Народного артиста, яка набрала необхідні 25 тисяч підписів.
  • Як зацікавити дитину у спорті. Поради для батьків Як зацікавити дитину у спорті. Поради для батьків Якщо батьки зацікавлені в тому, аби дитина займалася спортом і залишалася при цьому щасливою та здоровою, то варто пам’ятати наступні правила.
  • Львівські паралімпійці здобули медалі на Кубку світу з фехтування Львівські паралімпійці здобули медалі на Кубку світу з фехтування Національна паралімпійська збірна з фехтування повернулася із Кубку світу з фехтування на візках із 6 світовими нагородами: 3 срібними та 3 бронзовими медалями. Чотири з них – в активі спортсменів з Львівщини, – повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.
  • Президент Данської Бізнес Асоціації про клімат для підприємців у Львові Президент Данської Бізнес Асоціації про клімат для підприємців у Львові Ларс Вестб’єрг як ніхто знає, як ведеться іноземним інвесторам у Львові. Майже 13 років корінний данець Ларс Вестб’єрг управляє компанією, консультує іноземних бізнесменів про те, як безпечно працювати в Україні, та займається благодійністю. Йому подобається романтичний Львів, але дратують «Лади» на дорогах. Він порівнює Україну з Данією та розповідає про клімат для підприємців у Львові.
  • Хто пройшов до Львівської міськради. 7 партій Хто пройшов до Львівської міськради. 7 партій Сім партій, які брали участь у виборах до Львівської міської ради, набрали необхідну кількість голосів, щоб пройти до місцевої влади. Однак поки що це попередні результати виборів.
  • Завтра вулиці Окуневського і Масарика залишаться без водопостачання Завтра вулиці Окуневського і Масарика залишаться без водопостачання У зв’язку з плановими роботами, пов’язаними з переврізками новозбудованих ділянок водопроводу, завтра, 29 жовтня, з 9:00 і до 17:00 год. буде припинено подачу води на вул. Окуневського і на вул. Масарика, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Де у Львові не буде світла: адреси Де у Львові не буде світла: адреси Завтра, 29 жовтня, ПАТ «Львівобленерго» продовжить планові ремонтні роботи електрообладнання. Тож частина будинків у місті залишиться без електроенергії. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
  • Конкурс малюнків та фото від патрульної поліції Львова. Як взяти участь? Конкурс малюнків та фото від патрульної поліції Львова. Як взяти участь? До Тижня безпеки дорожнього руху Патрульна поліція Львова оголосила конкурс для школярів на найкращий малюнок, творче фото або відео у категоріях «Я – пасажир», «Дорога до школи: цікава та безпечна».
  • Кабмін запроваджує ще один онлайн-сервіс – електронний апостиль Кабмін запроваджує ще один онлайн-сервіс – електронний апостиль Міністерство юстиції України запроваджує новий сервіс – електронний апостиль. Про це на засіданні Кабінету міністрів повідомив міністр юстиції Павло Петренко.
  • Вибори мера Львова: буде другий тур Вибори мера Львова: буде другий тур Львівська МВК оприлюднила попередні результати виборів міського голови Львова.
  • Люди Твого міста: Оксана Муха про зцілення піснею та дух Львова Люди Твого міста: Оксана Муха про зцілення піснею та дух Львова Оксану Муху часто порівнюють із Квіткою Цісик, помічаючи у цих двох жінках чимало спільного. Співачка не заперечує і навіть називає Квітку своєю наставницею, але каже, що мусить проторувати і власний шлях. Оксана Муха переконана: у складні для країни часи не варто забувати про фестивалі й концерти, а культурне життя Львова треба представляти не лише «салом й пампухами». Співачка розповіла Tvoemisto.tv, як вона відчуває пісню, яку особливу рису мають українці та чому ніколи й нізащо не покине рідного міста.
  • У Соборi Юра львів’янам тлумачитимуть лiтургiйнi обряди У Соборi Юра львів’янам тлумачитимуть лiтургiйнi обряди В Архикатедральному соборi Юра вiдправлятимуть Службу Божу, пiд час якої будуть тлумачити лiтургiйнi обряди i традиції. Перша подібна літургія відбудеться вже завтра, 29 жовтня, о 18:00.
  • Львів’ян запрошують до театру на триденну мистецьку резиденцію Львів’ян запрошують до театру на триденну мистецьку резиденцію У Львівському драматичному театрі ім. Лесі Українки 30 жовтня стартує триденна мистецька резиденція Lesia Art Residence, яка триватиме до 1 листопада. Львів’яни мають змогу, як запропонувати власні ідеї, так і поспостерігати за мистецькими вигадками інших.
  • Претенденти на звання найкращого фото 2015 року від National Geographic Претенденти на звання найкращого фото 2015 року від National Geographic Стали відомі фаворити конкурсу кращих фотографій 2015 року – National Geographic Photography Contest.
  • В Україні можуть заборонити одноразові пакети В Україні можуть заборонити одноразові пакети З 1 квітня 2016 року в Україні можуть заборонити виробництво, використання, ввезення та розповсюдження полімерних пакетів. Це станеться, якщо Верховна Рада України проголосує за відповідний проект закону, який було подано на розгляд депутатів.
  • З понеділка у Львові відкриють для проїзду вулицю Лисенка З понеділка у Львові відкриють для проїзду вулицю Лисенка У Львові завершуються ремонтні роботи на вул. Лисенка, тож міські чиновники запевняють, що в понеділок, 2 листопада, її відкриють для проїзду авто, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
  • На Львівщині встановлять вітряні електрогенератори за гроші Данії На Львівщині встановлять вітряні електрогенератори за гроші Данії Данські спеціалісти готові співпрацювати з Львівщиною у галузі відновлювальної енергії. Про таку співпрацю йшлося під час візиту до Львова президента данської бізнес-асоціації Ларса Вестб’єрга, інформує прес-служба ЛОДА.
  • Стартував продаж квитків на матч збірної України у Львові Стартував продаж квитків на матч збірної України у Львові Сьогодні, 28 жовтня, у продаж надійшла перша партія квитків на домашній матч збірної України проти команди Словенії, який відбудеться 14 листопада на «Арені Львів».
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!