Тендер на будівництво спорткомлексу на Сихові оголосять наприкінці березня

2258 0
Зараз у міській раді зменшують вартість будівництва.
Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

Наприкінці березня оголосять тендер на будівництво Палацу ігрових видів спорту на Сихові. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила в.о. заступниці міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

За її словами, наразі зменшують вартість будівництва об'єкту – наприклад, за рахунок зміни матеріалів на дешевші.

«Зараз підписують угоду з ТзОВ "Творча архітектурна майстерня Кудін" щодо коригування проектно-кошторисної документації. Відбувся ряд засідань робочих груп, підготовка технічного завдання. Плануємо, що до кінця березня нам передадуть відредагований проект. Після того будемо оголошувати торги на будівництво», – каже Галина Слічна.

Читайте також: Бракує сучасного. Віктор Кудін про архів, спорткомплекс та львівську архітектуру

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2017-го у Львові затвердили проект будівництва спорткомлексу на проспекті Червоної Калини, що на Сихові. Переможцями конкурсу стали архітектори з Творчої архітектурної майстерні «Кудін» — Віктор Кудін, Ольга Рябова, Михайло Карнаухов та Надія Бесараб. У березні 2018-го виконком міської ради затвердив містобудівні умови для будівництва і перейменував спорткомплекс на Палац спорту

На початку жовтня минулого року у Львові створили ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке стане замовником будівництва Палацу спорту на Сихові, а потім депутати виділили земельну ділянку під спорткомплекс площею 1,87 га. На проектну документацію виділили близько 16 млн гривень. Крім цього, місто отримало 27 млн гривень держдотації на будівництво спорткомплексу. 12 листопада ЛКП «Палац ігрових видів спорту» оголосило тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові майже за мільярд гривень. Збудувати його мали до 2023 року, але в грудні минулого року тендер скасували, адже Палац виявився задорогий.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!