У Львові оголосили новий тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові за 620 млн гривень

7332 0
У міськраді сподіваються реалізувати проект за два роки.
Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

«Палац ігрових видів спорту» оголосив новий тендер на будівництво Палаце спорту на Сихові, вартість якого знизили майже вдвічі. Відповідний тендер оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Чому з проекту спорткомплексу на Сихові забрали басейн

Цього разу очікувана вартість робіт становить понад 620 млн гривень. Попередня вартість становила майже мільярд. Утім. аби здешевити його, з проекту забрали басейн та передбачили альтернативні матеріали. У міськраді сподіваються реалізувати проект за два роки.

У лютому місто повернуло до держбюджету субвенцію 54 млн гривень, яку торік виділили на будівництво, оскільки ЛКП «Палац ігрових видів спорту» скасувало перший тендер через його завищену ціну. Втім, у міськраді сподіваються, що ці гроші повернуть після того, як оголосять новий тендер. 

Читайте також: Бракує сучасного. Віктор Кудін про архів, спорткомплекс та львівську архітектуру

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2017 року у Львові затвердили проект будівництва спорткомлексу на проспекті Червоної Калини. Переможцями конкурсу стали архітектори з Творчої архітектурної майстерні «Кудін». У березні 2018-го виконком міської ради погодив містобудівні умови для будівництва і перейменував спорткомплекс на Палац спорту

На початку жовтня минулого року у Львові створили ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке стало замовником будівництва, а пізніше виділили земельну ділянку під спорткомплекс площею 1,87 га. На проектну документацію передбачили близько 16 млн гривень. 

Вікторія Ейсмунт

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!