Від сьогодні у Винниках курсують шатл-баси та великі автобуси №29. Схема

2990 0
Шатл-бас з’єднає вулицю Забави та вулицю Галицьку.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Від сьогодні, 26 листопада, у Винниках почав курсувати шатл-бас, а на маршрут №29 виїхали автобуси великого класу.

Читайте також: На які маршрути випустили нові автобуси у Львові

Шатл-бас курсуватиме з 6:30 до 21:00. Він сполучатиме вулицю Забави та вулицю Франка з центральною частиною Винників. У транспорті діятиме пересадковий квиток і пасажири шатл-басу зможуть пересісти в автобуси №5а чи №29 безкоштовно. Таким чином, дістатися з нижньої частини Винників до залізничного вокзалу Львова можна буде, заплативши за одну поїздку. Така ж схема діятиме й у зворотному напрямку.

Крім того, для зменшення дублювання маршрутів, автобус №5а курсує повз Винниківське озеро. Маршрут автобуса №29 залишається незмінним. Однак ним тепер їздить 12 автобусів великого класу.

Додамо, що з 9 жовтня на маршруті №5а, який курсує з Винників до площі Різні, запустили 6 автобусів великого класу. Загалом до кінця року комунальне АТП-1 придбає 150 нових автобусів великого класу, з яких 100 білоруських МАЗів та 50 Електронів. Ще 100 нових автобусів за кошти ЄІБ для Львова придбають наступного року.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!