Новини
  • У Львові відбудеться найбільша виставка сучасного українського мистецтва У Львові відбудеться найбільша виставка сучасного українського мистецтва 26 червня у «Львівському Палаці мистецтв» відбудеться відкриття масштабного всеукраїнського проекту «Килим. Сучасні українські митці». Експозиція триватиме до 24 липня. У проекті беруть участь 20 авторів, кожний з яких покаже своє бачення традиційного мистецтва у сучасному світі. Дана виставка є наймасштабнішого у Львові.
  • Представники міста та області погодили ділянку для будівництва нового полігону поблизу Львова Представники міста та області погодили ділянку для будівництва нового полігону поблизу Львова Облдержадміністрація погодила звернення Львівської міської ради щодо виділення земельної ділянки для будівництва сміттєпереробного комплексу твердих побутових відходів.
  • На виїзді зі Львова змінено організацію дорожнього руху На виїзді зі Львова змінено організацію дорожнього руху З 9 червня на дорозі Київ-Чоп змінюється організація дорожнього руху. Причина – початок ремонтних робіт.
  • Нові авіареси зі Львова: ціна, напрямки, дати Нові авіареси зі Львова: ціна, напрямки, дати Цьогоріч з Львівського аеропорту запустили одразу шість нових рейсів, які з’єднають місто Лева із Європою та іншими містами України. Пропонуємо дізнатись за якими напрямками діють нові рейси, їх ціни, а також дати відправлення.
  • Сьогодні у Львові концерт «Океан Ельзи». Де придбати квитки? Чим дістатись? Сьогодні у Львові концерт «Океан Ельзи». Де придбати квитки? Чим дістатись? Сьогодні, 11 червня, у Львові виступатиме гурт «Океан Ельзи». Захід відбудеться у рамках нового Світового туру, що проходитиме на підтримку дев’ятого за рахунком альбому гурту, над яким музиканти «Океану Ельзи» щільно працювали в студії влітку минулого року.
  • Куди піти на вихідних у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує Куди піти на вихідних у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує Цими вихідними, 11 та 12 червня, у Львові пройде низка цікавих та захоплюючих подій, на які неодмінно варто потрапити. Серед найважливішого: фестиваль «Велопарк», благодійна виставка «…Forgotten By World», фан-парк до Євро-2016, концерт гурту «Океан Ельзи» та перегляд фільмів під зорями.
  • На Грибовицькому сміттєзвалищі ліквідували пожежу На Грибовицькому сміттєзвалищі ліквідували пожежу Учора, 10 червня, о 20:38 год. рятувальники ліквідували пожежу на сміттєзвалищі поблизу Львова. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив начальник відділу зв'язків із громадскістю та ЗМІ Головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев
  • AIESEC запрошує львів’ян попрактикувати англійську AIESEC запрошує львів’ян попрактикувати англійську Із 20 червня до 31 липня Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові організовує проект «Мовна школа» для усіх охочих попрактикувати свою розмовну англійську з іноземними стажерами, які приїдуть з різних куточків світу до Львова.
  • Фільм тижня у Львові: «Ілюзія обману: другий акт» Фільм тижня у Львові: «Ілюзія обману: другий акт» Цього тижня Tvoemisto.tv продовження історії про команду ілюзіоністів, яка вже стала легендарною
  •  Завтра у Львові концерт гурту «Океан Ельзи». Як дістатися до стадіону? Завтра у Львові концерт гурту «Океан Ельзи». Як дістатися до стадіону? Завтра, 11 червня, у зв’язку з концертом гурту «Океан Ельзи» до стадіону «Арена Львів» курсуватимуть експрес-маршрути. Шатл-баси працюватимуть з 17:00 годині.
  • У Львові під колесами маршрутки загинула дитина У Львові під колесами маршрутки загинула дитина Сьогодні, 10 червня, у Львові маршрутка збила дитину. Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції Львова, дівчинка померла на місці.
  • Під час «ВЕЛОПАРКу» у Львові облаштують контейнери для сортування відходів Під час «ВЕЛОПАРКу» у Львові облаштують контейнери для сортування відходів У суботу та неділю, 11-12 червня, у Львові у Парку культури імені Богдана Хмельницького відбудеться масштабний фестиваль «ВЕЛОПАРК». У зв’язку непростим становищем у місті з вивозом сміття, під час проведення фестивалю організатори закликають сортувати відходи.
  • У Львові після сутичок змінять регламент проведення засідань сесії міськради У Львові після сутичок змінять регламент проведення засідань сесії міськради Після сутичок, що трапилася у Львові біля міської ради у четвер, 9 травня, влада міста вирішила дещо змінити регламент проведення засідань сесій ЛМР. Про це повідомив керівник Муніципальної дружини та радник міського голови з питань нацбезпеки Юрій Діль під час дискусії, організованої міською дискусійною платформою «Твоє місто Львів».
  • Сьогодні пішов у вічність Максим Швед Сьогодні пішов у вічність Максим Швед Сьогодні, 10 червня, не стало 11-річного львів’янина, якому боротися із недугою допомагала уся Україна. Про це повідомляють у Facebook львівські волонтери, які тісно спілкуються із мамою хлопчика.
  • Куди поїхати на вихідні зі Львова: затишне містечко на березі ставу Куди поїхати на вихідні зі Львова: затишне містечко на березі ставу Цими вихідними Tvoemisto.tv пропонує відвідати містечко за 22 кілометри від Львова, де можна поринути у гармонію з природою та насолодитися гарними краєвидами на березі ставу.
  • Львів’ян закликають купувати квитки на концерт «ОЕ» лише в офіційних пунктах продажу Львів’ян закликають купувати квитки на концерт «ОЕ» лише в офіційних пунктах продажу У суботу, 11 червня, на «Арені Львів» відбудеться концерт гурту «Океан Ельзи». Охочі потрапити на подію ще мають змогу придбати квитки. Львів’ян закликають купувати перепустки на концерт лише в офіційних пунктах продажу та на сайті kasa.in.ua.
  • Як у Львові облаштують площу перед Цирком. Візуалізація Як у Львові облаштують площу перед Цирком. Візуалізація Нещодавно у Львові розпочали ремонт площі перед Цирком. Після облаштування вона має перетворитися на громадський простір. Tvoemisto.tv пропонує переглянути, як виглядатиме площа після ревіталізації.
  • Транспортування автівки залізницею. Скільки це коштуватиме для львів’ян? Транспортування автівки залізницею. Скільки це коштуватиме для львів’ян? Із 13 червня «Укрзалізниця» призначила курсування вагона-автомобілевоза у складі поїзда № 81/82 Київ – Ужгород. Скориставшись цією послугою, пасажир може дістатися до місця призначення залізницею разом зі своїм автомобілем. Подібним чином транспортувати автомобіль зі Львова вже можна до Одеси та Дніпра. Tvoemisto.tv з’ясувало, скільки доведеться заплатити за цю послугу львів’янам.
  • У Львові почали відновлення гарячого водопостачання У Львові почали відновлення гарячого водопостачання Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні розпочинають роботи з відновлення подачі гарячої води. Однак, мешканці Сихова, у зв’язку з заміною теплової мережі, отримають гаряче водопостачання з наступного тижня. У ЛКП «Залізничнеенерно» обіцяють відновити гаряче водопостачання усім споживачам сьогодні увечері або ж завтра протягом дня.
  • «Учорашні заходи задля забезпечення безпеки біля міськради були неефективними», - експерти «Учорашні заходи задля забезпечення безпеки біля міськради були неефективними», - експерти Сьогодні, 10 травня, на Tvoemisto.tv стартувала дискусія з приводу того, якою повинна бути безпека міста та хто повинен її забезпечувати. Пропонуємо доповіді спікерів, представників "Муніципальної дружини", депутатів та громадських організацій з приводу вчорашніх події біля міськради та їх наслідки для Львова.
  • Львів’ян запрошують на літургію за участі Держсекретаря Ватикану Львів’ян запрошують на літургію за участі Держсекретаря Ватикану Наступного тижня, 18-19 червня, у Львові перебуватиме кардинал П’єтро Паролін, Державний Секретар Ватикану. Із цієї нагоди, у суботу, 18 червня, відбудеться Літургія в Латинській катедрі Львова (пл. Катедральна, 1) за його участю, а у неділю – богослужіння у Соборі Св. Юра (пл. св. Юра, 5).
  • В Україні зросла кількість крадіжок даних з банківських карток: як себе убезпечити В Україні зросла кількість крадіжок даних з банківських карток: як себе убезпечити Національний банк України попереджає про зростання кількості випадків нового виду шахрайства – крадіжки даних платіжної картки за допомогою систем зовнішніх інтерактивних голосових відповідей (IVR). Пропонуємо дізнатись, яким чином відбувається таке шахрайство та як себе убезпечити.
  • На Tvoemisto.tv стартувала онлайн-трансляція дискусії на тему безпеки міста На Tvoemisto.tv стартувала онлайн-трансляція дискусії на тему безпеки міста Чи стало львів'янам безпечніше після реформи правоохоронних органів? Які виклики стоять перед поліцією зараз? Про це говоритимуть сьогодні, 10 червня, під час зустрічі, організованою дискусійною платформою «Твоє місто Львів».
  • Львів не підтвердив участь у залученні кредитних коштів для рекультивації сміттєзвалища: деталі Львів не підтвердив участь у залученні кредитних коштів для рекультивації сміттєзвалища: деталі Інформація про те, що Львівська міська рада не надала рішення проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища з’явилась на сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства у четвер, 9 червня. У той ж час міська рада уже дала відповідь на дану інформацію.
  • У Львові проведуть наймасовішу зарядку: як долучитись? У Львові проведуть наймасовішу зарядку: як долучитись? У суботу, 25 червня, у Львові проведуть другу «Наймасовішу зарядку в історії Львова». Участь у заході є безкоштовною, а долучитись до нього може кожен охочий.
  • На сміттєзвалищі поблизу Львова продовжують гасити пожежу На сміттєзвалищі поблизу Львова продовжують гасити пожежу На Грибовицькому сміттєзвалищі триває спецоперація. Станом на 7 годину ранку полум’я локалізовано. Спостерігається лише біля 30 окремих осередків виходу диму із середини тіла сміттєзвалища загальною площею 400 м.кв. на схилі сміттєзвалища, які знаходяться в недоступних для гасіння місцях.
  • У Львові переносять ринок «Санта-Барбара» У Львові переносять ринок «Санта-Барбара» У зв’язку з прокладенням трамвайної колії на Сихів відбувається перенесення ринку «Санта-Барбара» на вулицю Антонича. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • У Львові шукають експертів на державну службу У Львові шукають експертів на державну службу Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації оголошує конкурс серед експертів для участі в комісії з питань оцінювання інвестиційних проектів суб’єктів малого бізнесу, поданих для участі в Програмі підвищення конкурентоспроможності Львівської області. Програма передбачає підтримку малого бізнесу шляхом мікрокредитування.
  • ЛКП «Лев» у Львові закрили для вільного доступу: деталі ЛКП «Лев» у Львові закрили для вільного доступу: деталі Через шкоду роботі ЛКП «Лев», яку учора, 9 червня, завдали невідомі особи, працівники підприємства вирішили застосувати заходи безпеки і закрити підприємство для вільного доступу сторонніми особами. Право на візит закріпили декільком категоріям громадян. Про це інформує прес-служба підприємства.
  • Сьогодні у Львові говоритимуть про безпеку міста: де послухати? Сьогодні у Львові говоритимуть про безпеку міста: де послухати? Чи стало львів'янам безпечніше після реформи правоохоронних органів? Які виклики стоять перед поліцією зараз? Про це говоритимуть 10 червня під час зустрічі, організованій дискусійною платформою «Твоє місто Львів». Пряму трансляцію дискусійної розмови можна буде подивитися онлайн на Tvoemisto.tv.
  • У Львові для проїзду транспорту закрили одну з вулиць У Львові для проїзду транспорту закрили одну з вулиць Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, на вул.Богданівській (залізничний міст - Гайдучка) ліквідовують провал на каналізаційному колекторі. Про це інформують у прес-службі міськради
  • Швидкісний поїзд Інтерсіті+ виконуватиме додаткову зупинку у Львові Швидкісний поїзд Інтерсіті+ виконуватиме додаткову зупинку у Львові З 10 липня по 10 жовтня 2016 року призначається додаткова зупинка по станції Підзамче для швидкісного поїзда Інтерсіті+ № 741/742 Дарниця – Трускавець – Дарниця. Додаткова зупинка запроваджена для зручності пасажирів. Про це інформують у прес-службі Львівської залізниці.
  • Львів та Польщу з’єднає новий авіарейс Львів та Польщу з’єднає новий авіарейс Авіакомпанія SprintAir, що з минулого року виконує рейси по Польщі та за її межами, оголосила про відкриття нового рейсу Львів – Радом
  • Як у Львові відзначатимуть річницю народження Євгена Коновальця. Програма Як у Львові відзначатимуть річницю народження Євгена Коновальця. Програма У вівторок, 14 червня, у Львові та області відбуватимуться урочистості з нагоди 125-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця. Про це повідомляють у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.
  • Чому сьогодні у Львові Нацгвардія охороняла міську раду Чому сьогодні у Львові Нацгвардія охороняла міську раду Сьогодні, 9 червня, у Львові на площі Ринок відбулись сутички між активістами, які протестують проти бездіяльності мера, та Національною гвардією. Запланована сесія не відбулася. Як розповів каналу «112» мер міста Андрій Садовий, про те, що плануються подібні акції, стало відомо напередодні ввечері. Через це прийняли рішення посилити охорону Ратуші.
  • Львів’ян інформують про якість води, що подається до міста Львів’ян інформують про якість води, що подається до міста Як проінформували у ЛКП «Львівводоканал», контроль за якістю води, що централізовано подається до міста Львова, відбувається щоденно. Жодних відхилень від норм не зафіксовано. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
  • У суботу на «Арені Львів» виступатимуть «Океан Ельзи». Які квитки ще є у продажу? У суботу на «Арені Львів» виступатимуть «Океан Ельзи». Які квитки ще є у продажу? Уже цієї суботи, 11 червня, відбудеться концерт гурту «Океан Ельзи» на «Арені Львів». Охочі потрапити на подію ще мають змогу придбати квитки.
  • Де у Львові завтра не буде світла: адреси Де у Львові завтра не буде світла: адреси Завтра, 10 червня, ПАТ «Львівобленерго» продовжить планові ремонтні роботи електрообладнання. Тож частина будинків у місті залишиться без електроенергії. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
  • Скільки триває зміна рятувальника на Грибовицькому сміттєзвалищі Скільки триває зміна рятувальника на Грибовицькому сміттєзвалищі На Грибовицькому сміттєзвалищі відновили пошуки працівника ЛКП «Збиранка». До роботи приступили 10 рятувальників та один екскаватор. Про це повідомив Віталій Туровцев, речник ГУ ДСНС України у Львівській області. Tvoemisto.tv дізнавалося, як довго триває зміна працівників ДСНС та чи достатньо вони захищені від забрудненого повітря.
  • Львів’ян кличуть на велофестиваль у Парк культури. Програма Львів’ян кличуть на велофестиваль у Парк культури. Програма У суботу та неділю, 11-12 червня, у Львові у Парку культури імені Богдана Хмельницького відбудеться масштабний фестиваль «ВЕЛОПАРК». Тематичні заходи розпочнуться у суботу о 10:00 годині ранку.
  • В Україні таки підвищать тарифи на тепло майже удвічі В Україні таки підвищать тарифи на тепло майже удвічі Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), підвищила тарифи на теплову енергію та послуги центрального опалення для населення майже удвічі з 1 липня 2016 року.
  • У Львові виставили на аукціон п’ять приміщень. Перелік У Львові виставили на аукціон п’ять приміщень. Перелік Управління комунальної власності Львівської міської ради інформує про продаж на аукціоні об’єктів малої приватизації комунальної власності м. Львова.
  • Львів’ян запрошують відвідати кубок міста за першість на санкороликах Львів’ян запрошують відвідати кубок міста за першість на санкороликах 10 та 11 травня кращі спортсмени-санкарі позмагаються за першість на санкороликах. У змаганнях братимуть участь учасники II Олімпійських ігор. Це традиційні змагання СДЮШОР «Беркут», які відбуваються за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради і цьогоріч об'єднають на два дні близько 100 спортсменів Львова.
  • Під час сутичок у Львові постраждали працівники Нацгвардії Під час сутичок у Львові постраждали працівники Нацгвардії Сьогодні, 9 червня, у Львові на площі Ринок відбулись сутички між активістами, які протестують проти бездіяльності мера, та Національною гвардією. Як повідомила Tvoemisto.tv речник ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, у результаті сутички постраждали два представники Нацгвардії.
  • Біля ТЦ King Kross Leopolis у Львові змінюють організацію дорожнього руху Біля ТЦ King Kross Leopolis у Львові змінюють організацію дорожнього руху Сьогодні, 09 червня 2016 року, о 13.00 год автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп на ділянці км 553+649 у зв’язку з початком ремонтних робіт змінюється організація дорожнього руху для автомобільного транспорту. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області.
  • Оприлюднено нові результати замірів повітря у Львові. Офіційно Оприлюднено нові результати замірів повітря у Львові. Офіційно Хімічна лабораторія ЛКП «Адміністративно-технічне управління» інформує, що результати замірів повітря на території Львова не перевищують гранично допустимих норм. Лише незначний вплив відчувається біля полігону у Грибовичах, тому фахівці рекомендують перебувати на вулиці не більше двох діб поспіль. У прес-службі Львівської міської ради уточнили, що мова йде насамперед про рятувальників.
  • Завтра у Львові говоритимуть про безпеку в місті. Де подивитись? Завтра у Львові говоритимуть про безпеку в місті. Де подивитись? Чи стало львів*янам безпечніше після реформи правоохоронних органів? Які виклики стоять перед поліцією зараз? Про це говоритимуть 10 червня під час зустрічі, організованій дискусійною платформою «Твоє місто Львів». Пряму трансляцію дискусійної розмови можна буде подивитися онлайн на Tvoemisto.tv.
  • Львів’яни можуть транспортувати автомобіль залізницею Львів’яни можуть транспортувати автомобіль залізницею Для покращення сервісу і зручності пасажирів «Укрзалізниця» призначила курсування вагона-автомобілевоза у складі поїзда № 81/82 Київ – Ужгород. Скориставшись цією послугою, пасажир може дістатися до місця призначення залізницею разом зі своїм автомобілем. Оформити перевезення автомобіля у спеціальному вагоні поїзда № 81/82 Київ – Ужгород можна вже з 13 червня. Про це інформують у прес-службі «Укрзалізниці».
  • Грибовицьке сміттєзвалище досі горить. Фото Грибовицьке сміттєзвалище досі горить. Фото Як інформують у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, станом на сьогодні, 9 червня, о 10:00 год продовжились роботи із ліквідації пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі.
  • Нині у Львові площу Ринок краще оминати: деталі Нині у Львові площу Ринок краще оминати: деталі Нині, 9 червня, біля будівлі міської ради у Львові відбулись сутички між активістами, які протестують проти бездіяльності мера, та Національною гвардією.
  • У львівській мерії - пікет та сутички. Фото. Відео. Оновлюється У львівській мерії - пікет та сутички. Фото. Відео. Оновлюється Львівську міську раду оточили спецпризначенці. Також біля самої будівлі встановили турнікети
  • У Львові перевірять діяльність ЛКП «Лев»: містян просять долучитись У Львові перевірять діяльність ЛКП «Лев»: містян просять долучитись У Львові перевірять діяльність комунального підприємства «Лев». Для цього створять незалежну робочу групу до котрої може долучитись кожен. Відповідне рішення було прийняте у понеділок, 6 червня, на зустрічі представників міськради з громадськими активістами-зоозахисниками. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • Львів’ян запрошують взяти участь у конкурсі на найменування та логотип «Молодої гвардії» Львів’ян запрошують взяти участь у конкурсі на найменування та логотип «Молодої гвардії» Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» державне підприємство «Український дитячий центр «Молода гвардія» розпочало проведення Всеукраїнського конкурсу на офіційне найменування та логотип державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія».
  • Пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі частково ліквідували. Є задимлення Пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі частково ліквідували. Є задимлення Станом на 2:30 ночі 9 червня, рятувальникам вдалось ліквідувати пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі.
  • В Україні тимчасово заборонили порошок від грипу «Фармацитрон» В Україні тимчасово заборонили порошок від грипу «Фармацитрон» Відомий в Україні порошок від грипу та вірусних захворювань «Фармацитрон» заборонили продавати в аптеках країни. Відповідне розпорядження з'явилося на сайті Держлікслужби.
  • Ситуація на дорогах Львова: ускладнений рух у центрі Ситуація на дорогах Львова: ускладнений рух у центрі Сьогодні, 9 червня, на вулиці Городоцькій ускладнений рух. Причина – аварія. Про це інформують у прес-службі Патрульної поліції.
  • УГКЦ оприлюднила звернення з приводу пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі. УГКЦ оприлюднила звернення з приводу пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі. Синод Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ оприлюднив своє звернення щодо пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі. Єпископи висловили співчуття родинам загиблих рятувальників, а також стверджують, що пожежа є джерелом екологічного лиха.
  • НБУ запустив систему отримання адмінпослуг онлайн НБУ запустив систему отримання адмінпослуг онлайн Національний банк України запустив в тестовому режимі систему дистанційної ідентифікації клієнтів банків BankID за адресою id.bank.gov.ua.
  • Завтра у деяких храмах Львова – престольний празник. Розклад богослужінь Завтра у деяких храмах Львова – престольний празник. Розклад богослужінь У четвер, 9 червня, християни східного обряду відзначають одне із 12 головних церковних свят – Вознесіння Господнє. Цей празник завжди припадає у четвер на сороковий день після Христового Воскресіння. Як інформують у прес-службі міськради, деякі храми Львова завтра відзначають престольні празники.
  • У Львові розробили додаток для спілкування міськради із містянами У Львові розробили додаток для спілкування міськради із містянами Сьогодні, 8 червня, у Львові відбувся офіційний запуск проекту «Lviv City Dialog», створеного Інститутом міста спільно з Львівською міською радою та компанією Midealab.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!