Новини
  • У Львові стало простіше продовжити оренду нежитлових приміщень У Львові стало простіше продовжити оренду нежитлових приміщень Процедура продовження оренди нежитлових приміщень стала простішою. З грудня заявник подає лише заяву з пакетом документів на продовження договору оренди і через 30 днів отримує проект договору оренди нежитлових приміщень, підписує його та стає повноправним орендарем.
  • Як почати власну справу, обрати працівників і систему оподаткування? Поради Як почати власну справу, обрати працівників і систему оподаткування? Поради Починаючи власну справу, важливо навчитись правильно спілкуватись, підібрати хороших та відповідальних працівників, а також розібратись з системами та нюансами оподаткування. Про все це і значно більше розкажуть 16 успішних підприємців та експертів під час навчального бізнес-вікенду «Власна справа. Початок».
  • Львів’янам розкажуть, чому починати власний бізнес треба саме зараз Львів’янам розкажуть, чому починати власний бізнес треба саме зараз Чи реально в Україні робити бізнес без хабарів і зв`язків та під час кризи? З чого розпочинати власну справу, якщо є ідея, проте немає «торби грошей»? Про ці та інші корисні речі львів’янам розкажуть на відкритій бізнес-зустрічі у суботу, 6 грудня.
  • Енергетики просять підприємства Львова працювати вночі. Графік відключень світла Енергетики просять підприємства Львова працювати вночі. Графік відключень світла В Об’єднаній енергетичній системі України продовжується дефіцит балансу виробітку та споживання електричної потужності. Введені в дію графіки обмеження споживання електричної потужності для підприємств Львівщини передбачають, що відмикати подачу електроенергії цим споживачам будуть з 4 до 5 грудня у період 08:00-11:00 та 16:00-22:00.
  • Універмаг на площі Ринок у  Львові стане пивоварнею "Правда". Фото Універмаг на площі Ринок у Львові стане пивоварнею "Правда". Фото В першій декаді грудня у великому приміщенні на площі Ринок, 23 – колишній універмаг «На Ринку», відкриють пивоварню, яка першою в Україні продаватиме пиво власного виробництва навіть до закордонних ресторанів. Першу крафтову пивоварню відкриє Холдинг емоцій «!Фест». Наразі приміщення ремонтують, натомість багато львів’ян у соцмережах обуруються, що через ремонт приміщення втратить автентичний вигляд.
  • Львів Львів'яни зможуть презентувати власні ІТ-проекти інвесторам 11 грудня у Львові відбудеться зустріч для усіх, хто працює в сфері ІТ, створює власний інтернет проект чи планує присвятити себе інтернет-бізнесу. Захід неодноразово відбувався у столиці, цьогоріч організатори вперше проведуть його у Львові.
  • Чому львівське вугілля не можуть продавати для електростанцій на Сході? Чому львівське вугілля не можуть продавати для електростанцій на Сході? Львівське вугілля не врятує енергетичну ситуацію в Україні, тому що воно абсолютно не годиться для електростанцій на Cході, каже директор з економіки та фінансів ДП «Львіввугілля» Олександр Горовий.
  • Історія успіху: Олег Никулишин Історія успіху: Олег Никулишин Якщо постійно вдосконалюватися і будувати свою діяльність на основі цінностей, у будь-якій сфері можна досягти успіху. За більш ніж 20 років на посаді керівника компанії «Маркет Універсал» Олег Никулишин зробив підприємство одним з ключових гравців на роздрібному фармацевтичному ринку Західної України. Аптеки з вивіскою «D. S.» добре знайомі не лише львів’янам, а й мешканцям Івано-Франківська та Ужгорода. Компанія успішно розвивається і, що не менш важливо, створює умови для розвитку і професійного росту своїх працівників. А те, що клієнти приходять до їхніх аптек зі своїми радостями і болями, надихає працівників до кращої робити.
  • Як не потрапити в «податкову яму»? Поради юриста Як не потрапити в «податкову яму»? Поради юриста Мабуть багато хто з вас чув, а дехто й “відчув” позапланові перевірки податкової у 2014 році. Здавалося б, що з приходом до влади нового уряду на початку року тиск на бізнес мав зменшитись. Що ж ми маємо насправді і як з цим боротися?
  • Як почати власну справу, виділитись і збільшити продажі? Поради Як почати власну справу, виділитись і збільшити продажі? Поради Ви давно мріяли розпочати свій бізнес, однак не знаєте з чого почати? Слова «маркетинг» та «менеджмент» викликають у вас острах, а думки про тонкощі законодавства та податків – паніку? Про все це і значно більше розкажуть 16 успішних підприємців та експертів під час навчального бізнес-вікенду «Власна справа. Початок».
  • У Львові представництво ЄБРР надаватиме консультації і гранти бізнесу У Львові представництво ЄБРР надаватиме консультації і гранти бізнесу Завтра, 2 грудня, у Львові відкриють представництво Європейського банку реконструкції та розвитку. Воно функціонуватиме на вул. Дудаєва, 20. Відтак, воно стане єдиним регіональним операційним офісом Банку в Україні.
  • У Львові створили каталог цікавих для інвесторів об У Львові створили каталог цікавих для інвесторів об'єктів . Фото У Львові розробили каталог виробничих площ для потенційних інвесторів. У межах проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» (МЕРМ), Інститут міста та управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради підготували видання з описом об’єктів, які є потенційно привабливими для інвесторів.
  • Сьогодні у Львові розроблятимуть моделі для подолання корупції. Трансляція Сьогодні у Львові розроблятимуть моделі для подолання корупції. Трансляція Сьогодні у Львові в Українському католицькому університеті стартує Всеукраїнський антикорупційний форум і хакатон. Учасники заходу – близько 150 людей з усіх регіонів України, які протягом трьох днів працюватимуть над розробкою практичних моделей для боротьби з корупцією.
  • "Візз Ейр Україна" можуть закрити "Візз Ейр Україна" можуть закрити Прийняття нових правил допуску авіакомпаній на маршрути може зупинити розвиток або навіть призвести до закриття "Візз Ейр Україна".
  • У Львові на форумі розроблять практичні моделі боротьби з корупцією У Львові на форумі розроблять практичні моделі боротьби з корупцією На антикорупційному форумі у Львові розроблять практичні моделі для подолання хабарництва. 27-29 листопада у Львові, в Українському католицькому університеті відбудеться Всеукраїнський антикорупційний форум і хакатон. Учасниками заходу стане близько 150 людей з усіх регіонів України. За всіма подіями форуму онлайн можна буде спостерігати на сайті Tvoemisto.tv.
  • Новації перерахунку коштів закордон. Пояснення юриста Новації перерахунку коштів закордон. Пояснення юриста З листопада в Україні введено в дію нові правила розрахунку між резидентами та неризидентами. Якщо резидент України (українська компанія або фізична особа) перераховують кошти закордон (нерезидентам) за договорами на понад 50 тис. євро, цей резидент повинен отримати ціновий висновок експертизи для того, щоб банк перерахував його кошти. Однак це не стосується оплати лікування благодійними організаціями та МОЗ.
  • Wizz Air Ukraine прогнозує скорочення маршрутів і підвищення цін Wizz Air Ukraine прогнозує скорочення маршрутів і підвищення цін Авіакомпанія Wizz Air Ukraine наголошує, що новий порядок Державіаслужби щодо надання прав на експлуатацію повітряних ліній призведе до зменшення кількості доступних маршрутів та підвищення цін на квитки.
  • В Україні презентували електробус, що замінить маршрутки. Фото В Україні презентували електробус, що замінить маршрутки. Фото Луцьке автотранспортне підприємство "Санрайз" представило експериментальний зразок електричного автобуса, призначеного для міських пасажирських перевезень, який незабаром може замінити маршрутки.
  • Чому експерти не радять скуповувати долари? Чому експерти не радять скуповувати долари? Гривня минулого тижня сягнула ще глибшого дна – курс упав нижче 16 гривень за долар. А це означає, що від початку кризи національна валюта знецінилась удвічі. Втім, ближче до вихідних валютна напруга дещо спала: долар подешевшав на 18 копійок, євро – на 20. Але ключове питання залишається незмінним: як поводитися з грошима та захистити себе від значних втрат чи зубожіння.
  • Історія успіху: український бізнес у Китаї Історія успіху: український бізнес у Китаї 11 років тому Сергій Лесняк залишив Україну і поїхав робити бізнес у країну, якою захоплювався ще з підліткового віку. У Шанхаї він з нуля заснував дві успішні компанії, що є одними з кращих у своїй галузі. Зараз працює директором компанії RR Commodities у Шанхаї, є викладачем з міжнародного бізнесу. З 2003 по 2007 рік був представником компанії "Ферекспо" у Китаї. Випускник Києво-Могилянської академії за спеціальністю «Історія філософії», має ступінь EMBA (CEIBS –Chinese European International Business School). Планує повернутися в Україну, однак переконаний, що чим більше українців працюють закордоном, тим краще для країни, тож наразі бачить своє місце в Китаї, де зосереджені його персональні цілі та цілі бізнесу.
  • 20 найбільш надійних банків України. Рейтинг 20 найбільш надійних банків України. Рейтинг Банківська система проходить очищення кризою. Тільки за останні півроку НБУ ліквідував 26 кредитних закладів. І це не межа: в Нацбанку вважають, що Україні потрібно не більше 100 банків, а не 168, як зараз.
  • Кузьма у Львові про події 2004-го, Україну сьогодні та дітей Кузьма у Львові про події 2004-го, Україну сьогодні та дітей 12 листопада у Львові пройшов черговий бізнес-сніданок «BreakWest», організований юридичною компанією HD Partners. Цього разу відомі львівські бізнесмени говорили про сьогодення та майбутнє України з Андрієм Кузьменком (Кузьмою).
  • А-95 бензин у Львові подорожчав до 18 грн А-95 бензин у Львові подорожчав до 18 грн Сьогодні вранці ціни на бензин А-95 у Львові сягнули 18 гривень.
  • Гривня впала до нового історичного мінімуму Гривня впала до нового історичного мінімуму У вівторок, 11 листопада, гривня на міжбанку опустилася до нового історичного мінімуму - 16,25 за долар.
  • У Львові підприємці обговорять українсько-польську ділову співпрацю. Програма
У Львові підприємці обговорять українсько-польську ділову співпрацю. Програма 13-14 листопада у Львові пройде Міжнародний діловий форум «Бізнес-Партнерство 2014». Цьогорічний форум пройде під девізом «Україна – ЄС: від викликів до можливостей працюючи разом».
  • На ринку органічної продукції в Україні бракує фруктів та ягід На ринку органічної продукції в Україні бракує фруктів та ягід Ринок органічної продукції в Україні передовсім орієнтується на експорт до країн ЄС, однак в останні роки виробники почали активно продавати свою продукцію і для українського покупця. На внутрішньому ринку органічної продукції найбільшу частку займають молоко та молочна продукція, натомість бракує овочів, фруктів та ягід.
  • 13 змін законодавства у жовтні: працюємо без печаток і скасовані заяви 13 змін законодавства у жовтні: працюємо без печаток і скасовані заяви Щомісячно в Україні приймаються десятки нових законів та підзаконних актів, вносяться зміни до вже прийнятих, коригуються та уточнюються. Аби ви були в курсі усіх змін, що можуть вплинути на ваш бізнес або побут, Tvoemisto.tv публікує огляд-моніторинг законодавства за жовтень 2014 року.
  • Історія успіху: Тимофій Александронець Історія успіху: Тимофій Александронець У 23 роки – начальник управління інформаційних технологій Львівської міської ради, його завдання – розробка і впровадження електронного Львова і е-урядування в місті. Розпочав кар'єру після Євромайдану, аби “зробити щось вагоме для країни”. Тимофій Александронець має дві освіти, проте не перестає розвиватися. Енергетик та любитель точних наук, він вчиться малювати і мріє в майбутньому опановувати нові професії.
  • Печиво зі Львова у Європі: 5 порад як вийти на ринок ЄС Печиво зі Львова у Європі: 5 порад як вийти на ринок ЄС З листопада печиво виробництва однієї з львівських компаній буде продаватися у польській "доньці" французької мережі Carrefour. Як компанії вдалося вийти на європейський ринок, чим довелося пожертвувати і які нестандартні ходи слід використати, аби стати прикладом для інших виробників.
  • У Львові планують розпочати виробництво біогазу У Львові планують розпочати виробництво біогазу Еколого-енергетичний центр може з’явитись у Львові протягом найближчих років. Проект поєднуватиме в собі модернізацію ТЕЦ-2, виробництво біогазу та будівництво сміттєсортувального заводу.
  • Під вечір гривня на міжбанку впала до 14,35 за долар Під вечір гривня на міжбанку впала до 14,35 за долар Котирування гривні на міжбанківському валютному ринку у четвер, 6 листопада, до закриття торгів знизилися до 13,97-14,35 гривні за долар проти 13,6-13,99 гривні за долар на відкритті торгів.
  • У Львові бізнес-тренер вчитиме вести переговори. Як записатись?
У Львові бізнес-тренер вчитиме вести переговори. Як записатись? Lviv IT School організовує воркшоп з техніки ведення переговорів із клієнтом для усіх охочих. Спікером буде Рубен Мелконян – досвідчений професіонал з 20-річним досвідом у сфері ІТ, інвестиційній та консалтинговій галузях, відомий бізнес-тренер та бізнес-консультант на території України та за її межами.
  • У Львові бізнесмени з Кузьмою поговорять про майбутнє України У Львові бізнесмени з Кузьмою поговорять про майбутнє України 12 листопада HD Partners проведе черговий бізнес-сніданок «BreakWest». Цього разу відомі львівські бізнесмени спілкуватимуться про сьогодення та майбутнє України з Андрієм Кузьменком ("Кузьмою").
  • У Львові не буде супермаркетів екс-регіонала Новинського
У Львові не буде супермаркетів екс-регіонала Новинського Донецька торгова мережа «Амстор», яка належить «Смарт-холдингу» мільярдера, екс-члена фракції Партії регіонів у парламенті Вадима Новинського, не виходитиме на львівський ринок, як це планувалось раніше.
  • У Львові відповідальних громадян вчитимуть боротись з корупцією У Львові відповідальних громадян вчитимуть боротись з корупцією 27 листопада у Львові відбудеться антикорупційний форум і 28-29 листопада хакатон, учасники якого розроблять конкретні інструкції (інфографіки, відеоролики, мобільні аплікації тощо) як боротися з корупцією на місцях у секторах освіти (школи, ВНЗ, садки), медицини, адміністративних закладів (ЖЕКИ, держустанови), митниці, податкової, міліції, ДАІ.
  • 5 тез Слави Рабиновича про агонію російської економіки 5 тез Слави Рабиновича про агонію російської економіки Професійний учасник фінансового ринку Росії, бізнесмен, який має небайдужу громадянську позицію стосовно відносин України і Росії, Слава Рабинович у Львівські бізнес-школі розповів про стан економіки у Росії і які це наслідки матиме для України. Пропонуємо вам 5 тез з дискусії «Агонія політики і економіки Росії: як до цього ставитися Україні»?
  • У Львові до вихідних мають прибрати усі літні майданчики. Оновлено
У Львові до вихідних мають прибрати усі літні майданчики. Оновлено Паспорт на діяльність літніх майданчиків у Львові видають з 1 квітня до 1 листопада. Відтак, до вихідних власники закладів громадського харчування повинні демонтувати свої тимчасові майданчики, інформує прес-служба Львівської міськради.
  • Чи їздитимуть чиновники Львова на електрокарах? Чи їздитимуть чиновники Львова на електрокарах? Чиновники Львівської міської ради впродовж жовтня тестували два електромобілі Nissan Leaf. Досліджували, чи дозволять електрокари зменшити витрати, які йдуть на пальне, та чи підходить таке авто для специфіки роботи чиновників. Рішення про те, чи закупить для власного користування міська рада такі автомобілі, наразі не прийняли.
  • Де безпечно залишити авто в центрі? 4 нові паркінги з охороною Де безпечно залишити авто в центрі? 4 нові паркінги з охороною У Львові збільшується кількість платних стоянок. Відтепер водії можуть поставити свої автомобілі на чотирьох нових паркінгах на таких вулицях: Гнатюка, Костюшка та Чайковського, а також на проспекті Шевченка. Всі вони працюють під наглядом паркувальників та охоронців.
  • Маринович прочитає лекцію для бізнесу. Як зареєструватися Маринович прочитає лекцію для бізнесу. Як зареєструватися 31 жовтня Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) запрошує підприємців з різних регіонів України на відкриту зустріч-дискусію «Бізнес і цінності в Україні сьогодні: виживати у заданому чи формувати бажане?» з Мирославом Мариновичем.
  • 10 тез про успіх в бізнесі від Адріана Сливоцького
10 тез про успіх в бізнесі від Адріана Сливоцького Як збудувати бренд № 1 у своїй галузі за 3,5 роки, як збільшити шанс на успіх запуску нового продукту з 10% до 90%, навіщо розуміти своїх клієнтів? Пропонуємо 10 тез від провідного бізнес-мислителя світу Адріана Сливоцького, який консультує керівників компаній зі списку Fortune-500.
  • Ресторанні прем’єри Львова: пиво на експорт та вулична їжа
Ресторанні прем’єри Львова: пиво на експорт та вулична їжа До кінця року у Львові відкриють два нові ресторани. «Холдинг емоцій «!Фест» обіцяє, що вони будуть незвичними: один буде відтворювати кращі світові традиції Street food, а інший – першим в Україні – продавати пиво власного виробництва навіть до закордонних ресторанів. Щодо інших новинок – також у Львові в жовтні вже почав роботу перший ресторан морепродуктів Bar Mushlya.
  • Tvoemisto.tv покаже лекцію Слави Рабиновича про агонію російської економіки
Tvoemisto.tv покаже лекцію Слави Рабиновича про агонію російської економіки 30 жовтня у Львові відбудеться зустріч з російським інвестиційним банкіром, головою «Diamond Age Capital Advisors» Славою Рабиновичем. Тема зустрічі: «Агонія політики і економіки Росії: як до цього ставитися Україні?». Дивіться трансляцію зустрічі на Tvoemisto.tv.
  • 8 порад експерта, як відкрити успішний стартап
8 порад експерта, як відкрити успішний стартап Щоб створити перший комп’ютер фірми Apple, Стіву Возняку та Стіву Джобсу знадобився гараж та ідея. Коли П’єр Омідьяр створював онлайн-аукціон ebay, він й уявити не міг, що через кілька місяців аудиторія з десяти людей зросте до кілька сотень. А аспіранти Ларрі Пейдж та Сергій Брін й не думали, що їх дослідницький проект під назвою Google може перерости у щось більше, аніж залікову роботу. У це важко повірити, але усі ці люди ще 20 років тому називали себе не успішними бізнесменами, а молодими стартаперами, які хотіли створювати нові та цікаві проекти. Як створити стартап і зробити його успішним – дізналось Tvoemisto.tv.
  • Естонія запровадила для українців «електронне громадянство» Естонія запровадила для українців «електронне громадянство» Естонія стала першою в світі країною, яка запроваджує «електронне громадянство» – можливість проводити фінансові операції та діяльність, не перебуваючи при цьому в країні фізично.
  • Трамваї у Львові тимчасово змінили маршрути Трамваї у Львові тимчасово змінили маршрути Сьогодні зранку, 23 жовтня 2014 року, на вул. Городоцькій на силовій підстанції виникла пожежа. Через це знеструмлена територія трампарку на вул. Городоцькій, припинено електропостачання мережі ЛКП «Львівелектротранс» в районі вул. Городоцької, площі Привокзальної, вул. Чернівецької.
  • Приміщення, які можна купити чи орендувати у Львові, зібрали на одному сайті Приміщення, які можна купити чи орендувати у Львові, зібрали на одному сайті Управління комунальної власності Львівської міської ради спільно з Інститутом міста запустило сайт mayno.lviv.ua, де всі охочі тепер можуть ознайомитись з переліком вільних приміщень, що перебувають у комунальній власності Львова. Відвідувачі сторінки можуть також оглянути описи приміщень та їхні фото, дізнатись актуальну інформацію про конкурси та аукціони, зробити запит до управління комунальної власності.
  • Львів Львів'янам розкажуть, що потрібно, аби розпочати власну справу 7 листопада о 10:00 у приміщенні великої сесійної зали Львівської мерії відбудеться безкоштовний семінар для осіб, які хочуть започаткувати власну справу.
  • Американський науковець у Львові навчить створювати успішні стартапи
Американський науковець у Львові навчить створювати успішні стартапи У середу, 22 жовтня, в Українському Католицькому Університеті пройде на зустріч з Віктором Корсуном, відомим американським фахівцем з питань інтелектуальної власності, комерціалізації, підприємництва і розвитку бізнесу. Тема зустрічі: «Як створити і розвивати свій стартап? Де знайти фінансування для старту?».
  • У центрі Львова інвестор хоче збудувати підземний паркінг
У центрі Львова інвестор хоче збудувати підземний паркінг У Львові потенційний інвестор готовий збудувати підземний паркінг на площі перед головним корпусом ЛНУ імені Івана Франка – на вулиці Університетській. У Львівській міській раді вважають, що це має допомогти вирішити проблему паркування в центральній частині міста.
  • Tesla хоче відкрити біля Львова станцію зарядки електромобілів Tesla хоче відкрити біля Львова станцію зарядки електромобілів Компанія Tesla Motors, яка займається випуском електромобілів, планує відкрити в Україні станції Supercharger, за допомогою яких можна буде заряджати автомобілі. На оновлених картах планів розширення мережі Supercharger на 2016 рік позначені точки біля Львова та Києва.
  • У Львові відкривають перший ресторан свіжих морепродуктів У Львові відкривають перший ресторан свіжих морепродуктів У Львові 23 жовтня на площі Ринок, 35 відкриють перший ресторан свіжих морепродуктів «Bar Mushlya».
  • 5 думок Павла Шеремети у Львові про порятунок української економіки 5 думок Павла Шеремети у Львові про порятунок української економіки Павло Шеремета – колишній міністр економічного розвитку й торгівлі України (до серпня цього року) та почесний президент Київської бізнес-школи. Після відставки повернувся до підприємницької діяльності. На лекції «Вуличного університету» у Львові він розповів, чим треба займатися, аби допомогти Україні, та чому тарифи на тепло треба підняти аж у 5 разів.
  • На ярмарку у Львові провадатимуть товари з усієї України На ярмарку у Львові провадатимуть товари з усієї України Цієї неділі у парку імені Івана Франка стартує Ярмарок товаровиробників Харкова. Відбуватиметься він до 10 листопада.
  • На осінніх канікулах через Львів курсуватиме два додаткові потяги на Київ
На осінніх канікулах через Львів курсуватиме два додаткові потяги на Київ На період осінніх шкільних канікул Укрзалізниця призначила додаткові поїзди із Києва до Ужгорода та Івано-Франківська.
  • На вуличному університеті у Львові обговорять терапію для економіки України
На вуличному університеті у Львові обговорять терапію для економіки України Четверта сесія третього сезону Вуличного університету у Львові буде присвячена економіці. Лекцію читатимуть 19 жовтня, у неділю.
  • 8 порад від експерта: як створити проривний продукт 8 порад від експерта: як створити проривний продукт Чи можна спланувати успіх? Як створити проривний продукт? Які фактори слід враховувати і на що робити ставку, аби ваш продукт дійсно завоював ринок? Про це під час семінару "Маркетинг в період невизначеності", організованого юридичною компанією "HD Partners", розповіла гендиректор Companion Group, викладач kmbs Олена Мальцева.
  • У Львові чиновники їздитимуть на електрокарах У Львові чиновники їздитимуть на електрокарах Влітку в Україні з’явилась компанія Shooter.ua, як має на меті популяризувати електротранспорт і лобіювати інтереси галузі перед державою та бізнесом. Компанія вже запустила пілотний проект з Львівською міською радою, який передбачає, що заступники міського голови Львова Андрія Садового їздитимуть на електрокарах Nissan Leaf.
  • Мирослав Маринович у Львові розкаже про нові правила для бізнесу Мирослав Маринович у Львові розкаже про нові правила для бізнесу У п'ятницю, 31 жовтня, Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) запрошує підприємців з різних регіонів України на відкриту зустріч-дискусію «Бізнес і цінності в Україні сьогодні: виживати у заданому чи формувати бажане?». Головний доповідач – правозахисник, публіцист, релігієзнавець, член-засновник Української Гельсінської групи, організатор амністерського руху в Україні, проректор УКУ Мирослав Маринович.
  • Для українців відкриють дешеві авіарейси в Рим, Барселону і Варшаву Для українців відкриють дешеві авіарейси в Рим, Барселону і Варшаву Єдиній лоукост-авіакомпанії, що працює в Україні, Wizz Air дозволили здійснювати рейси з Києва до Рима (Італія), Барселони (Іспанія) і Варшави (Польща).
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!