Новини
Сторінка:616263646566676869
  • Як змінився транспортний Львів за рік? Відео
Як змінився транспортний Львів за рік? Відео Впродовж 2014 року у Львові з’явились інфраструктурні новинки на відремонтованій вулиці Куліша, почали реалізувати чи не найбільший проект останніх років – будувати трамвайну колію на Сихів та ще активніше пропагувати велорух. Ініціатори Європейського тижня мобільності у Львові діляться підсумками інфраструктурних змін у Львові за рік, що минає.
  • 6 ідей Держкіно, як розвивати українську кіноіндустрію
6 ідей Держкіно, як розвивати українську кіноіндустрію У 2013-2014 роках в Україні вдалося випустити рекордну кількість українських фільмів на широкий екран, каже начальник управління державного регулювання та реалізації кінопроектів Держкіно Станіслав Притула. Проте галузь має багато проблем і шукає шляхи їх вирішення. Як розвиватимуть кіно в Україні, Станіслав Притула розповів у Львові.
  • У львівських трамваях та тролейбусах лунатимуть колядки та щедрівки У львівських трамваях та тролейбусах лунатимуть колядки та щедрівки Від свята Миколая і до Водохреща в трамваях та тролейбусах Львова разом із звичайними оголошеннями лунатимуть колядки та щедрівки, повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».
  • Чотири пішохідні і велопереходи хочуть облаштувати на кордоні з Польщею Чотири пішохідні і велопереходи хочуть облаштувати на кордоні з Польщею У Польщі набирає обертів громадська кампанія “Piesze przejścia graniczne / пішохідні переходи”. Її суть у тому, що для того, аби сприяти розвитку спільних польсько-українських зв’язків, треба з маленького і досяжного – з відкриття пунктів пропуску для пішоходів і велосипедистів. А, відтак, поляки закликають підтримати їхню ініціативу якомога більше українців і в такий спосіб лобіювати прийняття відповідних законодавчих рішень.
  • Завтра у Львові пробіг заради реформ. Як долучитися? Завтра у Львові пробіг заради реформ. Як долучитися? У неділю, 14 грудня, громадські активісти запрошують усіх охочих у Львові долучитися до пробігу за реформи. Участь у ньому візьмуть громадські активісти, бізнесмени, студенти, працівники львівських компаній та вишів.
  • Львів’янин через суд змусив банк і ресторан видавати чеки українською мовою
Львів’янин через суд змусив банк і ресторан видавати чеки українською мовою Суд визнав дії «ПриватБанку» та ресторану «Пузата Хата» неправомірними і зобов'язав видавати чеки українською мовою, пише у себе на Facebook львів’янин Святослав Літинський, який нещодавно через суд домігся, аби з його паспорта громадянина України прибрали російськомовну сторінку.
  • На свята у Львові діятиме «Крамничка добра»
На свята у Львові діятиме «Крамничка добра» У суботу, 13 грудня, під час офіційного відкриття Різдвяного ярмарку традиційно відкриється і «Крамничка добра» на площі Ринок в хатинці №5.
  • Lions club: Бізнес повинен служити суспільству Lions club: Бізнес повинен служити суспільству Lions club – це одна з найбільших благодійних організацій у світі. Вона нараховує понад мільйон учасників у двохстах країнах. Їх девіз «Ми служимо». Вони допомагають знедоленим як у своїх державах, так і в інших, де це вкрай необхідно. Львівські леви, а також представники польського та німецького Lions club розповіли Tvoemisto.tv про свою діяльність, останні проекти, як можна долучитися до організації та чому в цивілізованому суспільстві благодійність є обов’язковою.
  • У Львові збирають листи для вояків на Сході
У Львові збирають листи для вояків на Сході МГО «Наші Брюховичі» спільно з Народною Самообороною Львівщини проводить захід «Привітай Солдата зі святами...». Листи збирають до 12 грудня.
  • Як виглядатиме музей терору у Львові? Фото, відео
Як виглядатиме музей терору у Львові? Фото, відео У четвер, 11 грудня, у Львові на проспекті Чорновола, 46 урочисто освятили початок будівництва Меморіального музейного комплексу тоталітарних режимів «Територія терору». Комплекс музею складатиметься з чотирьох зон, а саме: «Аванзони», «Алеї тоталітаризму», «Пересильної тюрми № 25» та автостоянки для відвідувачів. Орієнтовна площа забудови – 805 кв м. Орієнтовна вартість будівельних робіт – 14 млн грн, а тривалість будівництва – 18 місяців.
  • У Львові збирають ідеї для покращення життя в місті У Львові збирають ідеї для покращення життя в місті У Львові стартує портал «Мій Львів — Моя Ініціатива», за допомогою якого львів’яни зможуть впроваджувати власні ідеї щодо покращення життя в місті. Ініціатива, яка зареєстрована на сайті і отримала підтримку більше 50 львів’ян зможе пройти процедуру громадського обговорення у Львівській міськраді, а проект місцевої ініціативи, який підтримають не менш як 750 львів’ян буде винесено на розгляд сесії.
  • Лильо у Львові приготує благодійну вечерю за рецептами Ольги Франко
Лильо у Львові приготує благодійну вечерю за рецептами Ольги Франко У четвер, 11 грудня, у Львові відбудеться благодійна вечеря з Ігорем Лильо. Кошти, зібрані на вечері, підуть на допомогу українським військовим, що воюють на Сході.
  • Як стати «помічником святого Миколая» у Львові?
Як стати «помічником святого Миколая» у Львові? Усіх охочих запрошують стати «Помічником святого Миколая» у Львові та допомагати здійснювати бажання дітей з інтернату та дітей з неблагополучних сімей.
  • У Львові продаватимуть хрести та ікони для допомоги війську У Львові продаватимуть хрести та ікони для допомоги війську 20 грудня у Львові відбудеться благодійний мистецький аукціон в Національному Музеї у Львові ім. Андрея Шептицького, що на проспекті Свободи, 20. Мета аукціону – зібрати кошти на закупівлю тепловізора для передової, трьох військово-медичних рюкзаків, теплого взуття, форми та білої маскувальної сітки.
  • Як покращити Трамвай на Сихів: світлофори, зупинки, озеленення Як покращити Трамвай на Сихів: світлофори, зупинки, озеленення Львівські активісти руху «Дайте пройти» та інженери ЛКП «Львівавтодор» сформували рекомендації та пропозиції до проекту «Трамвай на Сихів». Пропозиції стосуються облаштування розумних світлофорів, безпечних перехресть на проспекті Червоної Калини, розташування трамвайних зупинок та їх зручності, виділеної смуги для трамваїв на вулиці Стуса, озеленення тощо. Tvoemisto.tv публікує ці пропозиції вперше.
  • Львівські програмісти розробили «сканер» російських товарів Львівські програмісти розробили «сканер» російських товарів Тисячі українців вже відмовились від товарів російського виробництва. Найлегше їх впізнати за штрих-кодом – цифра "46" наприкінці вже відлякує покупців від товарів країни-агресора. Проте Росія не хоче втрачати значний сегмент ринку збуту і часто маскує штрих-коди під коди інших країн. Відтак, група львівських програмістів розробила мобільний додаток "Бойкот сканер", який розпізнає товари російського виробництва за назвами та логотипами.
  • Львів’яни можуть придбати книгу, що зупиняє кулю
Львів’яни можуть придбати книгу, що зупиняє кулю Видавництво «Навчальна книга - Богдан» започаткувала благодійний проект «Книга одного вірша». Його мета – збір коштів для військових та їх родин. Із продажу книг «Хлопчина незухвалий» та «Діти» вже вдалось перерахувати 10 000 грн вдові та доньці загиблого під Зеленопіллям Ігоря Бориса. Наразі видавництво реалізує «Книгу, що зупиняє кулю», яка збирає кошти на бронежилет.
  • Японські вишні у Львові підготували до зими. Фото Японські вишні у Львові підготували до зими. Фото 11 японських вишень, які цього літа висадили у Львові в межах проекту озеленення Городоцької, підготували до зими. Довкола захисних бетонних стовпців обмотали плівку, щоби захистити дерева від попадання у грунт піскосуміші, якою посипатимуть взимку дороги.
  • Ще один музей Львова тепер має безкоштовний Wi-Fi Ще один музей Львова тепер має безкоштовний Wi-Fi З 8 грудня у Музеї історії релігії, що на площі Музейній, 1 у Львові, близько 30 відвідувачів одночасно мають змогу вільно користуватись Інтернетом з допомогою безкоштовного доступу до Wi-Fi.
  • Експерти обговорять, як використати ІТ-інновації для інфраструктури Львова
Експерти обговорять, як використати ІТ-інновації для інфраструктури Львова Завтра, 9 грудня, у Львові відбудеться конференція «Майбутнє міської інфраструктури Львова та IT/телеком-інновації».
  • І у 20 і у 84 роки: як львів І у 20 і у 84 роки: як львів'янки хенд-мейдом рятують життя воякам Ранок п’ятниці. Вулиця Чупринки. Величний і красивий храм святого Климентія. За масивними дверима, які досить важко відчиняються, знаходжу світлу залу з іконостасом середини XVIII століття, а посередині – каркас для плетіння маскувальних сіток. Вже від вересня в цьому храмі збираються мисткині зі всього Львова, щоб долучитись до волонтерського руху HandMade по-львівськи для армії. Помагають армії хто чим може: хтось шиє рукавиці, хтось плете маскувальні сітки та шкарпетки, а хтось сушить борщі й супи. Tvoemisto.tv занурилось у ці процеси, аби розповісти про них Вам.
  • У Львові для солдат збирають фрукти та цукерки. Як долучитись? У Львові для солдат збирають фрукти та цукерки. Як долучитись? Громадська ініціатива «Допоможи фронту» оголосила цей тиждень «Тижнем святого Миколая». Відтак львів’ян просять приносити до пам’ятника королю Данилу апельсини, мандарини, гранати та цукерки.
  • У Львові споряджають Миколая до солдат на фронт. Як долучитися? У Львові споряджають Миколая до солдат на фронт. Як долучитися? Пластуни споряджають святого Миколая до бійців на фронт, тож всіх охочі львів’яни можуть приєднатися до ініціативи, принісши солодощі та сухофрукти.
  • Завтра у Львові збиратимуть їжу для бездомних собак. Як допомогти? Завтра у Львові збиратимуть їжу для бездомних собак. Як допомогти? 6 грудня у Львові в проїзду Крива липа з 12:00 до 15:00 буде організовано збір їжі для собак, які перебувають в ЛКП «ЛЕВ».
  • Думки Твого міста: Як у Львові треба вшанувати Небесну Сотню? Думки Твого міста: Як у Львові треба вшанувати Небесну Сотню? Нещодавно у Львові встановили макет пам’ятника Героям Небесної Сотні, однак згодом демонтували. Проте це викликало бурхливе обговорення серед львів’ян у соцмережах. Одні вважають, що такий пам’ятник обов’язково варто встановити, інші обурюються, що макет не мав погоджень або ж мав неналежний дизайн… Tvoemisto.tv запитало львів’ян, у який спосіб доцільно вшановувати пам’ять Героїв Небесної Сотні у нашому місті.
  • Як може виглядати площа Святого Юра у Львові? Фото Як може виглядати площа Святого Юра у Львові? Фото Розробник плану реновації території Святоюрської гори з реконструкцією площі Святого Юра, впорядкування митрополичих садів та пропозицій з визначення місць розташування пам’ятника Митрополиту Андрею – ПП «Науково-виробнича фірма «Рутенія» – оприлюднив фото цього плану. Як може виглядати площа і що на ній змінять?
  • Що львів Що львів'яни і держава можуть зробити для тих, хто повернувся з війни? Є одне правило поведінки із людьми, які повернулись з війни на Сході – перш за все, що в розмові з тими людьми треба зробити, – це їх вислухати. Вони мусять дати словам місце для того, щоб висловити свої почуття. Бо коли почуття вдягається у слово, в зв’язний контекст – воно тоді тратить частину емоційної сили. Воно тоді переходить у сферу комунікації. Про це в інтерв'ю Tvoemisto.tv розповів головний лікар психіатричної лікарні у Львові професор Олександр Фільц.
  • Як у Львові зробити новорічний подарунок для солдата Як у Львові зробити новорічний подарунок для солдата У кількох великих містах України стартувала акція «Армія подарунків. Свято для солдат». Волонтери збиратимуть новорічні подарунки бійцям на передовій. Подарунки для солдат можна приносити і у Львові.
  • На Підзамчі відновили дитячий майданчик. Фото
На Підзамчі відновили дитячий майданчик. Фото У Львові в межах проекту «Ревіталізація Підзамче» відновили дитячий майданчик на перехресті вулиць Жовківської та Остряниці. Ця локація була відібрана до участі у проекті навесні цього року. Ідея з відновлення саме цього майданчика зібрала рекордну кількість голосів під час відбору об’єктів для відновлення. Місцеві мешканці разом з архітекторами проекту на спільних зустрічах працювали над розробкою концепції нового майданчика, вносили свої пропозиції та зауваження по облаштуванню простору.
  • Львівський виш створює спеціальну стипендію для кримських татар Львівський виш створює спеціальну стипендію для кримських татар Український католицький університет створить спеціальну стипендію для підтримки кримськотатарських студентів.
  • У Львові будують унікальний храм. Шукають художника інтер’єру
У Львові будують унікальний храм. Шукають художника інтер’єру Український католицький університет будує у Львові унікальну церкву, на різних ярусах якої розташують відразу три храми. Університет оголосив конкурс на найкращий проект інтер’єру храму Софії – Премудрості Божої у Львові і запрошує художників до участі.
  • «Пам’ятник» Небесній Сотні на Сихові таки демонтували. Що далі?
«Пам’ятник» Небесній Сотні на Сихові таки демонтували. Що далі? Ввечері 24 листопада, у понеділок, у Львові демонтували макет пам’ятника Небесній Сотні, який був встановлений без погоджень минулого тижня на Сихові. Інформація про цей «пам’ятник» викликала хвилю обурення в соцмережах. Проте, заспокоюють міські чиновники, ідею та концепцію для такого пам’ятника шукатимуть на міжнародному конкурсі, а кінцеве рішення мають намір винести на широке обговорення з громадою.
  • «Миколай про тебе не забуде!»: як у Львові долучитись до акції?
«Миколай про тебе не забуде!»: як у Львові долучитись до акції? Усіх охочих запрошують долучитись до Всеукраїнської благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде!», яку вже чотирнадцятий рік поспіль проводить МГО «Академія Української Молоді» спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами Львова.
  • Новорічний ярмарок handmade пройде у Львові в грудні Новорічний ярмарок handmade пройде у Львові в грудні Унікальний ярмарок виробів ручної роботи збере у Львові майстрів handmade з різних куточків України. Досвідчені майстри зможуть представити тут свої роботи, новачки – проявити себе та набратися досвіду, а дорослі і маленькі львів’яни – вибрати оригінальні подарунки до зимових свят. Захід відбуватиметься 20-21 грудня.
  • Сьогодні у Львові збиратимуть для військових одяг і ліхтарики Сьогодні у Львові збиратимуть для військових одяг і ліхтарики Львівські волонтери сьогодні знову збиратимуть речі для українських військових, що воюють на Сході України. Речі можна приносити до пам’ятника королю Данилу з 17:00 до 19:00.
  • Макет пам’ятника Небесній Сотні у Львові демонтують в понеділок
Макет пам’ятника Небесній Сотні у Львові демонтують в понеділок Пам’ятник Небесній Сотні, що встановили 21 листопада у Львові, – це лише картонний макет. Громадська організація, що його встановила на площі перед кінотеатром Довженка, каже, що він тут стоїть для громадського обговорення. Проте вже у понеділок макет обіцяють демонтувати. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила голова Сихівського району Львова Ірина Маруняк.
  • У Львові на Сихові встановили пам’ятник Небесній Сотні. Фото У Львові на Сихові встановили пам’ятник Небесній Сотні. Фото У п’ятницю, 21 листопада, у Львові встановили пам’ятник Небесній Сотні на Сихові. Його розмістили навпроти кінотеатру Довженка на проспекті Червоної Калини.
  • Увечері річницю Майдану у Львові відзначать автопробігом Увечері річницю Майдану у Львові відзначать автопробігом У п’ятницю, 21 листопада, у Львові пройде автопробіг, приурочений до річниці початку Майдану.
  • Як змінити Погулянку: лавки, тераси, кафе Як змінити Погулянку: лавки, тераси, кафе Кінцева зупинка трамваю № 7. Тут мало машин, багато вільного простору і дерев. Це – Погулянка, спонсор тихих прогулянок з дітьми та собаками, насолоди природою і пікніків. А ще тут є Центр для дітей та юнацтва (ЦТДЮГ) – місце, де діти мають змогу займатись творчістю у вільний час. Все це – унікальна зона, яка може стати повноцінним громадським простором – зі зручностями, гарним дизайном та інфраструктурою.
  • Мешканці села на Львівщині збирають пожертви на ремонт дороги Мешканці села на Львівщині збирають пожертви на ремонт дороги Про те, що найгірші дороги – на Львівщині, кажуть не лише львівські водії. Жителі області вдаються до різних протестів, але марно - дороги і далі не ремонтують. Врешті люди самі вирішили збирати гроші на ремонт дороги.
  • В Україні презентували електробус, що замінить маршрутки. Фото В Україні презентували електробус, що замінить маршрутки. Фото Луцьке автотранспортне підприємство "Санрайз" представило експериментальний зразок електричного автобуса, призначеного для міських пасажирських перевезень, який незабаром може замінити маршрутки.
  • Батальйону ОУН передали бронемашину від львівського стоматолога
Батальйону ОУН передали бронемашину від львівського стоматолога Львівський стоматолог Мирон Угрин подарував українським військовим на Сході броньовану розвідувально-дозорну машину (БРДМ). Вночі машину транспортували у Запоріжжя. Майстри обладнають техніку додатковою бронею і сіткою від кумулятивних снарядів.
  • Художники розмалювали стіну на Підзамчі у Львові. Фото Художники розмалювали стіну на Підзамчі у Львові. Фото У Львові студія художників Kickit Art Studio розмалювала торець на вулиці Заводській, 39.
  • У Львові збирають пластикові кришки, аби допомогти дітям-інвалідам У Львові збирають пластикові кришки, аби допомогти дітям-інвалідам Пласмасові кришечки з-під води, олії, йогуртів, оцту, соків продадуть фірмам, які виготовляють продукцію із пластмаси високої щільності. Вилучені кошти підуть на допомогу дітям з особливими потребами. Такий благодійний флеш-моб започатку в одній із шкіл Львова.
  • Як бізнес у Львові може допомогти безпритульним? Як бізнес у Львові може допомогти безпритульним? З настанням холодної пори року дуже актуальним стає питання забезпечення бездомних теплим та чистим місцем для ночівлі, гарячим харчуванням та теплим чистим одягом. Як львівський бізнес може долучитися до допомоги бездомним?
  • Німці хочуть випускати дешеві електромобілі. Фото Німці хочуть випускати дешеві електромобілі. Фото Технічним університетом Мюнхена був представлений громадськості концепт доступного електромобіля Visio.M. Прем’єра відбулась в рамках мюнхенської виставки екологічного транспорту «eCarTec». В розробці даної моделі взяли участь провідні спеціалісти у галузі автомобілебудування та не тільки.
  • У Львові презентують Музей Свободи/Музей Майдану
У Львові презентують Музей Свободи/Музей Майдану У п'ятницю, 14 листопада, у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) відбудеться дискусія щодо створення в Україні «Музею Свободи». Презентація проекту Музей Свободи/Музей Майдану, а також обговорення самої ідеї такого явища відбудеться у межах ІІ Львівського медіафоруму.
  • За есе про Україну після Майдану можна виграти 1 000 євро За есе про Україну після Майдану можна виграти 1 000 євро Центр східно-західних студій Регенсбурзького університету «Europaeum» спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка організовують конкурс есе. Організатори закликають відповісти на головне запитання конкурсу: «Україна між Сходом та Заходом: апокаліпсис чи модель майбутнього?». За краще есе автор отримає приз 1 000 євро.
  • Львів’ян запрошують у суботу прибирати місто Львів’ян запрошують у суботу прибирати місто У суботу, 15 листопада, у Львові пройде загальноміська толока: прибиратимуть парки, вулиці, цвинтарі й прибудинкові території. Всі охочі можуть долучитися.
  • У Львові запрацював фонд допомоги тваринам. Як долучитись? У Львові запрацював фонд допомоги тваринам. Як долучитись? У Львові розпочав активну роботу фонд «Happy paw», який захищає безпритульних собачок. «Ми будемо знаходити нові сім’ї для песиків з притулків, і тим самим львів’янам – вірних чотирилапих друзів; будемо допомагати лікувати тяжкохворих собачок; будемо надавати всебічну юридичну допомогу всім людям, які прагнуть допомогти беззахисним тваринкам, та ще багато іншого», – інформують у фонді.
  • Львів’ян кличуть обговорити пам’ятник Митрополиту Андрею Львів’ян кличуть обговорити пам’ятник Митрополиту Андрею Із 7 листопада по 7 грудня триватиме громадське слухання детального плану реновації території Святоюрської гори з реконструкцією площі Святого Юра, впорядкування митрополичих садів та пропозиціями щодо визначення місць розташування пам’ятника Митрополиту Андрею.
  • У Львові оновили браму кам’яниці Шульців. Фото
У Львові оновили браму кам’яниці Шульців. Фото У Львові завершилась реставрація брами за адресою Б. Хмельницького, 56 в межах проекту «Ревіталізація Підзамче». Сама кам’яниця є прикладом елітного житлового будівництва в «австрійському» Львові. Віллу збудували як власне помешкання відомі архітектори брати Шульци, які вважаються основоположниками львівської сецесії. На фасаді збереглася таблиця з відповідним написом польською мовою: «Ян і Кароль Шульц, архітектори і власники, збудували цей дім для власного вжитку у 1896 р.»
  • Сьогодні у Львові збиратимуть теплі речі для вояків
Сьогодні у Львові збиратимуть теплі речі для вояків Сьогодні, 6 листопада, у Львові пройде черговий збір допомоги ля військових, що на Сході України. Серед потреб вояків – шнурки для сушіння одягу, мішки для сміття, будівельні мішки, свічки, сухе пальне, запальнички, цигарки.
  • Гудзяк в США оголосив старт збору коштів на розвиток УКУ
Гудзяк в США оголосив старт збору коштів на розвиток УКУ Під час благодійних вечорів у Торонто та Нью-Йорку 1-2 листопада президент Українського католицького університету владика Борис Ґудзяк офіційно оголосив кампанію збору коштів для завершення будівництва нового університетського містечка та розвитку нових навчальних і наукових програм Університету.
  • Три благодійні події тижня у Львові для допомоги військовим
Три благодійні події тижня у Львові для допомоги військовим Львів’яни постійно проводять благодійні заходи для допомоги військовим, що воюють на Сході України. Куди можна піти у Львові цього тижня, аби цікаво провести час і долучитися до допомоги воякам?
  • Топ-10 львівських ідей на спільнокошті Biggggidea
Топ-10 львівських ідей на спільнокошті Biggggidea Львів'яни активно збирають гроші на різноманітні проекти за допомогою спільнокошт-ресурсу Biggggidea. Tvoemisto.tv перевірило, на що львів’яни збирають гроші на спільнокошті та чи користуються їхні проекти підтримкою.
  • Що інстаграмили українці в найгарячіші дні Євромайдану? Що інстаграмили українці в найгарячіші дні Євромайдану? Дослідницька група на чолі із професором Міського університету Нью-Йорка Левом Мановичем проаналізувала використання соціальної мережі Instagram під час подій Євромайдану.
  • Ярмарок, майстер-класи і солодощі: на вихідних у Львові акція на допомогу військовим
Ярмарок, майстер-класи і солодощі: на вихідних у Львові акція на допомогу військовим У неділю, 2 листопада, у Львові біля костелу Ольги та Єлизавети на Привокзальній пройде благодійна акція на підтримку військових. З 9:00 тут розпочнеться благодійний ярмарок, майстер-класи та написання листів для військових.
  • На Підзамчі намалюють графіті з птахом. Фото
На Підзамчі намалюють графіті з птахом. Фото У Львові на мурі старого будинку на Підзамчі намалюють графіті з птахом. Переможцем конкурсу графіті, який проводив Інститут міста в рамках проекту «Ревіталізація Підзамче», став Тарас Довгалюк. Ескіз його роботи набрав найбільшу кількість голосів мешканців та гостей Підзамча під час відкритого голосування, яке відбувалось 29 жовтня.
  • JazzBez збирає кошти на концерти єднання на Сході України JazzBez збирає кошти на концерти єднання на Сході України Міжнародний джазовий фестиваль JazzBez запустив спільнокошт-кампанію на Biggggidea зі збору грошей на проведення фестивалю єднання у визволених містах на Сході України. Зокрема, йдеться про Слов’янськ і Краматорськ.
Сторінка:616263646566676869
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!