Новини
  • «Швидкі» на Львівщині ремонтуватиме офіційний дилер Peugeot «Швидкі» на Львівщині ремонтуватиме офіційний дилер Peugeot Львівська станція швидкої медичної допомоги підписала договір з ТОВ «Ілта Львів» на ремонт автомобілів на 240 тис. грн до кінця року. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель (ВДЗ).
  • У Львові затримали лідерів «догналітів» У Львові затримали лідерів «догналітів» Учора, 22 червня, співробітники СБУ у Львівській області затримали у селищі Брюховичі під Львовом щонайменше п’ятьох лідерів незареєстрованої релігійної організації «Українська Правовірна Греко-Католицька Церква», більше відомої як секта «догналітів».
  • П’ять книг для літнього настрою П’ять книг для літнього настрою Пропонуємо вам підбірку шедеврів світової літератури, що допоможуть забути про важкі робочі будні та зануритись у світ справжніх літніх пригод.
  • Завтра у Львові вручать нагороди військовим та волонтерам Завтра у Львові вручать нагороди військовим та волонтерам Завтра, 23 червня, у Львові, в Палаці Сапєги, відбудеться вручення Ордену «Народний Герой України». Орден вручається за видатні заслуги в обороні незалежності України та волонтерської допомоги збройним силам. Про це повідомив Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.
  • У Львові незрячі змагатумиться у швидкості читання У Львові незрячі змагатумиться у швидкості читання У четвер, 25 червня, у Львові відбудеться конкурс на швидкість читання шрифтом Брайля. Про це повідомила прес-служба міськради.
  • Де у Львові завтра не буде світла. Перелік вулиць Де у Львові завтра не буде світла. Перелік вулиць Завтра, 23 червня, декілька вулиць Львова залишаться без електроенергії у зв’язку із плановими ремонтами. Tvoemisto.tv пропонує вам їх перелік.
  • Львів’ян запрошують на День молоді в садах Шептицького
Львів’ян запрошують на День молоді в садах Шептицького До всеукраїнського Дня молоді та Дня Конституції, 28 червня о 17:00 годині в садах митрополита Андрея Шептицького у Львові відбудеться молодіжний концерт-презентація «Kerygma Project».
  • Концерт пам’яті Андрія Кузьменка у Львові. Як це було? Концерт пам’яті Андрія Кузьменка у Львові. Як це було? У неділю, 21 червня, на стадіоні «Арена Львів» відбувся концерт пам'яті лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Послухати композиції співака у виконанні його колег та друзів прийшли близько 40 тисяч глядачів. Пропонуємо переглянути, як це було.
  • Зі Львова до Мадрида відкрили новий щотижневий авіарейс Зі Львова до Мадрида відкрили новий щотижневий авіарейс Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» запустила прямі регулярні рейси сполученням Львів-Мадрид. Вони здійснюватимуться на літаках Boeing-737 і Embraer-190 у період із 21 червня по 21 вересня 2015 року.
  • У Львові на Підзамче створили Вуличну галерею. Фото У Львові на Підзамче створили Вуличну галерею. Фото Відкрита вулична галерея для графіті-художників з’явилася на Замарстинівській, 29. Галерея не лише прикрасила район, але й стане майданчиком, на якому як професійні графіті-художники, так і початківці зможуть повчитися одне в одного й реалізувати власний потенціал.
  • Із 7 липня потяг «Харків-Львів» змінює графік руху Із 7 липня потяг «Харків-Львів» змінює графік руху Потяг № 111/112 Харків – Львів вирушатиме з Харкова о 14:44, а не ввечері, та прибуватиме до Львова раніше – об 11:39.
  • Як виглядали передвоєнні храми Львова. 10 фото Як виглядали передвоєнні храми Львова. 10 фото Один з найвідоміших львівських фотографів-аматорів, випускник відділу інженерії Львівської Політехніки та філологічного факультету університету імені Яна-Казимира, Адам Ленкевич (1888-1941) відомий унікальними серіями фотографій передвоєнного Львова, зокрема, низкою світлин храмів Львова напередодні II Світової війни.
  • Ситуація на дорогах Львова: сильні затори у центрі Ситуація на дорогах Львова: сильні затори у центрі Наразі у Львові на проспектах Свободи та Шевченка затори. Рух транспорту у центрі значно ускладнений.
  • Кому субсидії нараховуватимуться автоматично? Кому субсидії нараховуватимуться автоматично? Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (щодо нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам).
  • Театр ім. Курбаса у Львові дочекався ремонту Театр ім. Курбаса у Львові дочекався ремонту Депутати Львівської міськради на сесії надали згоду на виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт у будівлях, що належать на праві власності територіальній громаді м. Львова.
  • Нові правила отримання «шенгенки». 7 фактів Нові правила отримання «шенгенки». 7 фактів Від завтра, 23 червня, відповідно до вимог Візового кодексу ЄС, у дипломатичних представництвах та консульських установах країн-членів ЄС в Україні буде запроваджено обов’язкову процедуру збору біометричних даних заявників при оформленні шенгенських віз.
  • До Львова з’їдуться фани з 17 країн Європи До Львова з’їдуться фани з 17 країн Європи У четвер, 25 червня, у Львові стартує фестиваль «Єврофан 2015», який вже став традиційним для нашого міста.
  • Сьогодні польське консульство у Львові не видає шенгенських віз Сьогодні польське консульство у Львові не видає шенгенських віз Сьогодні, 22 червня, польське консульство у Львові не видаватиме шенгенських віз.
  • Проспект Червоної Калини у Львові відремонтують уже цьогоріч Проспект Червоної Калини у Львові відремонтують уже цьогоріч Депутати Львівської міської ради внесли зміни до бюджету розвитку, за якими передбачено виділити майже 18 мільйонів гривень на ремонт проспекту Червоної Калини.
  • Завтра у Львові перекриють вулицю Гайдамацьку. Схема об’їзду Завтра у Львові перекриють вулицю Гайдамацьку. Схема об’їзду За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, у понеділок, 22 червня з 8:00 години на ремонт закриють частину Гайдамацької на ділянці від вулиці Хмельницького до вулиці Лобачевського.
  • 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень Тиждень, що минув уже став історією. Він був багатим на новини і події, а для декого психологічно складним. Tvoemisto.tv пропонує пригадати, чим запам’ятався львів’янам тиждень 15-21 червня.
  • Шоста хвиля мобілізації на Львівщині. 5 фактів Шоста хвиля мобілізації на Львівщині. 5 фактів В Україні стартував шостий і цього разу останній етап часткової мобілізації. Упродовж кількох місяців до війська мають призвати тисячі українців, які замінять своїх товаришів на передовій.
  • Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує Tvoemisto.tv пропонує вам підбірку заходів, які відбуватимуться у Львові протягом 20-21 червня. Ми відібрали для вас найцікавіші події, серед яких: концерт пам’яті Андрія Кузьменка, фестиваль давньої музики, культурний форум «ДонКульт».
  • Фільм тижня у Львові: «Світ Юрського періоду» Фільм тижня у Львові: «Світ Юрського періоду» Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду фантастично-пригодницький бойовик «Світ Юрського періоду».
  • ТОП-10 країн, що охоче видають шенген-візи українцям ТОП-10 країн, що охоче видають шенген-візи українцям Напередодні літніх відпусток журнал «Фокус» склав рейтинг лояльності посольств шенгенської зони до українців.
  • У Львові облаштують дві нові автостанції У Львові облаштують дві нові автостанції У Львові затвердили інвестиційний проект будівництва автобусних станцій для відправлення маршруток у Бібрському, Ходорівському та Городоцькому напрямках.
  • У Львові виділять гроші для спортивних тренерів. Як отримати? У Львові виділять гроші для спортивних тренерів. Як отримати? Сьогодні, 19 червня, на сесії Львівської міської ради затвердили програму «Дитячий тренер» на 2015 рік, метою якої є розвиток та популяризація фізичної культури та спорту у Львові, збільшення кількості спортивних секцій та залучення молодих тренерів до роботи з дітьми та молоддю. Програма повинна підтримувати талановитих дитячих тренерів через надання їм разових грошових винагород.
  • У Львові на ремонт закриють частину вул. Гайдамацької У Львові на ремонт закриють частину вул. Гайдамацької За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, у понеділок, 22 червня з 8:00 години на ремонт закриють частину Гайдамацької на ділянці від вулиці Хмельницького до Лобачевського.
  • Коли нардепам скасують недоторканість. Висновок суду Коли нардепам скасують недоторканість. Висновок суду Конституційний суд визнав конституційним законопроект про скасування депутатської та суддівської недоторканності.
  • Tvoemisto.tv визначило переможця розіграшу квитків на концерт-триб’ют Tvoemisto.tv визначило переможця розіграшу квитків на концерт-триб’ют Учора на Tvoemisto.tv розпочався розіграш двох квитків на концерт-триб’ют пам’яті Андрія Кузьменка, що відбудеться вже цієї неділі, 21 червня, на «Арені Львів». Отримати перепустку на унікальний концерт мав змогу кожен, лише поширивши допис у Фейсбуку і залишивши у коментарях улюблену цитату співака.
  • Львів’ян запрошують долучатись до Всеукраїнської прощі Львів’ян запрошують долучатись до Всеукраїнської прощі Наступної п’ятниці, 26 червня 2015 року, з нагоди Дня мирянина та Року митрополита Андрея Шептицького, у відпустовому місці в с. Страдч, що на Яворівщині, зберуться вірні з усіх куточків України.
  • Львів може стати шаховою столицею України
Львів може стати шаховою столицею України Українська сторона має ще 2-3 тижні для того, аби зробити заявку на проведення матчу за титул чемпіонки світу з шахів. Про це заявив президент Міжнародної шахової федерації (ФІДЕ) Кірсан Ілюмжинов, який перебуває у Львові з візитом.
  • У Львові на автівку обвалились фрагменти будинку. Фото У Львові на автівку обвалились фрагменти будинку. Фото Сьогодні, 19 червня, на вулиці О. Нижанківського у Львові обвалилась частина будинку, пошкодивши припарковане на вулиці авто.
  • Як дістатись на концерт пам’яті Кузьми у Львові: все про рух транспорту Як дістатись на концерт пам’яті Кузьми у Львові: все про рух транспорту У неділю, 21 червня, у зв’язку із концертом-триб’ютом пам’яті Андрія Кузьменка рух громадського транспорту, що курсує до «Арени Львів», продовжили. Також поціновувачі творчості Кузьми зможуть дістатись на концерт шатл-басами.
  • Львів’ян запрошують до почитання древньої ікони Львів’ян запрошують до почитання древньої ікони До 150-річчя ікони Матері Божої Неустанної Помочі, ювілей якої відбудеться у 2016 році, Львівська Провінція Редемптористів вперше в Україні та у Львові організовує зустріч паломників із Чудотворною іконою. Із 28 червня ікону відкриють для почитання.
  • У Львові знайшли артефакти давньоруської доби. Фото У Львові знайшли артефакти давньоруської доби. Фото Віднайдені львівськими археологами матеріали підтверджують наукову теорію про те, що територія нашого міста була розпланована ще за давньоруських часів.
  • У Львові діти розшукують зниклу маму У Львові діти розшукують зниклу маму У Львові розшукують жінку, яка пішла з дому 17 червня і не повернулася. Небайдужих мешканців міста просять про допомогу.
  • Безкоштовні лічильники тепла: кому встановлять у Львові? Адреси Безкоштовні лічильники тепла: кому встановлять у Львові? Адреси У Львівській міській раді анонсували встановлення лічильників тепла у будинках деяких районів міста.
  • Яке фото перемогло у конкурсі «Місто, що надихає книгу»? Яке фото перемогло у конкурсі «Місто, що надихає книгу»? Завершився конкурс від управління культури Львівської міської ради «Місто, що надихає книгу». Пропонуємо вам переглянути світлину, яку журі назвало найкращою.
  • У Львові на вулиці Стуса почали будувати колектор У Львові на вулиці Стуса почали будувати колектор У місті тривають роботи з будівництва трамвайної лінії до житлового масиву «Сихів». Замовником робіт виступає ЛКП «Львівавтодор», виконавцем – компанія ОNUR. Протяжність колектора складатиме понад півтора кілометра, а глибина подекуди сягатиме 12 метрів.
  • Ситуація на дорогах Львова: ДТП на Личаківській Ситуація на дорогах Львова: ДТП на Личаківській На вулиці Личаківській сталося ДТП, що спричинило утворення затору.
  • Вулиця Шухевича у Львові від сьогодні – на ремонті. Схема руху Вулиця Шухевича у Львові від сьогодні – на ремонті. Схема руху Сьогодні, 19 червня, розпочинається капітальний ремонт вулиці Шухевича.
  • Сьогодні стартує шоста хвиля мобілізації Сьогодні стартує шоста хвиля мобілізації Сьогодні, 19 червня, розпочинається чергова, шоста, хвиля мобілізації. Триватиме вона до середини вересня. Наразі військкомати лише збиратимуть дані та формуватимуть команди.
  • Вже за три дні у Львові – концерт пам’яті Кузьми. Перелік виконавців Вже за три дні у Львові – концерт пам’яті Кузьми. Перелік виконавців Триб’ют-концерт пам’яті Скрябіна, у якому пісні з репертуару «Скрябіна» зазвучать по-новому у кавер-версіях 13 культових українських гуртів і співаків, відбудеться у Львові вже цієї неділі, 21 червня. Пропонуємо вам перелік виконавців, які виступлять на «Арені Львів».
  • Львівський футболіст – найкращий воротар Чемпіонату Світу Львівський футболіст – найкращий воротар Чемпіонату Світу 30 команд з усього світу приїхали до столиці Польщі, щоб поборотися за Кубок Чемпіонату світу з футболу серед шкіл-інтернатів «Надія на Мундіаль». Україну представляла команда Львівської школи-інтернату №2.
  • Де у Львові завтра не буде світла. Адреси Де у Львові завтра не буде світла. Адреси Завтра, 19 червня, декілька вулиць Львова залишаться без електроенергії у зв’язку із плановими ремонтами. Tvoemisto.tv пропонує вам їх перелік.
  • У Львові на Сихові встановлять нові лавки У Львові на Сихові встановлять нові лавки Про це розповіли учасники урбаністичної ініціативи «Група 109» під час своєї презентації на «Майстерні міста». Вже до кінця червня у сквері з’явиться три нових модулі.
  • На купюрах американських доларів може з На купюрах американських доларів може з'явитися жінка Як оголосило міністерство фінансів у четвер, героїню ще не обрано. Але швидше за все, обрана жінка уособлюватиме символ демократії та з'явиться на банкноті номіналом 10 доларів. Вона замінить Олександра Гамільтона та надійде в обіг у 2020-ому році.
  • У Львові на Вірменській провалилась бруківка. Фото У Львові на Вірменській провалилась бруківка. Фото У Львові в центрі міста на вулиці Вірменській, 2, утворилось провалля. Про це повідомляє «Varta1».
  • Відеоконкурс присвячений Шептицькому. Як взяти участь? Відеоконкурс присвячений Шептицькому. Як взяти участь? У суботу, 20 червня, стартує Всеукраїнський конкурс коротких відео «Меценат», що присвячений діяльності найбільшого українського мецената митрополита Андрея Шептицького. Протягом трьох місяців – до 20 вересня – кожен може надіслати свої ролики про меценатство, щоб отримати можливість здобути гран-прі конкурсу і отримати п’ять тисяч гривень.
  • У Львові лікарі проведуть забіг. Як долучитись? У Львові лікарі проведуть забіг. Як долучитись? У суботу, 20 червня, більше двох сотень лікарів візьме участь у «Забігу здоров'я». Протяжність маршруту – 3 кілометри. До участі запрошуються також і львів'яни.
  • Львів’ян запрошують на сімейний відпочинок на Дністрі Львів’ян запрошують на сімейний відпочинок на Дністрі Турклуб «Манівці» запрошує львів’ян приєднатися до сімейного відпочинку на Дністрі 27 та 28 червня. На ці вихідні вже запланована насичена програма як для тих, хто хоче здійснити сплав, так і для тих, хто хоче просто відпочити на природі.
  • На Tvoemisto.tv стартував розіграш квитків на концерт пам’яті  Скрябіна На Tvoemisto.tv стартував розіграш квитків на концерт пам’яті Скрябіна Від сьогодні на Tvoemisto.tv розпочався розіграш двох квитків на концерт-триб’ют пам’яті Андрія Кузьменка, що відбудеться вже цієї неділі, 21 червня, на «Арені Львів». Отримати перепустку на унікальний концерт може кожен, поширивши допис у Фейсбуку і залишивши у коментарях улюблену цитату співака.
  • Літній День «Велосипедом на роботу» у Львові. Як це було? Літній День «Велосипедом на роботу» у Львові. Як це було? Сьогодні, 18 червня, в рамках Європейського тижня сталої енергетики, у Львові відбувся літній День «Велосипедом на роботу». Це вже третій велосипедний день у нашому місті: львів’яни вже їздили «Велосипедом на роботу» взимку та навесні.
  • У Львові обрали першу красуню. Фото У Львові обрали першу красуню. Фото Нещодавно у Львівському оперному театрі пройшов фінал конкурсу «Міс Львів-2015». Подолавши усі відбори до завершальної частини шоу потрапило 14 учасниць.
  • У Львові із 15 автівок викрали дзеркала. Фотофакт У Львові із 15 автівок викрали дзеркала. Фотофакт Сьогодні вночі, із 17 на 18 червня, масово покрали дзеркала з машин, припаркованих на вулиці Снопківській у Львові.
  • У Львові субсидії оформлюють із запізненням: що робити мешканцям? У Львові субсидії оформлюють із запізненням: що робити мешканцям? Зважаючи на велику кількість звернень, управління соціального захисту роз’яснює порядок реалізації права громадян міста Львова на отримання субсидії.
  • Розпочався ремонт дороги Львів – Мукачеве. Фото Розпочався ремонт дороги Львів – Мукачеве. Фото Дорога Львів – Мукачеве, яку розпочали ремонтувати, отримає підсилену основу та асфальтобетонне покриття.
  • Коли відремонтують водогін на вулиці Воробкевича у Львові Коли відремонтують водогін на вулиці Воробкевича у Львові Ремонтні роботи на вулиці Воробкевича, де перекладають 130 метрів трубопроводу, завершаться до кінця тижня. Також невдовзі змінять 140 метрів водопроводу на проспекті Червоної Калини.
  • Від завтра у Львові курсуватиме VIP-транспорт Від завтра у Львові курсуватиме VIP-транспорт Від п’ятниці, 19 червня, у Львові працюватиме новий вид транспорту. Мікроавтобуси курсуватимуть між Сиховом і центром міста. Перевізники обіцяють пасажирам комфортну поїздку за 15 гривень. Цей експеримент триватиме 3 місяці.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!