Новини
  • Українцям стане легше придбати гібридний автомобіль Українцям стане легше придбати гібридний автомобіль Автомобілі, оснащені гібридними двигунами – бензиновими та електричними одночасно – не будуть обкладатись ввізним митом при імпорті в Україну. Відповідну поправку було прийнято Міжвідомчою комісією з питань міжнародної торгівлі.
  • Бізнес-сніданок із ректором УКУ та "піккардійцями". Де подивитись
Бізнес-сніданок із ректором УКУ та "піккардійцями". Де подивитись У четвер, 19 лютого, у Audi Центрі, що на вулиці Липинського, 54 Д, відбудеться розмова із Богданом Прахом та учасниками гурту «Піккардійська терція» на тему «Мораль та мистецтво під час війни». Онлайн-трансляцію бізнес-сніданку можна переглянути на Tvoemisto.tv.
  • (Не)пересічні львів’яни. Майстриня парафіну (Не)пересічні львів’яни. Майстриня парафіну Ірина Полянська вміє дарувати львів’янам святковий настрій. Сьогодні у проекті (Не)пересічні львів’яни - молода свічкарка розкаже, як це зробити. Бо зараз свічки допомагають створити романтичний настрій, а у Середньовіччі виробництво свічок у Львові мало вищий попит, ніж виробництво мила.
  • Люди Твого Міста: Богдан Новосядлий про Бога, космос та інтернет Люди Твого Міста: Богдан Новосядлий про Бога, космос та інтернет Львів належить до міст із найстарішими обсерваторіями України та Європи. Вчені, які працювали тут, зробили свій внесок у астрономію. Проте, що ми знаємо про Всесвіт, маючи в нашому місті Астрономічну обсерваторію? Tvoemisto.tv розмовляло із директором цієї обсерваторії, доктором фізико-математичних наук Богданом Новосядлим. Він розповів нам про масштаби космосу та його межі, про Бога та фізику, а також про важливість освіти, ядерну зброю і найкраще місце у Всесвіті.
  • У Львові пройдуть змагання з велотуризму. Як долучитись
У Львові пройдуть змагання з велотуризму. Як долучитись У неділю, 22 лютого у Львові відбудуться змагання з велотуризму «Snow bike – 2015». Проведуть їх традиційно в останню неділю зими як відкриття велотуристичного сезону.
  • На День закоханих до Львова масово їдуть туристи На День закоханих до Львова масово їдуть туристи Цього року День Святого Валентина припадає на вихідні, що дає можливість закоханим провести час у подорожі. Згідно з даними онлайн-сервісу безкоштовних оголошень OLX, найбільш популярним напрямком українських туристів є Львів.
  • У Львові тисячі вірян моляться за мир. Відео У Львові тисячі вірян моляться за мир. Відео Із Ватикану до Львова ще 30 січня для почитання доправили Нерукотворний образ Ісуса Христа, аби люди могли приклонитись до святині. Щодня до Хустки Алгаря вибудовуються величезні черги.
  • Як створити ефективну систему сортування сміття. Швейцарський досвід Як створити ефективну систему сортування сміття. Швейцарський досвід Швейцарія сьогодні відома своєю екологічністю, чистими містами та селами, розвинутою інфраструктурою, високим рівнем життя, питною водою в озерах й водопроводах та гірським повітрям. Але мало хто замислюється над тим, яким чином колись неймовірно забруднена країна перетворилась не екологічний зразок.
  • Вічно молодий: 8 способів жити яскраво та не старіти душею Вічно молодий: 8 способів жити яскраво та не старіти душею Одного разу мій 22-річний брат мимохіть сказав, що почувається на 40. І додав, що його це зовсім влаштовує, він не хоче нічого міняти і взагалі в нього в житті «інші інтереси». Це висловлювання довго не давало мені спокою. Чому так відбувається з молодими людьми і що можна зробити, щоб не старіти душею?
  • Словник для туриста: від Харкова до Одеси Словник для туриста: від Харкова до Одеси Tvoemisto.tv продовжує публікувати словник для туриста, який збирає і пояснює колоритні міські говірки. Отож знайомтесь: Харків та Одеса.
  • Велосипедом на роботу. Як львів’янам долучитись до акції Велосипедом на роботу. Як львів’янам долучитись до акції Всесвітній зимовий день «Велосипедом на роботу», який проходитиме 13 лютого, покликаний розвіяти міф про сезонність велотранспорту та заохочує людей частіше користуватись велосипедом взимку. Цього дня велосипедисти усього світу виїжджають на велосипедах на роботу або на навчання, якою б не була погода. Львів'ян також запрошують підтримати ініціативу.
  • (Не)пересічні львів’яни. Волонтерський кулінарний клюб (Не)пересічні львів’яни. Волонтерський кулінарний клюб У звичайному житті – підприємець, директор іноземної фірми, дизайнер, громадський діяч, власник інтернет-сайту, у вихідні – учасник "Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j». П’ятеро чоловіків частують львів’ян стравами різних національних кухонь біля пам’ятника Королю Данилу. З часом хобі перетворилася на корисну ініціативу. Зараз вони збирають гроші для військових та відправляють необхідне на передову. Сьогодні у фотопроекті «(Не)пересічні львів’яни» ми розкажемо про віце-президента Львівського кульїнарного клюбу Костянтина Муращика.
  • Словник для туриста: від Донбасу до Львова Словник для туриста: від Донбасу до Львова Кожен, кому часто доводиться мандрувати Україною знає, про що йдеться – у різних куточках країни не тільки свої культурні особливості, але й мовні. Для того, щоб ви не розгубились у місцевих говірках, Tvoemisto.tv пропонує невеличкий «словничок туриста» з колоритними місцевими словами та виразами. Почнемо зі Львова та Донбасу.
  • Як обрати свою пісню? Як обрати свою пісню? Проект Billboard запустив сервіс, що допомагає визначати найпопулярнішу пісню у день, коли ви народились.
  • DayLook у Львові DayLook у Львові Tvoemisto.tv не забуває слідкувати за модними тенденціями у нашому місті. Правда, з незвичного ракурсу – ми розповідаємо про львів’ян, які стильно одягаються. Сьогоднішнім нашим героєм є Назар Сорока. Він – студент Української академії друкарства. Хлопець розповів нашим читачам, де купує одяг і чим керується при його виборі.
  • 5 фактів про львівську обсерваторію 5 фактів про львівську обсерваторію Tvoemisto.tv завітало до Астрономічної обсерваторії Львівського національного університету ім. Івана Франка. Вона знаходиться на вулиці Кирила і Мефодія, 8 разом із фізичним та хімічним факультетами. Директор обсерваторії, доктор фізико-математичних наук Богдан Новосядлий провів для нас невеличку екскурсію.
  • Як зменшити вартість авіаквитка. 7 підказок Як зменшити вартість авіаквитка. 7 підказок Tvoemisto.tv вже розповідало про те, на яких сайтах найкраще шукати недорогі авіаквитки, і з яких аеропортів українцям літати найдешевше. Проте аби подорожувати із найменшою затратою коштів, потрібно знати ще деякі деталі. Про нюанси самої купівлі квитків, які допоможуть зекономити гроші, розповість блогер і мандрівник Остап Яриш.
  • Духівники Твого міста. Отець-доброволець Григорій Швед Духівники Твого міста. Отець-доброволець Григорій Швед Отець Григорій Швед із згромадження отців Салезіян (УГКЦ) працює з молоддю, і у вільний час любить займатися тим, чим і його підопічні - грати у футбол, ходити в гори, любить лазити по скелях, бігати із собакою породи хаскі на кличку Джесі, а також грає на гітарі. Та коли в Україні оголосили про те, що в зоні АТО потрібні духівники, отець Григорій зголосився добровольцем. У розмові із tvoemisto.tv о.Григорій Швед розповів про те, як він ледве не потрапив в дитячу колонію, що доброго можна винести з АТО, про хабарництво в школі та справжній героїзм.
  • Львів’яни та їх транспорт: Японський ретро-скутер з 90-х Львів’яни та їх транспорт: Японський ретро-скутер з 90-х Tvoemisto.tv продовжує постійну рубрику про незвичний та цікавий транспорт, яким їздять мешканці нашого міста. Сьогоднішній наш герой – Павло Бідюк, власник японського 20-річного скутера Honda Giorno, який нині вже належить до категорії «ретро».
  • Як подивитись основні гірськолижні курорти онлайн Як подивитись основні гірськолижні курорти онлайн На «Яндекс.Картах» з’явилися панорами гірськолижних курортів «Буковель» і «Драгобрат». Відтепер користувачі можуть милуватись схилами Карпат та вивчати гірськолижні траси, не виходячи з дому.
  • (Не)пересічні львів (Не)пересічні львів'яни. Cурмачі з Ратуші Люди творять місто. Tvoemisto.tv розпочинає новий проект (Не)пересічні львівяни. Ми розповідатимемо про звичайних людей - тих, хто продає, миє, готує, веселить та промує. Щотижня ми пропонуватимемо вам мультимедійну розповідь про справжніх львів'ян, які не звикли позувати перед камерами, та без яких не було б Львова, який ми з вами знаємо та любимо.
  • 10 онлайн-радіо України, які варто послухати 10 онлайн-радіо України, які варто послухати Для багатьох із нас радіо є практично невід'ємною частиною щоденного життя: для настрою вдома, для концентрації на роботі, для розваги в дорозі. Проте якщо когось не влаштовує формат традиційних радіостанцій, для того з'являється все більше пропозицій у сфері інтернет-радіо. Ця галузь давно розвивається на Заході, проте і в Україні вона набирає обертів. Пропонуємо вам добірку найцікавіших мережевих радіостанцій від Cultprostir.ua.
  • Люди Твого Міста: Влодко Кауфман про місця спокою у Львові Люди Твого Міста: Влодко Кауфман про місця спокою у Львові Влодко Кауфман – український художник, співтворець мистецького об’єднання «Дзиґа», автор виставок та творець мистецьких перформансів, інсталяцій, акцій та проектів. У розмові із Tvoemisto.tv він ділиться своїм баченням самовартості українського мистецтва, естетики львівських кафе, а також розповідає про улюблену частину Львова, джерело натхнення, духовну ціну мистецтва та специфіку іконописання.
  • Інформаційна війна триває. Топ-5 фейків про Львів Інформаційна війна триває. Топ-5 фейків про Львів Російська пропаганда доволі часто та активно використовує образ Львова у своїх неправдивих повідомленнях. Зокрема, про це свідчать фейки, які ширяться у російських ЗМІ про наше місто. Tvoemisto.tv зібрало найпопулярніші фейки про Львів та дізналось, чому саме наше місто так часто потрапляє в основу неправдивих журналістських матеріалів.
  • Що має побачити кожен львів’янин. Дахи Львова з храму Ольги та Єлизавети Що має побачити кожен львів’янин. Дахи Львова з храму Ольги та Єлизавети Tvoemisto.tv продовжує розповідати про цікаві місця Львова, де варто неодмінно побувати. Сьогодні пропонуємо 7 фактів про найвищу будівлю міста, із якої розкривається неймовірний краєвид, – церкву святих Ольги і Єлизавети, що на площі Кропивницького,1.
  • Львів’яни обирають локації для велосипедів на прокат. Як долучитись Львів’яни обирають локації для велосипедів на прокат. Як долучитись З літа у Львові почне діяти перший в Україні муніципальний прокат велосипедів. Для реалізації цього проекту огранізатори - veliki.ua і «Трафік Менеджмент» - активно залучають і львів’ян. Зараз спільно із громадою міста вирішують питання, де краще встановити пункти прокату велосипедів і яка система оплати буде найзручнішою.
  • Мародери і рагулі Мародери і рагулі Повідомлення про те, що «за два роки мародери розікрали інтер’єр палацу на вул. Олени Степанівни» у Львові, викликало у мене змішані почуття. Обурення і смуток, злорадство і огиду, безпорадність і приреченість. І не було в цій мішанці ані краплі оптимізму. Згадався навіть анекдот зі сфери чорного гумору: «Чим педофіли відрізняються від педагогів? Педофіли насправді люблять дітей».
  • До Львова привезуть  оригінал Хустки Вероніки До Львова привезуть оригінал Хустки Вероніки Із особистої захристії Папи Римського до Львова доправлять унікальну реліквію - Нерукотворний образ Ісуса Христа (Хустка Вероніки*). Вона буде виставлена для прочан із 30 січня до 15 лютого. Востаннє реліквію вивозили із Ватикану 100 років тому.
  • Як дешево подорожувати світом. 5 порад   Як дешево подорожувати світом. 5 порад Звідки й куди зазвичай найдешевше літати, і що робити тоді, коли в бажане місто немає бюджетних авіарейсів. Tvoemisto.tv продовжує свій проект «Мандрівка з Твого міста», в якому ми розповідаємо про подорожі, країни та хитрощі, які потрібно знати тим, хто планує свою мандрівку самостійно. Цього разу блогер Остап Яриш розповідає, як спланувати свою мандрівку туди, куди дешевих літаків зі Львова немає.
  • У Львові зв’язали 120-метрову «Стрічку єдності»
У Львові зв’язали 120-метрову «Стрічку єдності» Вчора, 22 січня, у Львові біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулася всеукраїнська акція «Одна єдина соборна Україна». Захід здійснено за ініціативи громадської організації «Схід і Захід - разом», створеної у нашому місті вимушеними переселенцями зі Сходу України, і за підтримки Народної самооборони Львівщини. Про це повідомляють у прес-службі громадської організації.
  • Топ-7 найпопулярніших етно-аксесуарів у Львові Топ-7 найпопулярніших етно-аксесуарів у Львові Етно-аксесуари стали новим подихом у сучасній моді – спробою повернутись до традицій. Судячи із того, якою популярністю вони зараз користуються, то ця спроба виявилась вдалою. Народні мисткині намагаються все більше урізноманітнити подібні прикраси. І якщо ще зовсім недавно такого роду аксесуари могли носити лише з вишиванкою на свято, то зараз все частіше обирають етно для кожного дня.
  • Зі Львова до Праги за 160 гривень. Поетапна інструкція Зі Львова до Праги за 160 гривень. Поетапна інструкція Учора польський автобусний перевізник PolskiBus.com розпочав продаж акційних квитків на квітень і травень 2015 року. Якщо правильно спланувати поїздку, то до столиці Чехії можна добратися лише за 160 гривень. Tvoemisto.tv розповість, як це краще зробити.
  • Стартує фотоконкурс «Кохання в Твоєму місті». Як взяти участь
Стартує фотоконкурс «Кохання в Твоєму місті». Як взяти участь 14 лютого весь світ відзначатиме День закоханих. Львів – місто справжніх почуттів, романтичної атмосфери та затишку. В Особливому місті й кохання теж Особливе. Воно скрізь - у кам'яних обіймах пам'ятників, у майже невидимих тінях Старого міста, і, звичайно ж, у закоханих поглядах.
  • Бойкот російського медіапродукту: Гала-радіо стає Радіо ЄС Бойкот російського медіапродукту: Гала-радіо стає Радіо ЄС Минулий тиждень запам'ятався львів'янам активним обговоренням редакційної політики телеканалу ІНТЕР, який у Новорічну ніч транслював виступи російських поп-зірок. Цей же ж тиждень зустрів усіх новиною про те, що радіостанція «Гала-радіо» змінює назву, власників, керівництво, формат і починає орієнтуватися на Європу.
  • Як львів’янам уберегти свій ровер від крадіжки. 5 порад Як львів’янам уберегти свій ровер від крадіжки. 5 порад Велосипед як транспорт та спосіб відпочинку у Львові із року в рік стає усе більш популярним. Однак, попри те, що Львів – європейське місто, якщо у більшості країн Західної Європи цей транспортний засіб можна спокійно залишити навіть на найпростішому замку на вулиці, то у нас це не так. Адже, із кількістю велосипедистів з кожним роком у Львові зростає також і кількість вкрадених роверів. Пропонуємо пять порад, що допоможуть уберегти Ваш велосипед від кардіжки.
  • Що має побачити кожен львів Що має побачити кожен львів'янин. Палац Потоцьких Tvoemisto.tv продовжує серію публікацій про визначні та цікаві місця Львова. Сьогодні пропонуємо вам 7 фактів про перлину міста – палац Потоцьких, що на вулиці Коперника, 15.
  • У Львові стартує програма "Абсурди Твого міста" У Львові стартує програма "Абсурди Твого міста" Tvoemisto.tv вже завтра, 20 січня, презентує нову програму "Абсурди Твого міста". Щодня ми працюємо з інформацією - відслідковуємо події, моніторимо безліч повідомлень державних, муніципальних структур та компаній. Найцікавіше наші журналісти подають на сайт.
  • Що має мати кожна господиня. ТОП-3 книги про галицьку кухню Що має мати кожна господиня. ТОП-3 книги про галицьку кухню Львівська кухня завжди відрізнялася своєю багатоманітністю, адже вона поєднувала традиції не лише українців, а й поляків, німців, угорців та інших народів. Tvoemisto.tv пропонує вам розповідь про дві уже відомі книги рецептів галицької кухні, а також про новинку, яка вийде невдовзі.
  • Де шукати авіарейси за ціною таксі. 7 практичних порад Де шукати авіарейси за ціною таксі. 7 практичних порад Tvoemisto.tv продовжує проект «Подорож із Твого міста» - цього разу блогер та мандрівник Остап Яриш розповідає, де купувати квитки, щоб не витратити багато грошей.
  • Сьогодні - день Богоявлення Господнього. 5 фактів про свято Сьогодні - день Богоявлення Господнього. 5 фактів про свято 18 та 19 січня православні та греко-католики відзначають Хрещення Господнє (Богоявлення). Tvoemisto.tv підібрало для вас кілька цікавинок про свято Водохреща
  • Чи різдвяне у нас Різдво? Чи різдвяне у нас Різдво? «У мене немає різдвяної історії. Немає історії, бо моє Різдво було просто Різдвом. Не пригадую жодних заплутаних сюжетів, суперечностей чи анекдотичних ситуацій», — розповідає у тексті із циклу "Живе Різдво" Анна Кирпан, поетеса, художниця, журналістка. Проте вона вважає, що у радянський час Різдво було більш різдвяне, ніж сьогодні.
  • Різдвяні традиції лемків Різдвяні традиції лемків Tvoemisto.tv у циклі «Живе Різдво» вже розповіло про різдвяні традиції бойків та гуцулів. Перед другим Святвечором ми розповімо також про Різдво у лемків.
  • Різдвяні традиції гуцулів Різдвяні традиції гуцулів Tvoemisto.tv продовжує цикл текстів “Живе Різдво”. Сьогодні ми підготували для вас розповідь про різдвяні традиції гуцулів.
  • DayLook у Львові DayLook у Львові Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями Львова. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг і чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.
  • Бикоко у Львові. Львовознавець про сучасну забудову Бикоко у Львові. Львовознавець про сучасну забудову Львовознавець Ігор Лильо пропонує: "Я не проти будівництва, але для цього є нові околиці, цілі великі дільниці. Створюйте нові квартали у Львові, розширюйте місто, робіть його гарнішим, а не будуйте пломби, які зараз вставляють поміж старими віллами".
  • Google Translate допоможе перекладати  із картинок Google Translate допоможе перекладати із картинок Усім добре відомий перекладач Google Translate доповнили функцією перекладу зображення і зараз він дозволяє перекладати інформацію із фото 36-ма мовами. Для цього потрібно лише сфотографувати текст і вcтановити на гаджет.
  • Люди Твого міста: Ігор Лильо про душу Львова Люди Твого міста: Ігор Лильо про душу Львова Львів належить до тих міст, у яких є душа, і де людина може себе знайти. Історик, львовознавець, гід Ігор Лильо розповідає про історичну тяглість міста, його поліетнічність, греків, цитрини, оливки й галицьку кухню.
  • Таня Малярчук про український Відень та австрійський Львів Таня Малярчук про український Відень та австрійський Львів Письменниця Таня Малярчук — у своєму останньому інтерв’ю — розповіла про естетичні, культурні та соціальні враження й пережиття від міста Відень. Вона розповіла, чим цей досвід відрізняється від досвідів життя в українських містах. Також ми говорили про балкони, рай, велосипеди і “чи буде у нас все добре”?
  • Українцям видаватимуть три види закордонних паспортів. Що обрати? Українцям видаватимуть три види закордонних паспортів. Що обрати? Від сьогодні у Львові можна здати документи на виготовлення біометричного паспорта. За виготовленням закордонного паспорта із чіпом для запису біометричних даних можна звертатися у відділення Міграційної служби за адресою Руданського, 3.
  • Перейменування вулиць Львова: як це було і є Перейменування вулиць Львова: як це було і є Вулиці – дуже важлива складова міського простору. Їх назви часом краще, аніж мешканці можуть розповісти про минуле та сьогодення Львова. Не всім відомо, що Староєврейська могла мати менш толерантну назву, а вулиці Джона Леннона не існувало б, якби не наполегливість студентів. Tvoemisto.tv спробувало дізнатись й узагальнити, як після здобуття незалежності відбувалося «перейменування» Львова та як цей процес триває й понині.
  • Різдвяні традиції бойків, гуцулів та лемків (частина 1) Різдвяні традиції бойків, гуцулів та лемків (частина 1) Різдвяні традиції, на перший погляд, доволі знайомі й зрозумілі. На Святвечір готується 12 пісних страв, серед яких кутя, борщ, пироги... Родина колядує, на Різдво ходять вертепи. Але з іншого боку, часто трапляється, що близькі, друзі чи знайомі нам люди неначе зовсім по-іншому готуються до цього свята. Що вже казати про різні міста і села, області й куточки країни. Продовжуючи проект “Живе Різдво” Tvoemisto.tv вирішило розповісти вам про особливості святкування Різдва у бойків, гуцулів та лемків.
  • Духівники Твого міста. Отець Сергій Швагла Духівники Твого міста. Отець Сергій Швагла Духовна робота, богослужіння, догляд та адміністрування у храмах... Доволі часто духовні отці у Львові відіграють значну роль також і в освіті та вихованні дітей і молоді, самовдосконаленні дорослих, допомозі малозабезпеченим, психологічній підтримці самотніх та безлічі інших напрямків. Якими є отці поза храмом, які у них уподобання та хобі? Tvoemisto.tv розпочинає проект "Духівники Твого міста", що покликаний допомогти дізнатися більше про священнослужителів, які роблять значний вклад у розвиток Львова.
  • Як виглядали наречені на Львівщині на початку ХХ століття. Фото Як виглядали наречені на Львівщині на початку ХХ століття. Фото Для фотопроекту "Щирі" Маша Єфросиніна приміряла весільний одяг, який носили наречені у місті Городок Львівської області на початку ХХ століття. Весільний вінок виготовляли з квітів із папірусного паперу.
  • Колядники. Різдвяна історія від Тараса Прохаська Колядники. Різдвяна історія від Тараса Прохаська Tvoemisto.tv продовжує цикл "Живе Різдво". Сьогодні ми переповімо вам історію, яку розповів нам Тарас Прохасько. Це мила, весела, але, водночас, щира ситуація, яка колись трапилася у святковий різдвяний час.
  •  Львову бракує стилістики, - Олександр Фільц Львову бракує стилістики, - Олександр Фільц "Львів є сильний побутовою естетикою, естетикою щоденного життя. Може не надто високою, але дуже впливовою на відчуття атмосферою. Ця побутова естетика дуже швидко у Львові оживає. І тоді разом з нею вилазять вушка і культурної особливості Львова, і політичної, і, я би хотів додати до того філософську. Бо у 20-тих роках Львів був славним своєю філософією на цілий світ", - переконаний головний лікар Львівської обласної психіатричної лікарні.
  • "Живе Різдво". Чудо "Живе Різдво". Чудо «Знаєте, що наш дід Юрко нині прозрів? Встав і пішов зранку сам до церкви, і всіх бачив і впізнавав». Потім ми поступово довідувалися багато подробиць: як його рідні зранку встали і забили тривогу, бо не застали діда вдома, як одна жінка ледь не знепритомніла, коли він біля церкви її побачив і сказав «Христос рождається»...
  • «Світ кави»: своїх гостей знаємо в обличчя «Світ кави»: своїх гостей знаємо в обличчя Понад два місяці на сайті Tvoemisto.tv тривало голосування за кав’ярню із найкращим сервісом у Львові. В основі підбірки – кав’ярні, які брали участь в останньому святі «На каву до Львова», а також декілька популярних львівських закладів, без яких, на нашу думку, не зміг би обійтися жодний рейтинг. Одним з лідерів голосування стала кав’ярня «Світ кави». Тож, як і обіцяли, розкажемо про неї трішки більше. Для цього ми зустрілись і поговорили із власником кав’ярні Маркіяном Бедрієм.
  • Путін-пряник, Путін-килимок. Які сувеніри найпопулярніші у Львові? Путін-пряник, Путін-килимок. Які сувеніри найпопулярніші у Львові? Іронічні сувеніри, що глузують із сусіда окупанта на кожному кроці у подарункових крамницях Львова. Путін, якому можна відірвати голову або з'їсти, об якого можна витерти ноги, Путін-Гітлер та Путін із рогами.Продавці сувенірних крамниць розповіли Tvoemisto.tv, які сувеніри найчастіше привертають увагу львів'ян і гостей міста.
  • Чим жив зимовий Львів минулі 6 століть Чим жив зимовий Львів минулі 6 століть Що давніші часи, то менше свідчень про подій, які відбувалися взимку. Якщо поглянути на хроніки та літописи, то найбільше всього траплялося у теплу пору року. Проте ми знайшли та підготували для вас підбірку цікавих фактів з давньої історії Львова, які датуються саме зимовими місяцями.
  • Хто з власників авто сплачуватиме більше у новому році? Хто з власників авто сплачуватиме більше у новому році? Для власників автотранспорту з 1 січня вводяться чотири додаткових податки. Дані рішення були запропоновані Кабінетом міністрів в рамках проведення податкової реформи, ухваленої Верховною Радою на засіданні 28 грудня.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!