Новини
  • Як зберегти молодість мозку? Як зберегти молодість мозку? Науковці з Німеччини встановили: регулярні практики з меицтації роблять мозок людини середнього віку на 7 років молодшим. Вони також переконані, що комбінація інтенсивної концентрації та розслаблення спричинює ріст нових клітин мозку.
  • Як львівська школярка знайшла спосіб боротьби з неприємних запахом в місті Як львівська школярка знайшла спосіб боротьби з неприємних запахом в місті 17-річна учениця Львівського технологічного ліцею Єлизавета Подкопаєва перемогла у міжнародній науковій олімпіаді, винайшовши спосіб позбутись у місті неприємного запаху
  • У львівських школах навчатимуть регбі У львівських школах навчатимуть регбі Цьогоріч управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради спільно з управлінням освіти та Федерацією регбі Львівщини ініціює впровадження унікальної програми з навчання регбі-5 у загальноосвітніх школах м. Львова, – повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • Лікарі назвали 10 неочевидних способів зіпсувати зуби Лікарі назвали 10 неочевидних способів зіпсувати зуби Стоматологи точно знають, як і чим ми псуємо свої зуби щодня, адже саме їм доводиться потім усе виправляти.
  • Як сортують відходи: у Львові провели вже другу екоекскурсію Як сортують відходи: у Львові провели вже другу екоекскурсію У Львові вже вдруге провели екоекскурсію та еконавчання на тему правильного поводження з відходами. Учасники дізнались про сортування відходів в Україні та за кордоном і вчились правильно сортувати власні побутові відходи
  • У травні у Львові «зацвіте» Урбан Сад. Чим дивуватимуть організатори? У травні у Львові «зацвіте» Урбан Сад. Чим дивуватимуть організатори? Вже у травні у Львові розпочне діяти Урбан Сад, який стане першим подібним екологічним осередком в Україні. Зараз ж організатори завершують останні приготування. Одна з них – Надія Тищенко – розповіла Tvoemisto.tv, де розміщуватиметься Урбан Сад, чим особливим він буде дивувати львів’ян та як мешканці міста можуть долучитися до його функціонування.
  • На Prometheus відкрили курси про програмування від Microsoft та EPAM На Prometheus відкрили курси про програмування від Microsoft та EPAM Microsoft та найбільша IT-компанія України EPAM відкрили реєстрацію на власні безкоштовні масові онлайн-курси з основ програмування популярними мовами C# та Java на Prometheus.
  • Львівським школярам англійську викладатимуть носії мов: де та коли? Львівським школярам англійську викладатимуть носії мов: де та коли? Цьогоріч у Львові впродовж трьох тижнів школярі матимуть нагоду покращити свої знання із англійської мови безпосередньо у носіїв мов. Так, у місті діятимуть шість мовних шкіл, серед них і Go Global. Світлана Матис, методист у навчально-методичному центрі освіти міста Львова розповіла у коментарі Tvoemisto.tv при яких школах діятимуть мовні табори, як у них потрапити та вартість навчання.
  • В Україні запускають літні англомовні табори Go Global. Шукають волонтерів В Україні запускають літні англомовні табори Go Global. Шукають волонтерів Минулоріч в Україні стартувала ініціатива з вивчення іноземних мов GO Global. Цього літа GO Global спільно з Міністерством освіти, посольством США, компанією Microsoft та іншими партнерами організовує мовні табори в Україні – GoCamps, які будуть доступні для максимальної кількості школярів.
  • У Львові дітей з особливими потребами запрошують на гуртки У Львові дітей з особливими потребами запрошують на гуртки Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» розпочинає набір у післяобідні гуртки для дітей з особливими потребами. До занять запрошуються вихованці центру, а також діти з неповносправністю з усього міста, які бажають долучитися до творчості та розвивати власні здібності.
  • Львів’ян запрошують перевіритись на меланому Львів’ян запрошують перевіритись на меланому Із нагоди Всеукраїнського Дня боротьби з меланомою, що відзначається 22 квітня, за підтримки Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, у Львівській області заплановано низку заходів щодо первинної та вторинної профілактики онкологічної патології шкіри.
  • У Львові додатково створять чотири садочки. Адреси У Львові додатково створять чотири садочки. Адреси Учора, 21 квітня, на сесії Львівської міської ради затвердили ухвали про створення нових садочків у місті. Зокрема, у Львові відкриють додатково чотири дошкільні навчальні заклади. Нині у будівлях, в яких будуть садочки, проводять ремонт. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • Телебачення для айтішників: В Україні запустили освітній телеканал про ІТ Телебачення для айтішників: В Україні запустили освітній телеканал про ІТ В Україні з'явився перший онлайн-телеканал про IT. BrainTV – це медіа-проект фонду BrainBasket, мета якого – збільшення кількості IT-фахівців в Україні.
  • Як львівські школярі відпочиватимуть на Великдень Як львівські школярі відпочиватимуть на Великдень Як повідомили в управлінні освіти Львівської міської ради, учні львівських шкіл підуть на канікули з 1 до 3 травня і з 7 до 9 травня.
  • Ми всі хочемо змін. 8 думок, як покращити нашу освіту. Відео Ми всі хочемо змін. 8 думок, як покращити нашу освіту. Відео «Сьогодні у суспільстві ми маємо таку ситуацію, де певні нові ризики постають перед нами щодня. У зв’язку з цим, ми як освітяни і як ті люди, які стурбовані питанням освіти, повинні розуміти, наскільки це питання є важливим у сьогоденні». Про це йшлося під час науково-практичної конференції «Сучасні тенденції в освітньому просторі в контексті забезпечення позитивної взаємодії», яка відбулася 9 квітня на базі Українського католицького університету. Учасниками конференції стали представники церкви, політики, освіти, бізнесу та громадських об’єднань. Tvoemisto.tv пропонує ключові тези, а також повний відеозапис з конференції.
  • Не раніше липня: чи отримають випускники цьогоріч вчасно атестати про освіту Не раніше липня: чи отримають випускники цьогоріч вчасно атестати про освіту Нині існує реальна загроза не видати вчасно документи випускникам. Тож Міністерство освіти і науки у цьому році повернеться до перевіреної процедури видачі документів про освіту, щоб усі діти змогли вчасно отримали свої атестати.
  • У Львові триває Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти У Львові триває Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти Сьогодні, 18 квітня, на базі СЗШ №90 відбулося відкриття Тижня безпеки дорожнього руху за участю представників управління патрульної поліції міста Львова. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • В Україні переходять на використання нової вакцини від поліо В Україні переходять на використання нової вакцини від поліо З 18 квітня Україна переходить на використання нової вакцини від поліомієліту. Одночасно з Україною до цього процесу долучилися ще 156 країн світу. Про це повідомляє Урядовий портал.
  • Як розім Як розім'яти спину після кількох годин сидіння. Відеоінструкція Якщо ви нерухомо сидите на одному місці кілька годин поспіль, і так — щодня, ваша спина аж ніяк не радіє, бо одержує значне навантаження.
  • Український університет вперше відкрив онлайн-курси з офіційним визнанням диплому Український університет вперше відкрив онлайн-курси з офіційним визнанням диплому Цього тижня Сумський державний університет презентував відкриті онлайн-курси «Екзаменаріум» за п’ятьма напрямками. Їх результати будуть зараховані майбутнім студентам під час вступу.
  • Хто може очолити львівський «ОХМАТДИТ»: перелік претендентів Хто може очолити львівський «ОХМАТДИТ»: перелік претендентів Завершився прийом документів на конкур на заміщення посади головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ». Розвивати медичний заклад виявили бажання шестеро медиків, – повідомляється на головному сайті Львівської облради.
  • Потребуючих дітей зі Львова запрошують на відпочинок до Одеси Потребуючих дітей зі Львова запрошують на відпочинок до Одеси Згідно з розподілом путівок департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації діти пільгових категорій віком від 8 до 16 років мають змогу поїхати у дитячий центр «Молода гвардія» у Одесі з 24 квітня до 14 травня. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • Львівських школярів запрошують на 15-хвилинні лекції про науку Львівських школярів запрошують на 15-хвилинні лекції про науку Сьогодні, 14 квітня, у Львові відбудеться наукова зустріч для школярів у форматів 15х4, де кожні 15 хв. один з лекторів розповідатиме про одне наукове явище.
  • Ремонт чи методики: на що краще здавати гроші у садку? Відеодискусія Ремонт чи методики: на що краще здавати гроші у садку? Відеодискусія Чи обов’язково групи у дитячих садках повинні бути різновіковими? Чи потрібно змушувати дітей до денного сну? Чи можливо організувати виховний процес для 30-ти дітей одразу? На ці та багато інших запитань відповідали у Львові 12 квітня. У рамках організованої дискусійною платформою «Твоє місто Львів» зустрічі обговорили шляхи реформування дошкільної освіти. Одним із ключових питань розмови було те, які методики виховання сьогодні застосовують у львівських дитсадках та як їх можна удосконалити. Пропонуємо три приклади, щоб краще зрозуміти, як сьогодні організовують процес у закладах дошкільної освіти.
  • У Львові відкривають Українську академію лідерства У Львові відкривають Українську академію лідерства Вже у вересні у Львові розпочне роботу Українська академія лідерства, де зможуть навчатися випускники шкіл з усіх регіонів України. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • Завтра Павло Шеремета у Львівській політехніці говоритиме про проблеми освіти Завтра Павло Шеремета у Львівській політехніці говоритиме про проблеми освіти Завтра, 14 квітня, в Національному університеті «Львівська політехніка» вперше відбудеться захід, присвячений освітнім проблемам, який є типовим для європейських університетів. Організатор - львівський осередок міжнародної студентської організації BEST.
  • На Prometheus триває набір на онлайн-курс про соціологію На Prometheus триває набір на онлайн-курс про соціологію Вже 15 квітня на Prometheus стартує новий онлайн-курс. Цього разу слухачам запропоновано більше дізнатися про соціологію та соціологічні дослідження.
  • До ювілею Івана Франка у Львові оголосили конкурс серед школярів До ювілею Івана Франка у Львові оголосили конкурс серед школярів Департамент освіти і науки облдержадміністрації та Львівська обласна Мала академія наук розпочали обласний заочний конкурс "Якби ти знав, як много важить слово…", присвячений 160-річчю від дня народження та 100-річчю пам’яті Івана Франка. Про це повідомляється на сайті Львівської ОДА.
  • Як осучаснити дитячі садки Львова. Три ідеї Як осучаснити дитячі садки Львова. Три ідеї Учора, 12 квітня, у Львові відбулася зустріч, організована дискусійною платформою «Твоє місто Львів», де обговорювали шляхи реформування дошкільної освіти. Одне із питань, яке озвучили у рамках дискусії, стосувалося необхідності пошуку та впровадження нових форм господарювання, що допоможуть зробити дитсадки сучаснішими. Пропонуємо кілька думок із цього приводу представників приватних та державних закладів дошкільної освіти.
  • Вчені дізналися, як правильно мити руки. Відео. Інструкція Вчені дізналися, як правильно мити руки. Відео. Інструкція Дослідження з'ясувало, що під час миття рук треба пройти шість кроків, щоби дійсно позбавитись усіх шкідливих бактерій.
  • Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання» Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання» Уже рік Львівська обласна клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» не має головного лікаря. Тут опинилися у кадрово-управлінській кризі, проте цього разу керівника обирають у новий спосіб – на основі конкурсу, оголошеного Львівською облрадою. Досі прецеденту обирання керівників комунальних закладів у такий спосіб не було. Також вперше «ОХМАТДИТ» висунув свого кандидата на цю посаду. У розмові з Tvoemisto. tv дитячий невролог Мар’яна Возниця, яка отримала високу підтримку колективу лікарні, розповіла про застарілі умови конкурсу, як обирають менеджерів закордоном, волонтерські проекти і про те, що в дитячій лікарні треба зробити вже зараз.
  • Маленьких львів’ян запрошують до участі у змаганнях зі спортивного орієнтування Маленьких львів’ян запрошують до участі у змаганнях зі спортивного орієнтування Протягом року у Львові відбуватимуться змагання зі спортивного орієнтування «Лісовий орієнтир-2016». Організатором змагань є Дитячо-юнацька спортивна школа № 6. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • Сьогодні у Львові відбудеться благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина» Сьогодні у Львові відбудеться благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина» Сьогодні, 5 квітня, у Львівській філармонії відбудеться великий благодійний концерт «За життя Дмитрика Николишина». Усі кошти із заходу будуть передані на лікування 11-річного хлопчика, який бореться із раком. Також, для тих, хто не може відвідати концерт, проте, прагне помогти малечі, діє банківський рахунок.
  • За яких умов українці можуть навчатися у Польщі безкоштовно? За яких умов українці можуть навчатися у Польщі безкоштовно? Польська освіта набуває все більшої популярності серед української молоді. Тому актуальним постає запитання на яких умовах українці можуть безкоштовно здобувати вищу освіту в Польщі.
  • Львів’ян запрошують відтворити військовий впоряд УПА. Як долучитись? Львів’ян запрошують відтворити військовий впоряд УПА. Як долучитись? Уже водинадцяте на Волині молодь зі всієї України збереться на спортивно-патріотичну теренову гру «Звитяга-2016». Захід триватиме з 6 по 9 травня на теренах «колиски» УПА – у цуманських лісах. До участі запрошують і львів’ян. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • На весняних канікулах львівські школярі відпочиватимуть лише два дні На весняних канікулах львівські школярі відпочиватимуть лише два дні Цьогоріч весняні канікули у школах міста триватимуть із 7 до 10 квітня. Такі короткі канікули насамперед пов’язані із вимогою Міністерства освіти і науки України, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Естонський університет запрошує на навчання українців Естонський університет запрошує на навчання українців Університет Тарту продовжує приймати заяви на англомовні бакалаврські та магістерські програми.
  • Конкурс на безкоштовне навчання в УКУ. Як взяти участь? Конкурс на безкоштовне навчання в УКУ. Як взяти участь? Програма з комп’ютерних наук УКУ відкрила конкурс стипендій для вступників, що показують високі успіхи у навчанні, прагнуть здобувати знання і практичні вміння з комп’ютерних наук та потребують підтримки через матеріальну скруту.
  • У Львові відкриють першу в Україні магістратуру з клінічної психології У Львові відкриють першу в Україні магістратуру з клінічної психології В Українському католицькому університеті створюють першу в Україні Магістерську програму з клінічної психології з основами когнітивно-поведінкової терапії за британською моделлю, яка дозволить отримати реальні навики для консультування людей та самодопомоги.
  • Канадський експерт розповість у Львові, як збудувати успішну кар’єру. Де послухати? Канадський експерт розповість у Львові, як збудувати успішну кар’єру. Де послухати? Сьогодні, 31 березня, Любомир Хабурський, канадський підприємець, експерт з консалтингу проектів із 20 річним досвідом юридичного супроводу масштабних IT проектів, проведе у Львові майстер-клас "Сareer Effectiveness".
  • У Львові відкривають унікальну освітню програму для підлітків. Як долучитись? У Львові відкривають унікальну освітню програму для підлітків. Як долучитись? «Підлітковий вік – це період, коли дитина багато до чого втрачає інтерес. Тим часом на ринку не з’являються нові освітні програми, які були б якісними та могли б зацікавити», – вважає Наталія Смуток ініціаторка створення та співзасновниця школи Scolar, яка розпочинає роботу у Львові вже із квітня. Tvoemisto.tv пропонує дізнатися, як дитина може потрапити до програми.
  • Освіта 3.0. Для реформи Львову достатньо двадцять нестандартних шкіл Освіта 3.0. Для реформи Львову достатньо двадцять нестандартних шкіл Підготовка до децентралізації освіти та освітньої реформи не оминула й Львів. Tvoemisto.tv дізналося, яким чином ці процеси можуть вплинути на дитячу освіту, у чому проблема традиційних садків, чому не варто боятися експериментів, хто буде головними реформаторами і як двадцять відсотків найкращих шкіл врятують українську освіту. Про все це розпитали в Ігоря Бущака – засновника “Львівської школи Монтессорі”, викладача Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, менеджера навчальних програм, тренера-консультанта львівських шкіл і дитсадків.
  • Львів’ян запрошують на міжнародну освітню виставку Львів’ян запрошують на міжнародну освітню виставку 1-2 квітня 2016 року у місті Львові відбудеться III Міжнародна виставка «Вища освіта — 2016». Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України. Цього року у виставці візьме участь близько півсотні вітчизняних та закордонних ВНЗ, серед яких 35 навчальних закладів Польщі.
  • У львівському виші відкривають унікальну ІТ спеціальність У львівському виші відкривають унікальну ІТ спеціальність Із вересня цього року у Львові на базі НУ «Львівська політехніка» стартує бакалаврська програма «Internet of Things», де студенти вивчатимуть взаємодію об'єктів (речей) між собою та з довкіллям часто без втручання людини. Пhо це інформують ініціатори створення навчальної програми.
  • Наталія Смуток: Дітям у підлітковому віці важче, аніж жінці під час вагітності Наталія Смуток: Дітям у підлітковому віці важче, аніж жінці під час вагітності Підлітковий вік – особливий і «турбулентний» водночас. У цей період дитина переживає низку фізичних та емоційних змін. Тим часом батьки не знають, як поводитися зі своїми ось лише нещодавно такими слухняними й активними школярами. Львів'янка Наталія Смуток переконалася у цьому на власному досвіді. Виховуючи сина-підлітка, вона зіткнулася з проблемою: нині бракує якісних освітніх програм, які були б і корисними, і цікавими для дітей такого віку. Тому львів’янка разом із однодумцями вирішила створити проект Scolar, який даватиме теоретичні та практичні знання, навчатиме «м’яких» навичок і допомагатиме підліткам реалізовувати справжні проекти.
  • Де та хто в Україні найактивніше користується інтернетом? Інфографіка Де та хто в Україні найактивніше користується інтернетом? Інфографіка Більша частина українців постійно користуються Мережею. Про це свідчать результати дослідження компанії Factum Group Ukraine.
  • Як звикнути до переведення годинників за один день. Поради Як звикнути до переведення годинників за один день. Поради Тепла погода, довгі дні і нестача сну – три ознаки того, що справжня весна вже зовсім поряд, а час ось-ось переведуть на годину вперед.
  • Prometheus запустив безкоштовний офлайновий курс про програмування Гарвардського університету Prometheus запустив безкоштовний офлайновий курс про програмування Гарвардського університету Prometheus, платформа для онлайн-освіти, запустив реєстрацію на безкоштовні офлайн-групи підготовки до перекладеного українською мовою легендарного курсу Гарвардського університетуCS50 «Основи програмування».
  • У суботу стартує пробне ЗНО: про що слід пам’ятати вступникам У суботу стартує пробне ЗНО: про що слід пам’ятати вступникам У суботу, 2 квітня, на Львівщині стартує пробне ЗНО. Зокрема 2 квітня – з української мови та літератури, а 9 квітня – з іноземної мови, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, – повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.
  • Сьогодні у Львові обговорять проблеми людей з інвалідністю. Де подивитися? Сьогодні у Львові обговорять проблеми людей з інвалідністю. Де подивитися? Сьогодні, 25 березня, у Львові під час зустрічі, організованої дискусійною платформою «Твоє місто Львів», говоритимуть про те, що саме слід змінити у Львові, щоб місто стало комфортним для людей з особливими потребами. Пряму трансляцію дискусійної розмови можна буде подивитися онлайн на Tvoemisto.tv.
  • Міністерство освіти хоче скасувати оцінки для учнів початкових класів Міністерство освіти хоче скасувати оцінки для учнів початкових класів У новому проекті закону «Про освіту» буде прописана структура початкової школи, згідно з якою оцінювання учнів буде розпочинатись у 3-му класі. Про це під час проведення освітньої дискусії, що відбулась у рамках фестивалю управлінської майстерності «Kyiv EdFest», повідомив заступник міністра освіти Павло Хобзей.
  • Польські університети знизили вартість навчання для українців. Перелік вишів Польські університети знизили вартість навчання для українців. Перелік вишів Державні вищі навчальні заклади Польщі знизили вартість навчання для українців. Зокрема, Лодзінській, Краківський педагогічний, Люблінський політехнічний та інші університети зменшили вдвічі оплату за навчання.
  • Сьогодні – місячне затемнення. Як себе підготувати до природнього явища? Сьогодні – місячне затемнення. Як себе підготувати до природнього явища? Місячне затемнення 23 березня - напівтіньове, а помилуватися ним зможуть жителі Америки, Азії, Австралії тощо. Триватиме воно майже шість годин. Як пережити місячне затемнення без шкоди для здоров’я читайте в матеріалі.
  • У львівських школах відбудуться уроки з «янголами»: деталі У львівських школах відбудуться уроки з «янголами»: деталі В Україні стартує проект «Ангели школи». Його мета – допомогти дітям «знайти себе» зі шкільної парти, осучаснити школу та принести до неї знання про світ, які школярі не мають змоги отримати на звичайних уроках. Як розповіла Tvoemisto.tv в.о. начальника управління освіти Зоряна Довганик, до проекту долучилися й львівські навчальні заклади.
  • Студенти університету Франка зможуть отримати подвійний диплом Студенти університету Франка зможуть отримати подвійний диплом 21 березня делегація представників Університету Марії Кюрі-Склодовської у Любліні (Республіка Польща) на чолі з віце-ректором Урсулою Бобрик відвідала Львівський національний університет імені Івана Франка. Під час офіційної зустрічі Ректора Університету, професора Володимира Мельника з учасниками делегації відбулась церемонія підписання угоди про співпрацю між двома університетами. Однією з тем під час зустрічі стала можливість отримання львівськими студентами подвійного диплому польського університету.
  • Як зробити рідне місто комфортним: в мережі стартувала реєстрація на онлайн курс про урбаністику Як зробити рідне місто комфортним: в мережі стартувала реєстрація на онлайн курс про урбаністику У мережі з’явився новий безкоштовний онлайнкурс на тему: «Урбаністика: сучасне місто». В рамках навчання учасники матимуть нагоду здобути знання з авторитетних закордонних та вітчизняних джерел, обговорити свої ідеї та запитання на онлайн форумі слухачів і лекторів
  • У мережі з’явилась гра, що дозволяє вивчити таблицю Менделєєва У мережі з’явилась гра, що дозволяє вивчити таблицю Менделєєва У мережі з’явилась гра, що дозволяє краще вивчити Періодичну систему хімічних елементів. Гра працює за принципом «морського бою». Завантажити її можна безкоштовно, а корисною вони буде як школярам, так і батькам і педагогам.
  • Що зміниться у Львові для людей з інвалідністю: де послухати? Що зміниться у Львові для людей з інвалідністю: де послухати? Що саме слід змінити у Львові, щоб місто стало комфортним для людей з особливими потребами? Про це говоритимуть 25 березня під час зустрічі, організованій дискусійною платформою «Твоє місто Львів». Це вже восьма зустріч міської дискусійної платформи.
  • Львів’ян просять допомогти 14-річному юнаку з ДЦП Львів’ян просять допомогти 14-річному юнаку з ДЦП Чотирнадцятирічний Євген потребує допомоги. Хлопець хворий на ДЦП, також у нього діагностували бронхіальну астму й судоми. Попри це, юнак навчається у школі й вже навіть вміє писати та читати. Проте, Євген потребує реабілітації, вартість якої становить 12 тисяч гривень. Проводити її будуть в Міжнародній клініці В.І. Казявкіна у Трускавці. Мама Євгена просить небайдужих людей про допомогу.
  • Чому жінкам треба спати довше, аніж чоловікам: результати дослідження Чому жінкам треба спати довше, аніж чоловікам: результати дослідження Схоже на те, що жінки потребують більше часу на сон, бо їхній мозок "складний і мультизадачний".
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!